Dobrá základná škola v Petržalke. Viete poradiť?
Neviete mi maminy poradit naozaj dobru ZS v petrzalke?
@lucia1974 Ahoj, no my sme velmi spokojni, ako som uz pisala vyssie... A boli ste u nas na zapise, ci az ten dalsi rok sa chystate? Problem ale je, ze riaditelka musi uprednostit spadovych ziakov, cize ked je velky naval tak nezoberie vsetkych, tento rok sa to vraj predbezne tyka 12tich ziakov, ale este sa caka na odklady, takze nakoniec mozno zoberie vsetkych.
@charllotte Budatinsku neodporucam.nam tam chodia a ideme riesit prestup.na predoslych strankach je to popisane velmi presne a trefne.
@lukinko prosim Vas este ste na Budatinskej?a ako ste to potom cele doeriesila ak ste presly na inu tak kam?dakujem.
@dvojicky1983 sme tam .Syn tam ma kamaratov a aj oblubenych ucitelov,takze prestup inam by bol skor trest ako riesenie.Ine skoly nie su ovela lepsie a prestupovat stale nema zmysel.Treba riesit ucitelov a tak sme spisali staznost na odbor skolstva.Plus vedenie vie o nasich vyhradach aj o staznosti.Pokial viem,budu hladat noveho ucitela.....
Pytali ste sa na zakladnu skolu na Gessayovej v BA. Skusim zhodnotit objektivne.
Ak mate sportovo nadane dieta: na prvom stupni sa bude mat skvele.
Ak mate integrovane dieta na druhom stupni: snazia sa s nimi pracovat a pouzivat pomocky, vyuzivaju odporucane sposoby hodnotenia, ...
Porovnavanie zakladnych skol: skola dosahuje vynikajuce vysledky v porovnani s ostatnymi petrzalskymi.
Negativum: na skole posobi ucitel Tibor Darazs, nemcina, dejepis. Detom nediktuje poznamky, lebo to odprednasal. Ale rozprava monotonne, takze ich uspava. Na pisomkach su otazky z informacii pod obrazkami a pod. Ma niekto od neho na vysvedceni jednotku? Tak to je zazrak. Vacsina deti ma trojky. Odporucania pre integrovane deti ignoruje.
@lukinko u nas je skor problem ziaci a to sa riesi tak ako sa riesi cize neriesi.
Ahojte
tak som si to prečítala od začiatku 🙂 až po koniec 🙂 Mám bohaté skúsenosti s Tupolevovou. Prvý stupeň veľmi záleží od učiteľky. Ak je dobrá tak super, ak nie, tak smola... Druhý je na tom tak, že dobrí žiaci sa nudia, veľa krát sa stáva, že nerobia na hodine nič alebo pozerajú horory a pod. Pre žiakov, ktorí sa neradi učia, hoci by na to mali, je to demotivačné a skôr ich to láka k ďalšiemu flákaniu školy. Riaditeľ je Ok aj mnohí učitelia, žiaľ nemali sme to šťastie pri všetkých deťoch a teraz musíme hľadať pre najmenšie novú školu :( Šikana na prvom stupni sa neriešila...
Pripadá pre nás do úvahy Holíčska alebo Gessayova. O Gessayovej ste tu písali najmenej, tak ak niektorá niečo napíše, budem rada 🙂
@chut_na_kolac môžem sa spýtať o akú sikanu ide, ak by to to nevadilo? Mam 2 deti na 1 stupni
dievcata, chcela by som info, samozrejme tie, ktore tam mate deti, poznate prostredie
zs - Lachova a Pankuchova?
Pozitiva, negativa?
Dakujem
@luliu odmietanie, posmech, nadávky a raz fyzické napadnutie. Veľmi záleží na deťoch v triede a pedagógovi. S ostatnými deťmi sme taký problém nemali.
@luliu sa mi nezobrazuje odpoveď...
@chut_na_kolac aha🙂 uz sa objavila
Ja som toho názoru že všade je niečo,dobrí aj zli učitelia, šikana je dnes tiež všade a kolektív je lotéria.
Moja chodí na Budatínsku. Najprv mala fajn učiteľku aj vychovávateľku, ale teraz nič moc. Už na 1 stupni sú niektoré deti silní jedinci (hlavne chalani sa dosť biju a nadávajú si, dievčatá skôr kto z koho, závisť a faloš) a
pred problémami celkovo strká každý hlavu do piesku. Venovať sa venujem dieťaťu čo sa týka učiva hlavne ja, bez toho neviem... Najviac sa mi nepáčila družina. Deti kvôli nedostatku vychovávateľov delili do iných tried, stále tam robili dáke práce a vôbec nebol čas na úlohy alebo hranie. Okrem toho celkovo čo som postrehla aspoň v rámci našej triedy, deti chodia väčšinou na obed domov a zvyšok z družiny tak max o 2. Pracujúci človek nemá šancu takto vyberať dieta. Moja tam bývala štandardne posledná o 3, čo mi každý deň vyčítala. Už našťastie družinu nemáme.
Mam otázku chodi vaše dieťa na pankuchova lebo by ma zaujímalo aké sú recenzie na tu školu
Ahojte, nejake aktualne info o ZS Turnianska? Stihaju tam kapacitne? kedze pribudli spadovo cele Slnecnice?
Nevie náhodou niekto kedy bude deň otvorených dverí na ZŠ Budatínska? Prípadne ako to tam vyzerá s pedagógmi ,družinou ,vychovávateľmi , šikanou ....
ahojte, ZS Holicska - postrehy, spokojnost, nespokojnost ? Diky
ZŠ Budatínska aj ja by som mala záujem o skúsenosti s touto školou. Vopred ďakujem
Ahojte kočky chcem sa opýtať na dotazník (zápis prváčika) na strávke ZŠ Turnianska nejde totiž stiahnuť tak či mi viete poradiť či je to jedno aký dotazník budem mať alebo má každá zš svoj osobitne.
Ďakujem
@gulkaaa Mne povedali že dotazník sa dá aj na mieste vyplniť. Nie každý má doma tlačiareň.
@cokololadka aha ok ja len že na stránke píšu, že je dobré vyplniť si to doma aby sme nezdržiavali. ďakujem 🙂
Ahojte dievčatá prosím Vás o ďalšiu radu. Viete mi poradiť musí byť splnomocnenie zákonného zástupcu na zápis do školy overené notárom ak je tatino PN a nie je schopný ísť na zápis?

@leteku a boli ste spokojni? Chceli by sme dat maleho ale do specialnej triedy.