Dotácia na stravu pre tretiakov
Ahoj idem sa len opýtať. Keď je dieťa v treťom ročníku ZŠ, funguje pre neho ešte dotácia na stravu či už nie?
Resp. Prišli vám už do Edupage žiadosti na potvrdenie.
Totiž celkom často sa mi stane že mi niečo nepride tak teraz neviem či ešte má nárok alebo už nie. Nerada by som premeškala nejaký termín. Dakujem
Celú ZŠ má nárok, podávala som žiadosť cez Edupage. Treba kontaktovať jedáleň a zástupkyňu riaditeľa, ak to nemáš v žiadostiach v edu
Celú ZŠ má nárok, podávala som žiadosť cez Edupage. Treba kontaktovať jedáleň a zástupkyňu riaditeľa, ak to nemáš v žiadostiach v edu
@luliu Veru nemam mám tam iba starý rok. A neviem akurát mi tam pribudlo asi prihlásenie na stravu. Tak neviem či aj toto treba robiť každý rok.
Ale minuly rok som podávala len toto prehlásenie o dotáciu či mi prišlo automaticky
My sme mali odovzdat do 20.6
My davame kazdy rok aj prihlasenie na stravu
Vždy mi to chodilo automaticky nemusela som na nič myslieť. Len som odklikla tak si nepamätám ako to bolo. No veľa raz sa mi stalo že mi neprišiel nejaký oznam tak som mala teraz zlý pocit.
A veru aha ešte si pamätám že nejaká mamička to tu riesila.
Našla som ten zapisny lístok na stravu a podala tak hádam mi to schvália aj teraz.
každý rok treba vypisovat to tlačivo
Autorka, žiadosti musí škola zozbierať od rodičov do 25.augusta, do tohto dátumu musi potom škola požiadať o preddavok na dotáciu z úradu práce. V edupage pohladaj vo vyhláseniach žiadosť platnú od 1.9.2025. a môžeš to odkliknut. Nám škola posiela v juli-auguste pripomienku.
Autorka, žiadosti musí škola zozbierať od rodičov do 25.augusta, do tohto dátumu musi potom škola požiadať o preddavok na dotáciu z úradu práce. V edupage pohladaj vo vyhláseniach žiadosť platnú od 1.9.2025. a môžeš to odkliknut. Nám škola posiela v juli-auguste pripomienku.
@slavkadi aha tak majú ešte čas v podstate posielat. Len som bola neosvoja lebo minuly rok to prišlo koncom júna.
Možno každá škola to má inak, ak počas prázdnin čerpá vedúca jedálne dovolenku, radšej si to vybaví vopred, ako potom obhanat rodičov. Odklikni si to v edupage a máš pokoj.
My sme podávali už dávno, väčšina škôl má termín do 20.06 po tomto termíne smola bude sa hradit plná vyska, nárok má celu základnú školu
@slavkadi toto je zla informacia. Do 10teho augusta uz musi byt zoznam deti na UPSVaRe. Deti treba rozdelit na nase a ukrajinske a este na mš, prvy stupen zs a druhy stupen zs, popripade tam este doplnit aj deti, ktore maju nejake intoleracie a nestravuju sa v jedalni. Takymto detom sa vyplaca dotacia na ucet. V Ozname musi byt meno, priezvisko dietata, adresa a rodne cislo. My odovzdavame do 18.7.aby sa vsetky tieto zoznami spravili. U nas je vyse 450 deti, takze to netrva den

My sme odovzdávali do 18.6. v papierovej podobe podpísané.