Dotazník pre rodičov žiaka vyžaduje moje osobné údaje, mám to vypísať?
15. sep 2019
Prosím o radu,dcéra dostala tento dotazník.V súlade s paragrafom 158 ods.1zákona č.245/2008 školy sú povinné údaje do Rezortného informačného systému RIS pre Centrálny register CR škôl.Za týmto účelom Vás žiadame o poskytnutie nasledujúcich údajov do RIS.Chcú,aby som tam napísala všetky údaje omne aj rodné číslo,vzdelanie najvyššie dosiahnuté,miesto narodenia.Nepáči sa mi to,Pracujem v zdravotníctve a tam už dávame ambulantných pacientom čísla,nemôžeme ich zavolať priezviskom a ja mám dávať osobné údaje kade komu.Mám to vypísať ? Nestačí meno,adresa a telefón ?

Predošlá
Strana
z2
u nas pri rodicoch chcu meno, adresu, zamestanie, telefon. Mozno je to kvoli Romom.
Predošlá
Strana
z2

@edurko77 za malo. No neviem cim to je, mozno je skola zapojena do nejakej aktivity a preto to potrebuje. Avsak vyplnte to co uznate za vhodne, ak ma triedna ucitelka "problem", povedzte dcerke, aby volala ucitelka Vam a neriesila to s nou. Hotovo. A inak nemusite sa bat - my mame celkom prudke skolenia ohladom GDPR, milion veci podpisujeme, riesime a hlavne podobne dokumenty mame ulozene tak, aby sa k nim dostali len kompetentni ludia, nie kadekdo.