Dudlovanie fľaše namiesto pitia

lienka9
15. jún 2018

Ahojte,mam otazky.maly syn 3tyzdnovy namiesto tahania z flase chce iba dudlovat.potom sa napije mlieka aj ked nechce a vsetko vygrcka kedze je to navyse.snazim sa mu flasu vziat ked dudluje ale nie vzdy to viem odhadnut..zazili ste niektora nieco podobne.najviac sa bojim ze ked si zvykne na dudel nebude chciet pit z flase a este ze nebudem vediet odhadnut kedy chce dudlovat a kedy pit.dakujem za skuse osti.

conspi
15. jún 2018

My máme cumeľ od narodenia. Nikdy nebol problém s tým, že by som neodhadla kedy chce naozaj piť a už vôbec nebol problém, že by odmietal fľašu.

nika898
15. jún 2018

@lienka9 pri flaske sa ti urcite nestane to ze ti ju zacne odmietat ked mu das dudel to hrozi pri dojceni aj ked aj tam o tom pochybujem. Urcite prides nato kedy bude hladny a kedy chce len dudu. Zacne plakat, bude cumel vypluvat lebo mu z tadial nic nepojde, zacne intezivnejsie dudlat a potom bude nervozny lebo nic netecie, moze si zacat dudlat ruciciky, bude sa chciet na vsetko prisat- tvoje plece,lice, tvoja ruka/prsty a tak dalej. Pozri na nete urcite tam najdes kopec clankov o tom ako ti babo dava najavo ze je hladne.