icon

Evanjelická základná škola v Bratislave. V čom je iná?

veronique_1
2. apr 2011

Ake mate nazory na tuto skolu? V com je lepsia/horsia ako statne?

Strana
z2
tika26
26. apr 2022

@vroni Neviem prečo na mňa útočíte a vyjadrujete sa k niečom o čom nič neviete. To čo je v mojich príspevkoch uvedené je všetko pravdivé a môžete si kedykoľvek overiť. Dôvod prečo som tento príspevok zverejnila je aby si rodičia poriadne overili ako škola funguje a potom sa rozhodli na akú školu dieťa zapíšu....
Osobne je mi veľmi ľúto, že škola ide dole vodou, lebo bola to fakt dobrá škola ale teraz je úplne podpriemerná, kde klamstvá, osočovanie a arogancia je na prvom mieste.

tika26
26. apr 2022

@kristina2412 Pokojne vy môžete o červenej čiapočke.
Prosím vás, ktoré deti a kedy chodia do prezidentskej záhrady? Cez prestávky žiaci musia byť v triede a sedieť na svojich miestach.
Telocvičňu majú prenajatú v nemeckej škole – malá telocvičňa, ktorá je plesnivá a vlhká – preto ju nemecká škola ju nevyužíva.
Súťaže, ktoré vyhrávali boli za bývalého vedenia a bývalých učiteľov.
O jedálni si prečítajte zápisnice z radi rodičov sú verejne dostupné na webovej stránke školy.

kristina2412
26. apr 2022

@tika26 nasrdili Vás dnešné konzultácie ? Pamätajte na to že aj ohováranie je trestný čin. Tým debatu s Vami končím , nieje o čom.

tika26
26. apr 2022

@kristina2412 Mňa už na tej škole nič nevie nasrdiť, lebo prerazila úplné dno... Ak niekto ohovára tak ste to vy Kristína a ako sama píšete je to trestný čin.

vroni
26. apr 2022

@tika26, ja niekde utocim???? Nie, jednoducho konštatujem, že mi tvoj príspevok nepripadá dôveryhodný.

tika26
26. apr 2022

@vroni a čo ti bráni aby si si to overila?
Však keď niečo neviem, nerozumiem alebo sa mi nezdá tak si to jednoducho overím a potom sa k tomu vyjadrujem.

vroni
26. apr 2022

@tika26, očividne hlúposti overovať nemienim. Ze škola nemá dvor (šialene podstatne), telocvičňu ci jedáleň nespôsobilio neschopné vedenie ale je to dané stavbou. Nakoľko ma škola povolenie na prevádzku, asi to nebolo dostatočne podstatne ani pre zodpovedných. Ze nie som presvedčená o kvalite riaditeľa, ok, môže byt. Ale pchať do toho ústav pre ľudské práva je hodne úsmevné a zľahka hysterické. Ukazuje to skôr na premotivovaneho rodiča nez na chybu školy. A ze taka sťažnosť bola podaná, nedokazuje vôbec nič okrem toho, že taká sťažnosť bola podaná. Nie ze jej obsahom sú fakty ci pravda.

tika26
Odpoveď bola odstránená
vroni
Odpoveď bola odstránená
m.zuzanka
30. nov 2022

V súvislosti s aktuálnym dianím na Evanjelickej základnej škole Palisády dovolím si zdieľať prosbu pani riaditeľky o modlitbu za stabilné a bezpečné prostredie, ako aj za pokoj na tejto škole. To čo sa za posledné obdobie na tejto škole deje je niečo neskutočne. S takou zlobou a zákernosťou som sa v živote nestretla. Kvôli takto vyhrotenej situácii zo školy už odišlo veľa žiakov a pedagógov, takmer každý polrok je tam nová riaditeľka a zástupkyňa.... Som veľmi smutná, že aj moje dieťa muselo zažiť túto obrovskú zlobu, ale ďakovať Pánu Bohu podarilo sa nám nájsť novú, lepšiu školu. Na EZŠ Palisády zostala len trpká spomienka a veľmi veľa príkladov ako sa riaditeľka, pedagóg, rodič, žiak - veriaci nemajú správať. Preto vás veľmi pekne prosím, modlime sa za pokoj na tejto škole.

zuzicka5
24. apr 2023

Ahojte mamicky, je tu niekto, kto navstevuje tuto skolu? viete nam dat aktulne info? rozhodujeme sa ci nastupit s dcerou do 1. rocnika. Dakujem

lucidite
24. apr 2023

@zuzicka5 Zdravim, chodia mi tam obe deti. Kludne mi napiste spravu.

m.zuzanka
25. apr 2023

@zuzicka5 Ahoj, školu neodporúčam. Na škole sú obrovské rozbroje a najhoršie na tom je, že z toho nie sú vynechané ani deti. My sme syna odtiaľ zobrali minulý rok, chodí do štátnej ZŠ a je veľmi spokojný. Po prestupe na novú školu bol veľmi príjemne prekvapený ako sa spolužiaci a učitelia pekne k sebe správajú. Na druhej strane sme zistili, že aj vedomosťami v porovnaní so žiakmi novej ZŠ bol veľmi pozadu, a trvalo nám asi dva mesiace kým celé učivo dobehol. Bolo to z dôvodu, že na cirkevnej škole, učitelia sa často suplovali, dávali výpovede, alebo niektorým sa ani nechcelo, tak deťom pustili rozprávku 😊. Keď sa na to pozriem z odstupom času a porovnám s novou školou, tak EZS Palisády je jedna veľká tragédia a čudujem sa kompetentným, že školu ešte nezatvorili. Keď si ešte raz prečítate modlitbu p. riaditeľky, tak zistíte, že ozaj na tej škole nič nefunguje a každý s každým sa tam háda a intriguje.

lucidite
25. apr 2023

@m.zuzanka Zdravim, nepopieram, ze tam neboli rozbroje, ale situacia sa dost vyrazne ukludnila odvtedy ako je tam nove vedenie. Fluktuacia ucitelov je zial v bratislavskom kraji vysoka na kazdej skole. Od buduceho skolskeho roka skola prechadza na novu formu vzdelavania. Chodia mi tam obe deti, na prvy stupen a nemam pocit, ze by zaostavali s vedomostami. Praveze deti su prisnejsie znamkovane ako na inych ZS. Deti sa zucastnuju mnohych sutazi, dosahuju vynikajuce vysledky (recitacne sutaze, pytagoriada, olympiady v cudzich jazykoch). Na skole je zvyseny pocej hodin anglickeho jazyka uz na prvom stupni. O super vysledkoch sa mozete docitat aj na stranke ineko, kde je najdete porovnanie skol a taktiez vedomosti ziadkov po jednotlivych monitoroch. Na kazdej skole sa najdu pozitivne aj negativne veci. Prajem Vam na novej skole vsetko dobre. Pekny den. Lucia

zuzicka5
25. apr 2023

@lucidite dakujem za odpoved 🥰

zuzicka5
25. apr 2023

@m.zuzanka dakujem za odpoved 🥰

Strana
z2