Fungovanie škôl od septembra
Ako podľa vás budú (ne)fungovať školy od septembra?
Prosím kto máte nejaké nápady a info na vzdelávanie druhostupniarov napíšte mi. Ja sa nebudem podriaďovať príkazom, testovaniu a náhubkom. Akékoľvek ataky na moju osobu ignorujem, neprišla som si sem vybíjať zlosť. Hľadám slušné a neponižujúce riešenie vzdelávania pre moje 3 deti 🙏môže to byť tip kde hľadať súkromnú učiteľku, alebo domškolu ako kmeňovú plus komunitu rodičov, OZ a podobne v okolí BA, SC, DS
to je veru otazka...nie ze sa spytaj min. skolstva, ale pozri sa na zahranicne spravy. Delta sa siri najmä v skolach a skôlkach. Vcera som citala clanok na CNN, kde jeden prednosta detskej nemocnice v Arkansase rozpraval ako sa brutalne zvysil pocet deti v jeho nemocnici a viac z nich je aj na JIS. On tvrdil, ze delta vie lepsie obist detsky imunitny system a robi detom vacsie problemy.
Je to vsak jedna detska nemocnica, treba vyckat na statistiky a udaje z vacsieho poctu nemocnic. Vraj sa to este neda potvrdit alebo vyvratit. A mozno sme my tu na SK aj viac premoreni, tak sa to az tak nerozsiri. Kazdopadne, citala som od viacerych odbornikov, ze september bude zlomovy, lebo sa zacnu rodicia a ich deti viac stretavat v interieroch, a kedze je tu mizerna preockovanost, moze to raketovo narast. Zatial to tu nie je zle, treba si to uzit. Ja mam napr. dceru, ktora bude mat v decembri 3 roky, ale do skolky ju este nedam (pravdepodobne budem robit na home office).
@scorpionflower1 ako si zariadite tak budete mat, ja mam informacie z inych zdrojov takze dakujem za poucenie
@froschka auuu, co sa stalo? ja som ta nepoucovala..kludne citaj zdroje ake chces, vobec ti nevravim, ze nemas dat dieta do skoly. Vela ludi da dieta do skoly a skolky. Ja ti nevravim, co mas robit ani ta neprosim, aby si vyjadrovala nazor na to, co robim ja. Nerozumiem tomu konfrontacnemu tonu. Len som napisala, co som citala 😀
@scorpionflower1 tak nestraš a nerob bububu
Boze bu bu bu bu nic sa zatvarat nebude nech zatvoria pre neockovanych vsetko a bude pokoj

Ja som počula už z viacerých zdrojov - pracovníci uvz, tiež čo robia baby na ministerstve že po odchode pápeža sa všetko zatvára. A školy od 20.9 doma. Kamarátka ma kozm.salon a mala kontrolu a jej tiež povedali, že dostali akési smernice, že k tomu dátumu ich zavrú, nech ešte teraz porobi. Ale či to je pravda. Brala by som to s rezervou