icon

Hodnotenie diktátov v druhom ročníku

patulienkab1
6. apr 2016

Ahojte mamičky druhákov. Chcem sa opýtať ako sú hodnotené cvičné diktáty u Vašich druháčikov. U nás je napríklad za dve chyby dvojka (donedávna jednotka) a mne sa to zdá príliš prísne. Môjho druháka to ozaj demotivuje. Ako je to teda u Vás a čo si myslíte o takejto klasifikácii?

Strana
z3
pribinak
7. apr 2016

@pes123456 vsak aj ostani vrátane mna

dai
7. apr 2016

@sisaka 🙂 mame to v skole velmi podobne... moja dcera mala 2ku z telesnej minuly polrok napriek tomu ze plava od 3och rokov, bez problemov vysplha cokolvek ( lano, tyc, preruckuje aj 10 metrov ), dava s nami na bicykly 50-60 km streky , beha tak ze dostala minuly rok na sportovych dnoch vyznamenanie od ministra... ale zial nesplnala limity v sklapackach a klikoch na 1tku - z tohto mala 3ku a celkovo tym padom 2ku na vysvedcku... s 3kou u nich v triede z telesnej skoncil chalan ktory reprezentacne lyzuje a ma kondicku ako drak🙂
@bonaqa2013 self awareness - povedomie o sebe samom, uvedomenie si svojej hodnoty, schopnosti etc. ....
- pracujem v SR v sukromnej nadnarodnej firme a ako som vysvetlila mam toto rozdelenie z prezentacie od nasho perzonalneho oddelenia ( priemerne robim za rok 100 pohovorov na pozicie v mojich teamoch takze potrebujem aj taketo informacie )
- moje deti chodia na skolu v SR a zijem v SR, akurat ta skola ide podla nemeckych osnov a vyucuje sa v nej v nemcine...

Strana
z3