Ako sa hodnotí Hviezdoslavov Kubín na základnej škole?
Zdravím,
vie mi niekto vysvetliť ako sa hodnotí školské kolo?
Je to tak, že 2.3.4.ročník spadá do 1.kategórie? Lebo ak je to tak, potom je to nespravodlivé, predsa druhák nemá ešte také skúsenosti ako štvrták.Ak sa mýlim opravte ma.
Ďakujem
ano je to tak..vies si to pozriet v propoziciach...tak nejako tie kategorie urobit musia.a aj druhacik ma dalsie dva roky vacsiu sancu.samozrejme ze druhak ma v tejto kategorii mensiu sancu.
@stvura asi nie. my mame dnes len triedne kolo...
myslim si, ze porota berie do uvahy to, ci je dieta druhak alebo stvrtak. ti ludia, co tam sedia a hodnotia to s tym uz maju skusenost a vedia posudit to, ako by mal vystupovat ziak toho ktoreho rocnika.
@malulienka tak ono to tak byva aj v inych sutaziach v dnesnej dobe, nielen HK. a ano, suhlasim, ze ak je dieta talentovane, tak sa presadi. dcera tromfla v tretom rocniku na gympli v olympiade aj maturantov. a druhacka recituje tak, ze nasa osmacka sa pri nej nechyta ani nahodou🙂
@malulienka Dcera 6tacka bola teraz na dejepis. olympiade okres.kolo. Je v kategorii so 7makmi. Je to spravodlive ? Samozrejme ze na prvych dvoch miestach boli siedmaci. Nasa "az
ô na 3. mieste. Jedna slecna v nasom krasoklube sutazi v kategorii aj s chlapcami. Ine kategorie su cisto dievcenske alebo cisto chlapcenske. Akurat jej kategoria je zmiesana. Je to spravodlive ? No jasne ze nie. Ti chlapci su stale na prvych prieckach. To vo vela veciach je to skratka pre niekoho troska menej vyhodne a pre niekoho viac vyhodne. Nuz, zivot. A co sa tyka Hviezd.kub. tak nasi maju triedne kolo az po jarnych prazdninach 4.3. Takze asi nie vsade uz triedne kola prebehli.
U nas v skolskom kole vyhral druhak.
Syn je druhák a vyhral prvé miesto, postupuje do okresného kola.
@malulienka asi to až také nespravodlivé nebude, lebo na našej škole vyhrala druhacka.
@stvura ano, presne o tom pisem. ze je to veľmi individuálne, preto ani ten vekový nepomer nevadí. nakoniec, v triedach ak majú poposúvanú dochádzku deti je často medzi nimi vekový rozdiel aj 1,5 roka. teda nedá sa to presne vyrátať, aby to bolo spravodlivé
A u náš ešte len včera prebehlo školské kolo😉
@malulienka porota vyberie toho kto ma najväčšiu šancu na umiestnenie v okresnom kole, ved aj im ide o to ,aby mala škola dobre výsledky.