Je 17. novembra voľno v školách?
Taká blbá otázka 😅 lebo už neviem 17.11 sa ide do škôlky či školy??? Lebo niektoré škôlky školy idú a niektoré nie ako to je vlastne
Ak nedali vedieť, že je riaditeľské voľno, tak sa ide.
Ak nedali vedieť, že je riaditeľské voľno, tak sa ide.
@thereisabear neviem zatiaľ nič nedali vedieť ani ráno keď som ho priviedla
U nás tiež ani obraz ani zvuk. Z učiteľov si na pondelok nikto neobjednal obed, ale študenti si objednávajú, to bude len chaos, vedúcej v jedálni zatiaľ nič nepovedali či má variť alebo nie.
u nás sa ide, osttané školy zatvorené
ZŠ aj SŠ kde chodia dcéry majú riaditeľské voľno
niektoré školy/škôlky idú, niektoré nie, u nás majú na ZŠ riaditeľské voľno, ja som si musela vziať HO
Ked nedali vediet tak predpokladam ze mate skolu otvorenu. U nas idu do skoly normalne
Keby ste mali riaditelske volno uz davno by vam dali vediet.
mna by zaujimalo ci to maju ludia zaplatene potom so 100% priplatkom, kedze je to stale sviatok,.
@anonym_ff48fa na žiadne príplatky nemajú nárok v tento deň
mna by zaujimalo ci to maju ludia zaplatene potom so 100% priplatkom, kedze je to stale sviatok,.
@anonym_ff48fa U nás v práci pre istotu informovali, že za prácu v tento deň neprináleží príplatok za prácu vo sviatok, keďže 17. november 2025 nebol vládou SR určený ako deň pracovného pokoja
@klara8888 unas idu normalne kedze nikto nic neoznamil zs. Maju písaný rozvrh v edu na pondelok aj jelny listok
@anonym_ff48fa
https://www.relia.sk/Article.aspx?ID=1328
Jedno dieťa SŠ ide , druhé ZŠ riaditelske voľno.
na ZŠ idú do školy ale nebudú sa učiť, som rada že ide nakoľko my s manželom pracujeme a teda treba dovolenku na dlhé zimné prázdniny aby sme sa vtedy prestriedali...
@klara8888 u nás je riaditelske voľno. Si pozri stránku školy ale ak ti doteraz nedali vedieť a nikde nie je žiaden oznam tak podľa mňa to budete mat normálne otvorené
Záleži od školy, či v ten dá riaditeľské voľno. U nás ho dali.
U nás ZŠ riaditeľské voľno (písali do Edupage týždeň vopred) a MŠ funguje normálne.
@anonym_ff48fa nie je to sviatok podľa Zakonnika práce takže bez priplatku
U nás sa učia
Aj moji sa učia
Aj niektore skolky maju volno🤣len zmatok vedia narobit, jeden v 89.kachlickoval,druhy si ho nevsimol a nevidi ani teraz. Mohli mat ludia +den k vikendu, ako by to prospelo dnesnej natlakovanej spolocnosti🚀
u nas je riaditelske volno, vieme to od minuleho tyzdna
aj u nás - ani obraz ani zvuk. zš.
Nikto nič. piatok obed a my nevieme čo v pondelok.
dcéra sš už min. 2 týždne vieme že sa učia. to je iný prístup.
aj u nás - ani obraz ani zvuk. zš.
Nikto nič. piatok obed a my nevieme čo v pondelok.
dcéra sš už min. 2 týždne vieme že sa učia. to je iný prístup.
@anonym_3a640b Ak neinfomovali o riaditeľskom voľne, tak sa normálne učia.
My sme spojena skola a ZS ma riaditelske volno a gymnazisti idu ,ale maju skrateny den a idu si uzit den demokracie..neucia sa a maju "RETRO DAY " riaditelka im chcela dat volno,ale gymnazisti boli proti hahaha
U nas uz dali vediet, 2 rozne skoly, bezna ZS a 8 rocne gymnazium. Skolkari idu do skolky.
@anonym_ff48fa a toto kde pisali?🙂
Pokiaľ nedali vedieť inak ide sa do školy. Niekde majú riaditeľské voľno, inde len kratší deň a inde sa učia. Opýtaj sa triednej.