icon

Je možná petícia proti prepusteniu učiteľky?

jarka2304
24. máj 2024

Dobrý deň včera na rodičovskom sme sa dozvedeli že naša pani učiteľka v prvom ročníku končí lebo bola len zastupujúca a od septembra sa ma vrátiť pôvodná učiteľka ktorá mala mať naše deti ale bola dlhodobo na PN.Deti už majú vytvorené puto k zastupujucej učiteľke ako mame postupovať rodicia aby zostala ta zastupujúca učiteľka nebude to mat vplyv na deti že už sú zvyknuté na ucitelku a teraz sa im zmení?

Strana
z2
klip0
24. máj 2024

Chudatko tá učiteľka čo sa má vrátiť, bude to mať veľmi ťažké s rodičmi

sulejmanka
24. máj 2024

Ako by sa citila ty, keby si sa mal po PN vratit do prace a rodicia deti by organizovali peticiu v prspech tvojho zastupcu? Nehas, co ta nepali. Nevymyslaj problemy, kde nie su.

lulu0123
24. máj 2024

Peticia nepomoze. A uvidis, ze deti to zvladnu v pohode. Nasa druhacka prisla v druhom rocniku do skoly a bum nova ucitelka. Stara si zmyslela posledny augustovy tyzden, ze odchadza. Deti si zvykli, aj ked na zaciatku bol smutok aj plac.

augustovkaa
24. máj 2024

@jarka2304 aj mojej dcére sa zmenila učiteľka po prvom ročníku a žiadny vplyv to na nej nenechalo. Ani nám rodičom nenapadlo písať petície. Aj v MŠ mali moje deti každý rok iné učiteľky. Na hornom stupni ich bude učiť každý predmet iný učiteľ. Netreba z toho robiť drámu. Deti si zvyknú.

augustovkaa
24. máj 2024

@jarka2304 poznám prípad, keď prvákov v septembri prevzala už tehotná učiteľka a v priebehu roka dostali inú. Nikto sa nezrutil

rozculena
24. máj 2024

že petícia.....to chceš protestovať proti Zákonníku práce?

sticker
Strana
z2