icon

Je normálne trhať žiakom práce v ŠKD?

katty8
21. apr 2024

Ahojte chcem sa spýtať, syn prišiel z ŠKD už dvakrát domov s tým, že vychovávateľka mu roztrhla jeho prácu a musel ju urobiť odznova vraj nebola pekne vystrihnutá alebo vyfarbená…čo som si zisťovala tak to robila aj viacerým žiakom ale ešte sa nikto nesťažoval tak sa pýtam, či sa mám na to vykašľať aj ja alebo to mám ísť s ňou riešiť. Syn je prvák a kreslenie ho moc nebaví ale snaží sa. Ďakujem

Strana
z3
evkatk
23. apr 2024

Žiadna práca dieťaťa sa nesmie zničiť pred ním. Dieťa to nesmie vidieť, inak to zanecháva vážne psychické následky a to už od najmenšieho dieťaťa. Nejde len o výtvarné práce, ktoré nesmie ani po čase vidieť ako sa vyhadzujú, ale ani iné ako z plastelíny, hliny, postavené niečo z kociek a iných stavebníc. Jednoducho to možno zlikvidovať až vtedy, keď to dieťa nevidí.

andreatytler
24. apr 2024

@katty8 Och, aka krava. By som jej odstrihla z bluzky so slovami ze sa mi nepaci a nech si ju da prerobit.

natiblaskova
25. apr 2024

Nám trhala strany zo zošita z písania. Museli sme to robiť znova a musím uznať že mám krajšie písmo ako 5 mojich bratov.Ako zamrzí to. Tomu verím ale zase to nie je na škodu. Asi je vychovávateľka stará škola. Výtvarné práce no neviem. K tomu sa asi vyjadriť nechcem

anouschka5
28. apr 2024

Takéto správanie učiteľky nie je v poriadku, treba jej to rázne zatrhnúť -

Strana
z3