icon

Je vhodné pre štvrtáčku na ZŠ crop-top tričko?

5. máj 2023

Podľa vás môže mať v 4.ročníku dievča crop topove tričko
??či je to nevhodné?

Strana
z2
nika23t
5. máj 2023

Nevhodné do školy, ani na ZŠ, ani na SŠ. Ani ja mojim nedovolím. Takto môžu chodiť na nákupy, behať po dvore, ale nie do školy.

fiafia
5. máj 2023

Už v školách neexistuje školský poriadok? Ja by som to rozhodne nedovolila a verím,že vo veľa školách by to pokladali za nevhodné. Dcérke to sluší ale niekde inde ,nie do skoly

tamtamka26
5. máj 2023

u nás v škole je to vyslovene zakázané...

dizajnerka
5. máj 2023

S holým bruchom do školy? Neslušné a nevkusné, nevhodné. Ak si to oblečie na hip-hop alebo s kamoškami von, tak v pohode.

koniarova
5. máj 2023

Nedovolila by som jej to. Otrasnejšie oblečenie snáď ani neexistuje.

srdeenko19
5. máj 2023

Dcéra je druháčka na ZŠ, na dedinskej škole. A na plenárnom rodičku minulý rok v septembri hovorila zástupkyňa školy, že nech si dievčatá nechajú tie "podprsenky" na doma po dvore alebo keď pôjdu niekde s rodičmi. Tiež sa mi to zdá do školy nevhodné, crop topy a šortky, z ktorých trčí polka rici. Malá má niekoľko doma, ale nedovolím do školy.

jana_eyre_2
5. máj 2023

@bluka2
@miskaska veru je to móda 90tych rokov, ale mnohé už zabudli 😅

pandorra
5. máj 2023

My sme takto chodili do školy v 90 rokoch a nikto to neriešil a to si pamätám, že rifle boli bedráče, takže nechápem tie výhrady. Teraz je však iná doba a je potrebné si pozrieť školský poriadok, či to tam náhodou nie je zakázané.

mmoni89
5. máj 2023

Za mňa do školy určite nie. Ja som také do školy nenosila a taktiež by som to nedovolila dcére keby mam. Tak isto ako je podľa mňa nevhodné nosiť do školy tepláky

otazka1
5. máj 2023

Och bože,keď si spomeniem čo sme nosili kedysi do školy my😅 slapky na platforme penové asi tak 15cm mala,široké gate proklete nízko a pamtate na take tielka čo od polovice len franforce viseli? 😃 bedrové gate,hole pupky.. ale vtedy ucitelky len oči prevracali,teraz ak to vyslovene v škole nedovolia tak nedovolím ani ja.. ak s tým v škole problém nemajú,bolo by mi ľúto dcéry aby jedina vytrcala z davu že mamka nedovolí 🙂 zalezi jednoznačne od postoja školy pre mna 🙂

domiklik
5. máj 2023

Je to vpohode... Viac by ma trápilo, zr ma dcera hole kríze brucho....

kacena4
5. máj 2023

ak na zakladnej NIE deti maju respektovat skolsky poriadok a nenechat hormonmi zmieyanych starsich spoluziakov slintsy nad nimi v skole... za vychovu moze rodic...

lilyianka
5. máj 2023

Nečítala som všetky komentáre, ale napr na ZŠ kde chodi krstniatko majú zakázané crop topy a dokonca aj legíny. Samozrejme po vonku ich veselo nosí.

jesenzima
9. máj 2023

Mne tak prišla oblečená brigádnička do práce, do kaviarne, skoro ma vykotilo ... Čiže, do školy určite nič, v rámci voľného času nedbam...

lapersefona
20. máj 2023

Uz sa neviem dockat kedy odide z mody.

Strana
z2