Je vhodné pre štvrtáčku na ZŠ crop-top tričko?
Podľa vás môže mať v 4.ročníku dievča crop topove tričko
??či je to nevhodné?
Už v školách neexistuje školský poriadok? Ja by som to rozhodne nedovolila a verím,že vo veľa školách by to pokladali za nevhodné. Dcérke to sluší ale niekde inde ,nie do skoly
u nás v škole je to vyslovene zakázané...
S holým bruchom do školy? Neslušné a nevkusné, nevhodné. Ak si to oblečie na hip-hop alebo s kamoškami von, tak v pohode.
Nedovolila by som jej to. Otrasnejšie oblečenie snáď ani neexistuje.
Dcéra je druháčka na ZŠ, na dedinskej škole. A na plenárnom rodičku minulý rok v septembri hovorila zástupkyňa školy, že nech si dievčatá nechajú tie "podprsenky" na doma po dvore alebo keď pôjdu niekde s rodičmi. Tiež sa mi to zdá do školy nevhodné, crop topy a šortky, z ktorých trčí polka rici. Malá má niekoľko doma, ale nedovolím do školy.
My sme takto chodili do školy v 90 rokoch a nikto to neriešil a to si pamätám, že rifle boli bedráče, takže nechápem tie výhrady. Teraz je však iná doba a je potrebné si pozrieť školský poriadok, či to tam náhodou nie je zakázané.
Za mňa do školy určite nie. Ja som také do školy nenosila a taktiež by som to nedovolila dcére keby mam. Tak isto ako je podľa mňa nevhodné nosiť do školy tepláky
Och bože,keď si spomeniem čo sme nosili kedysi do školy my😅 slapky na platforme penové asi tak 15cm mala,široké gate proklete nízko a pamtate na take tielka čo od polovice len franforce viseli? 😃 bedrové gate,hole pupky.. ale vtedy ucitelky len oči prevracali,teraz ak to vyslovene v škole nedovolia tak nedovolím ani ja.. ak s tým v škole problém nemajú,bolo by mi ľúto dcéry aby jedina vytrcala z davu že mamka nedovolí 🙂 zalezi jednoznačne od postoja školy pre mna 🙂
Je to vpohode... Viac by ma trápilo, zr ma dcera hole kríze brucho....
ak na zakladnej NIE deti maju respektovat skolsky poriadok a nenechat hormonmi zmieyanych starsich spoluziakov slintsy nad nimi v skole... za vychovu moze rodic...
Nečítala som všetky komentáre, ale napr na ZŠ kde chodi krstniatko majú zakázané crop topy a dokonca aj legíny. Samozrejme po vonku ich veselo nosí.
Mne tak prišla oblečená brigádnička do práce, do kaviarne, skoro ma vykotilo ... Čiže, do školy určite nič, v rámci voľného času nedbam...
Uz sa neviem dockat kedy odide z mody.

Nevhodné do školy, ani na ZŠ, ani na SŠ. Ani ja mojim nedovolím. Takto môžu chodiť na nákupy, behať po dvore, ale nie do školy.