icon

Jelenia alebo Paneurópska základná škola v Bratislave

maznacik007
7. dec 2014

Prosím o referencie na obe skoly ... mam chlapceka intelekt je v poriadku ale ma ADHD. Skolku zvlada v pohode .. teraz hladame vhodnu skolu. Dakujem

Strana
z2
jozkohaluska
4. feb 2017

Presne ako pise mamamamicka, je to tak.Ucitelia akokeby nemali vobec ziadnu psychologicku pripravu pre deti,niekedy nestaci ovladat iba matematiku, alebo prirodopis.Slabota a velka.

natashkaa
13. feb 2017

ufff tak teraz som v soku nastastie sme tam malého nakoniec nedali a je v beznej zs

belusa
15. feb 2017

@natashkaa a na ktorú ak smiem vedieť?

natashkaa
15. feb 2017

ZŠ medzilaborecka

belusa
17. feb 2017

@natashkaa a spokojný?

natashkaa
18. feb 2017

ano neskutocne

jozkohaluska
19. feb 2017

Tak to je super, ze ste spokojna, pretoze aj s vyucbou na Paneur.je to poslabsie. Som zvedavy ako tie deti budu zvladat vsetky tie testy a monitoring atd. ...a nebodaj prijmacky na skolu dalej :(

tin007
21. feb 2017

Na ZS Jelenia bude Den otvorenych dveri 14.3., odporucam rodicom, aby sa isli pozriet, priamo uvidite hodinu s ucitelmi aj detmi a mozete porozpravat s p. riaditelkou, ci p. zastupkynou.
https://www.zsjeleniaba.edu.sk/single-post/2017...

mamca79
18. dec 2017

My mám na Paneurópskej dve deti. U obidvoch vidím zlepšenia odkedy sú tam. Na štátnej škole mali deti problémy a keď som videla, čo tam robia,keď som po nich prišla skôr.... ďakujem pekne! Učiteľky na paneurópskej sú milé a venujú sa deťom, čo vidím vždy keď po nich prídem. Za mňa osobne iba plusy, a stojí nám za to aj to dochádzanie z dúbravky.

mamamamicka
18. dec 2017

Skúste tam zostať cez deň na chodbe 1-2 dni

mamca79
19. dec 2017

Milá mamamamicka, kedže tam mám dve deti, už nejaký ten čas trávený na chodbe mám za sebou. Raz som ich tam čakala 3 hodiny .... o čo Vám ide? Vy tam máte deti, alebo ste tam pracovali,keď ste strávili 2 dni na chodbe??? Koľko ľudí toľko názorov.... ja mám zlé skúsenosti napr. zo základnou školou v dúbravke. A videla som ako sa správajú k deťom aj na štátnej škole práve v Ružovej doline. Ja osobne som spokojná a túto školu sme si s manželom vybrali na základe recenzií ľudí, ktorí tam deti majú, resp. mali....a teraz ich deti sú na gymnáziách a stredných školách ako aj ostatné deti.....

belusa
19. dec 2017

@mamca79 takže spokojný v Ružovej doline?

jankabasm
19. dec 2017

mamca79, nechaj mamamamicku, nech si rieši svoje komplexy, asi tam robila upratovačku, keď strávila toľko času na chodbách..... ja tam mám chlapca a jediné s čím sme mali problém bol chlapec, ktorý tam robil neskutočne zle, ale už je našťastie preč, čomu sú radi viacerí rodičia. Ale toto sú veci, s ktorými sa stretávaš bežne a je to na všetkých školách. Náš malý chodil prvé 3 roky na štátnu ZŠ do Biskupíc. A to bola iná káva. Nehovoriac o učiteľoch, "tmavších" spolužiakoch , učeniu...... teraz má všetky úlohy spravené a doma večer iba kontrolujeme a zopakujeme učivo čo prebrali. Inak všetko robia v družine, píšu, aj opakujú ale aj hrajú sa.... a hlavne, teší sa nám do školy! A to je pre nás ako rodičov to najpodstatnejšie......

mamca79
19. dec 2017

@belusa My sme v súkromnej ZŠ a sme spokojní. Konečne sme našli takú školu.....

belusa
19. dec 2017

@jankabasm
@mamca79 a teraz tu píšeme o súkromnej alebo štátnej škole?

tominonejedly
19. dec 2017

@belusa asi o súkromnej, keď je hore spomínaná... 🙂

natashkaa
19. dec 2017

Ja si prave neželám aby v. Skole robil úlohy prave pre tie poruchy učenia to chcem s nim robit ja aby som vedela co vie co nie vysvetlila mu proste chcem mat prehľad

tin007
15. feb 2018

Den otvorenych dveri na ZS Jelenia:
5. 4. 2018 od 9:30 do 11:00 máte príležitosť nahliadnuť do našich tried a vidieť výučbu predmetov: obohatenie, mosty k poznaniu a individuálna logopedická intervencia.V spoločenskej miestnosti sa môžete sa poradiť so školskou psychologičkou a logopedičkou. Ak ste zvedaví, ako vyzerá naša škola a ako pracujú žiaci počas vyučovacích hodín, neváhajte a príďte nás navštíviť. Účasť nahláste do 3. 4. 2018 na zuzana.schmidtova@zsjeleniaba.edu.sk, /Predmet správy: DOD/

saudi
15. máj 2018

Mate niekto aktualne skusenosti z Paneuropskej skoly? Dakujem

Strana
z2