Jelenia alebo Paneurópska základná škola v Bratislave
Prosím o referencie na obe skoly ... mam chlapceka intelekt je v poriadku ale ma ADHD. Skolku zvlada v pohode .. teraz hladame vhodnu skolu. Dakujem
ufff tak teraz som v soku nastastie sme tam malého nakoniec nedali a je v beznej zs
ZŠ medzilaborecka
ano neskutocne
Tak to je super, ze ste spokojna, pretoze aj s vyucbou na Paneur.je to poslabsie. Som zvedavy ako tie deti budu zvladat vsetky tie testy a monitoring atd. ...a nebodaj prijmacky na skolu dalej :(
Na ZS Jelenia bude Den otvorenych dveri 14.3., odporucam rodicom, aby sa isli pozriet, priamo uvidite hodinu s ucitelmi aj detmi a mozete porozpravat s p. riaditelkou, ci p. zastupkynou.
https://www.zsjeleniaba.edu.sk/single-post/2017...
My mám na Paneurópskej dve deti. U obidvoch vidím zlepšenia odkedy sú tam. Na štátnej škole mali deti problémy a keď som videla, čo tam robia,keď som po nich prišla skôr.... ďakujem pekne! Učiteľky na paneurópskej sú milé a venujú sa deťom, čo vidím vždy keď po nich prídem. Za mňa osobne iba plusy, a stojí nám za to aj to dochádzanie z dúbravky.
Skúste tam zostať cez deň na chodbe 1-2 dni
Milá mamamamicka, kedže tam mám dve deti, už nejaký ten čas trávený na chodbe mám za sebou. Raz som ich tam čakala 3 hodiny .... o čo Vám ide? Vy tam máte deti, alebo ste tam pracovali,keď ste strávili 2 dni na chodbe??? Koľko ľudí toľko názorov.... ja mám zlé skúsenosti napr. zo základnou školou v dúbravke. A videla som ako sa správajú k deťom aj na štátnej škole práve v Ružovej doline. Ja osobne som spokojná a túto školu sme si s manželom vybrali na základe recenzií ľudí, ktorí tam deti majú, resp. mali....a teraz ich deti sú na gymnáziách a stredných školách ako aj ostatné deti.....
mamca79, nechaj mamamamicku, nech si rieši svoje komplexy, asi tam robila upratovačku, keď strávila toľko času na chodbách..... ja tam mám chlapca a jediné s čím sme mali problém bol chlapec, ktorý tam robil neskutočne zle, ale už je našťastie preč, čomu sú radi viacerí rodičia. Ale toto sú veci, s ktorými sa stretávaš bežne a je to na všetkých školách. Náš malý chodil prvé 3 roky na štátnu ZŠ do Biskupíc. A to bola iná káva. Nehovoriac o učiteľoch, "tmavších" spolužiakoch , učeniu...... teraz má všetky úlohy spravené a doma večer iba kontrolujeme a zopakujeme učivo čo prebrali. Inak všetko robia v družine, píšu, aj opakujú ale aj hrajú sa.... a hlavne, teší sa nám do školy! A to je pre nás ako rodičov to najpodstatnejšie......
@belusa asi o súkromnej, keď je hore spomínaná... 🙂
Ja si prave neželám aby v. Skole robil úlohy prave pre tie poruchy učenia to chcem s nim robit ja aby som vedela co vie co nie vysvetlila mu proste chcem mat prehľad
Den otvorenych dveri na ZS Jelenia:
5. 4. 2018 od 9:30 do 11:00 máte príležitosť nahliadnuť do našich tried a vidieť výučbu predmetov: obohatenie, mosty k poznaniu a individuálna logopedická intervencia.V spoločenskej miestnosti sa môžete sa poradiť so školskou psychologičkou a logopedičkou. Ak ste zvedaví, ako vyzerá naša škola a ako pracujú žiaci počas vyučovacích hodín, neváhajte a príďte nás navštíviť. Účasť nahláste do 3. 4. 2018 na zuzana.schmidtova@zsjeleniaba.edu.sk, /Predmet správy: DOD/
Mate niekto aktualne skusenosti z Paneuropskej skoly? Dakujem

Presne ako pise mamamamicka, je to tak.Ucitelia akokeby nemali vobec ziadnu psychologicku pripravu pre deti,niekedy nestaci ovladat iba matematiku, alebo prirodopis.Slabota a velka.