icon

Kde dáva lekár ospravedlnenky, ked žiaci už nemajú žiacku knižku?

29. nov 2025

Kde dava lekar ospravedlnenku ked žiaci už nemaju žiacku knižku ?

doriiis
29. nov 2025

U nás do slovníka, alebo na papier, ktorý máme zo skoly

viestta
29. nov 2025

nasi maju slovnicek

patka06
29. nov 2025

Na tlačivo zo školy

alandra
29. nov 2025

Moja si dava do slovnicka alebo na papier aky jej dá lekar ,ale teda zatial to boli len take 1 dnove veci - kedze skolu ma dalej ako byvame a uz by sa jej neoplatilo ist do skoly. Ak by bola chora viac ako 5 dni,tak skola má vlastne tlacivo na edu.

anonym_35fb83
29. nov 2025

@anonym_autor Je na to špeciálne tlačivo. Škola by mala podľa nariadenia akceptovať iba to.

katkaseiner
29. nov 2025

na papier a potom to fotim do edupage

gypsomilka
29. nov 2025

Dam mudr kusok papiera kde mam napisane meno a datum odkedy dokedy potrebuje razitko. Nikdy nebol problem

anonym_eba364
29. nov 2025

Nedavame vobec ospravedlnenie od lekara. Vzdy len napisem do Edupage, ze je dieta chore. Nikdy od nas ucitelka nepytala potvrdenie od lekara.

hradnapani
29. nov 2025
@anonym_eba364

Nedavame vobec ospravedlnenie od lekara. Vzdy len napisem do Edupage, ze je dieta chore. Nikdy od nas ucitelka nepytala potvrdenie od lekara.

@anonym_eba364 presne tak, ani my. Este kym mali ziacke knizky pred siestmi rokmi, tak peciatky tam a ked ich zrusili, tak nedavam nic, iba ja ospravedlnim. Ked mozem ospravedlnit 5 dni choroby, tak snad mozem aj toho lekara.

amdornik
29. nov 2025

@anonym_autor no ja neviem.... buď som ja nejak úplne "vpredu" alebo si ty zaspala dobu? ja to vnímam tak, že už cca 5-6 rokov žiacke knižky nie sú. možno len fungujem na školách, ktoré rieši veci už viac-menej elektronicky. no a čo sa týka ospravedlnenia od lekára, ja osobne ako triedna učiteľka, uznávam v pohode pečiatku na papieri, v slovníčku (ktorý si žiak zavedie), priepustku (akú má zamestnávateľ napríklad), a ak postačuje, tak normálne klasické ospravedlnenie od rodiča. dokonca aj keď prekročí vymeškané hodiny nad rámec, ale viem, že je to dobrá rodina, výborný žiak a má vážny zdravotný problém.....

slavomira236
30. nov 2025

@anonym_autor lekarkaa ma to take papieroky ten nam vypise ja nalepim do slovnicka a ukaze pani ucitelke. Okrem toho ju ospravedlnujem aj v edu azdy den ked nevoem dokedy bude doma . Ale doktorka uz zvycajne pri navsteve da papierik na tyzden napriklad ak je dieta dlhsie doma pojdem po dalsi papierik