icon

Kde nájsť správne odpovede na skúšobné testy?

21. nov 2024

Ahojte, prosím Vás, nevie mi niekto poradiť, kde nájdem testy aj so správnymi odpoveďami? Dcéra si skúša tieto testy vypracovať, niečo viem, ale s niečim si neviem rady a správne odpovede googlit, to je nekonečny príbeh. Skúšame testy dostupné na stránkach stredných škôl z minulých rokov, najmä gymnázia. Ďakujem

kaktusik007
21. nov 2024

su spolocnosti, ktore maju vlastne vzory testov a tam dostane dcera aj spravne odpovede.

ina moznost, ako si ich vypracovat, nie je. Vlastne je - zaplatte si niekoho, kto vam ich vypracuje.

matematika --- na nete mas xy postupov, co a ako ratat, a co sa tyka slovenskeho jazyka -- ak mas k dispozicii prehlad, dcera to musi vediet vypracovat.

su predsa aj rozne knihy - kde mas ucelene ucivo matematiky a slovenskeho jazyka z druheho stupna, tam isto najdes odpovede.

autor
21. nov 2024

@kaktusik007 ďakujem za odpoveď, ktorá mi síce nepomohla,ale tak čo už. Dcéra ich vie vypracovať, len som myslela,či niekde nájdem aj správne odpovede. S matematikou problém nemám, to viem skontrolovať. Že sú rôzne knihy, to tiež viem. Aj viem, kde odpovede hľadať. Písala som len, že je to zdĺhavé.

kaktusik007
21. nov 2024

ano, je to zdlhave. tych testov su stovky a kazda skola to ma inak. A potom, do konca aprila je este vela casu

marcellka32
21. nov 2024

Nucem.sk

autor
21. nov 2024

@marcellka32 ďakujem Ti ♥️

simoli
21. nov 2024
autor
21. nov 2024

@simoli áno, tieto mám stiahnuté, neviem z akej stránky,ale všetky som mala bez odpovedí. Asi neviem hľadať. Posledné tri ma už vypracované, ide už na ďalšie,staršie. Ale tento odkaz mi to uľahčí a ušetrí kopu casu...Veľmi pekne ďakujem ♥️

autor
21. nov 2024

@simoli no toto je perfektne na tej stránke. Ani nevieš,ako si mi pomohla!

akje
21. nov 2024

Ahoj @autorka asi milion rokov dozadu :D sme mali moznost zakupit si knizky Testy (rok prijimaciek), kde boli spisane realne prijimacie testy za dany rok na skolu - vzdy bolo uvedene, o ktore gymnazium/sos/obchodnu akademiu islo a v ktorom meste sa nachadzalo. Na konci boli aj odpovede. Take nieco sa uz dnes nepredava? Nepozerala si?

Mne sa z toho dobre ucilo, lebo som vedela, co ma na mojej skole cca asi tak caka za test a precvicila som si ocakavany typ prikladov na inych skolach.

Skor sa pytam zo zvedavosti, ako to dnes chodi 🙂

akje
21. nov 2024

@autorka
Tusim, ze toto je ono:
https://www.martinus.sk/2638103-testy-2002-mate...

Mozno toto bude nieco podobne a aktualne:
https://www.martinus.sk/109295-riesene-testy-z-...

(Teraz pozeram, ze to je rok 2009. Tak to aktualne nebude veru.)

simoli
22. nov 2024

Viem 😊 prešli sme si všetkým a už nikdy viac 😂 testy nech robí dokola, nech si nastaví aj čas a bude to super. Môj integrovaný s poruchami ich dal na 90 a 97% a išiel bez prijimačiek na GJH. Dá sa to, je kopec času 💪

gabika99
24. nov 2024

@simoli kontrolovala si mu testy, ked doma testoval? Odkiaľ ste mali testy a odpovede?

simoli
24. nov 2024

@gabika99 https://monitor9.zones.sk/testy-testovanie9/ isteže všetko sme kontrolovali, chyby analyzovali, starší syn je dobrý v matike a doučuje a pripravuje na prijímačky takže som nemusela hľadať. Okej t9 som na nete hľadala všetky možné Prijimačkové testy, a tiež testy z kníhkupectva...čo bolo možné nájsť to urobil 😂