Kedy dostalo vaše dieťa prvý mobil?
Kedy dostalo vaše dieťa prvý mobil a prečo? A aký lacný a jednoduchý mobil môžete odporúčať? len aby sa syn mohol dovolať mne a ja jemu,nepotrebuje sms ani fotiť....Vďaka.
syn doslal zdedeny mobil ked mal 8 rokov a isiel na 2 tyzdne do tabora.
Dcéra dostala ,keď nastupovala do školy,,,ako prváčka,,,,chodí do susednej dediny ,,,,,,a super,,,vždy viem kde je ,,,a berie to ako samozrejmosť ,,,,,,,🙂 aj syn ide na rok do prváku takže tiež,,,,, bude mobil,,ešte podotknem,,obyčajnú vyklapačku za 30 evričiek,,,,,, 😀
dcera dostala mobil ako 8 rocna, kedze navstevuje skolu mimo trvaleho pobytu 🙂 bol to zdedeny mobil len na volanie a ma tam kredit. Podarilo sa jej na pausal prevolat dost penazi, tak odporucam kredit. Ked si ho prevola tak nevola a ak potrebujeme volat my, tak sa aspon dovolame
Dievcata, skolsky poriadok na SVk povoluje doniest telefon do skoly?
Ahojte 🙂 ja to môžem povedať asi z tej druhej strany 🙂
prvý mobil som dostala keď som mala asi 9 rkov tú nokiu takú tú modrú starú, ptm asi ako deviatačka som dostala zdedenú Nokia 6300 to mi dal môjho otca kolega, ten som stratila, na 16te narodky som dostala zasa Nokia 6300 tú som mala od prvého ročníka na SŠ až do tohto roku myslím že október a to len kvôli tomu, že tá Nokia je kaput :D používam ju už iba ako budíček (sila zvyku), po nej som dostala Samsung Galaxy S3 mini ale to bol taký multi darček za maturitu, na narodky a Vianoce 🙂
napr. sesternica má 10 a má po krstnej mobil Nokiu N (ale neviem akú) ...
Vidim, že 7 rokov staré komentáre. Ako sa zmenila doba? Neviem, no syn dostal prvý mobil k 9. narodeninám v lete roku 2019, bol novy, ale je to klasická vyklápačka, s tlačidlami, bez netu. Hammer.... už ho na jesen v septembri stihol aj stratit na luke, po 2 mesiacoch na dazdi a lezania v trave/blate ho nasiel nahodou niekto a zavolal nám. Mobil funkcny, uz sme aj rozmyslali, že mu na Vianoce zozenieme nejaky stary, lebo syn cestuva busom do jazykovky sam a chodil len-tak, kým ho pár týždňov nemal.
A ked vam napisem,ze nas 12rocny nema mobil? Uveríte? No nema 🙂 nepotebuje...ked cestuje busom do ineho mesta na plavanie,dostane moj stary slovensky mobil a musi sa vzdy ozvat,ze je tam a potom,ze cestuje uz busom naspat domov. na cestu do skoly tu vobec nepotrebuje...a stale mi pride tato doba horzne zla...co sa týka vsetkyhc tychto vychytávok...ale uvedomujem si,ze takto bez mobilu vydrzi tak max asi rok bohuzial...
@janinah ahoj...my sme sa rozhodli pre detske hodinky na sim kartu. Na hodinkach nerobi nic. Ma ich na rukach,konecne sa orientuje v case (je druhacka) a hlavne nenosi mobil kade rade. Hodinky ma na rukach,cisla ma len na koho potrebuje. A zavola nam,ked potrebuje. Uzasny clovek co toto vymyslel. Hodinky nas vysli okolo 44 eur. A nelutujem. Ziadny mobil,hry, ziadna starost. Ona sa tesi a my tiez. A dokonca ma matematiku v hodinke,tak si precvicuje priklady.👍 Fakt odporucam kazdemu dietatu,ktoremu nechceme ublizit touto hlupou dobou a zavislostou na telefone.😊
@miskaradko dik.ale uz sme starsi o par rokovv...ale niekomu ta info moze pomoct

dcerka dostala ako 7rocna,strasne po nom tuzila🙂 teraz ma 8 a telefon ju absolutne netankuje, vecne vybity a stale zalozeny v stoliku🙂)