icon

Kedy začína nový školský rok?

7. aug 2025

1.9 bol sviatok zrušený tak kedy idú deti do školy? Na edupage mi ale ten sviatok píše, potrebujem si na tento deň vybaviť voľno a neviem teraz na ktorý, či 1.9 alebo 2.9.

Strana
z2
guudy
7. aug 2025

@anonym_autor normalne sa pytam, google ti negunguje?

pribinak
7. aug 2025

V pondelok 1.9.

zuzacka16
7. aug 2025

školský rok sa začína 1.9., tak ako si písala, keďže bol ten sviatok zrušený, tak je to normálne už pracovný aj školský deň 😉

zic
7. aug 2025

@anonym_autor Edupage je asi este neaktualizovany. Riadis sa platnymi zakonmi. 1.9. v pondelok sa ide normalne do skoly (pokial si konkretna skola z hocakeho dovodu nespravi riaditelske volno... ale preco by mala)...

maryetta
7. aug 2025
@zic

@anonym_autor Edupage je asi este neaktualizovany. Riadis sa platnymi zakonmi. 1.9. v pondelok sa ide normalne do skoly (pokial si konkretna skola z hocakeho dovodu nespravi riaditelske volno... ale preco by mala)...

@zic uz som aj pocula ze niektore skoly davaju riaditelske volno na "protest". Tak ktovie.

zic
7. aug 2025
@maryetta

@zic uz som aj pocula ze niektore skoly davaju riaditelske volno na "protest". Tak ktovie.

@maryetta to je mozne... V kazdom pripade si myslim, ze to vcas da riaditelka vediet a je to "individualne" vramci tej ktorej skoly...

autor
7. aug 2025
@guudy

@anonym_autor normalne sa pytam, google ti negunguje?

@guudy no normálne som sa pýtala aj GPT chat ale zmätočne mi to ukazovalo , ak ti to robí problém tak nemusíš reagovať stačí rolovať ďalej ..

guudy
7. aug 2025
@anonym_autor

@guudy no normálne som sa pýtala aj GPT chat ale zmätočne mi to ukazovalo , ak ti to robí problém tak nemusíš reagovať stačí rolovať ďalej ..

@anonym_autor preco preboha chat gpt? Stat oficialne zverejnuje terminy skolskych prazdnin (aj zaciatok a koniec sk. roka) na niekolko rokov vopred.

pribinak
7. aug 2025
@maryetta

@maryetta na protest voči čomu? Viem že niektoré VS budú mat dekanskw volno 17.11. ale 1.9.? Však drvivá väčšina populácie netuší aký sviatok to je / bol (keďže u Slovákov platí sviatok = deň pracovného volna)

autor
7. aug 2025
@guudy

@anonym_autor preco preboha chat gpt? Stat oficialne zverejnuje terminy skolskych prazdnin (aj zaciatok a koniec sk. roka) na niekolko rokov vopred.

@guudy prepáč že som sa ťa dotkla tým, že som sa na verejnej sociálnej sieti opýtala vec , ktora sa dá dohľadať na internete. Snáď to prezijes v zdraví a teraz ma už nechaj.

margarita
7. aug 2025

https://www.minedu.sk/data/att/9cc/33624.568966...
s.3-4 pre tých, čo popri gúglení ešte stále vládzu aj čítať s porozumením 🙂

zuzubb007
7. aug 2025

1.9. idú do skoly

guudy
7. aug 2025
@anonym_autor

@guudy prepáč že som sa ťa dotkla tým, že som sa na verejnej sociálnej sieti opýtala vec , ktora sa dá dohľadať na internete. Snáď to prezijes v zdraví a teraz ma už nechaj.

@anonym_autor o mna obavy naozaj mat nemusis 🙂

senta_sofia
7. aug 2025

@anonym_autor mne edupage neukazuje 1.9 sviatok, zacinaju 1.9

maryetta
7. aug 2025
@pribinak

@maryetta na protest voči čomu? Viem že niektoré VS budú mat dekanskw volno 17.11. ale 1.9.? Však drvivá väčšina populácie netuší aký sviatok to je / bol (keďže u Slovákov platí sviatok = deň pracovného volna)

@pribinak hmmm asi tak. To ja netusim prečo. Len som zachytila že pravdepodobne pojdu do školy aj tak 2.9. 🙈🙊

pribinak
7. aug 2025
@maryetta

@pribinak hmmm asi tak. To ja netusim prečo. Len som zachytila že pravdepodobne pojdu do školy aj tak 2.9. 🙈🙊

@maryetta nepôjdu a nesir tu domienky, lebo niektoré matky sú tu potom ako padnuté na hlavu

Do školy sa ide riadne v pondelok 1.9.

anonym_4923e3
7. aug 2025

Pondelok 1.9. je normalne nastup. Niektore skoly uz maju zadany aj efupage tak kto stihol zadat.

elenka.k
7. aug 2025

@anonym_autor 01.09.2025 pondelok

januska12323
7. aug 2025

1.9. Je prvý školský deň.

zuzanaete
7. aug 2025
@pribinak

@maryetta nepôjdu a nesir tu domienky, lebo niektoré matky sú tu potom ako padnuté na hlavu

@pribinak 31.8. mozme ocakavat otazky, ci treba dalsi den budit deti do skoly.

lizatko1009
7. aug 2025
@zuzanaete

@zuzanaete 😂😂😂

pribinak
7. aug 2025
@zuzanaete

@zuzanaete to ano a ešte či vráť alebo nebrať kvety 🤣🤣🤣

maryetta
7. aug 2025
@pribinak

@pribinak rozkaz 😉

hylary
7. aug 2025

@anonym_autor ozaj už keď sme pri voľnach tak aj 17.11. pôjdu deti do školy a aj dospelí do roboty 🥹

lucia13022023
7. aug 2025

Počkať 1.9. Nie je sviatok? A ja som akurát chcela ísť do actionu...ach budem musieť počet na ďalší 😒

januska12323
7. aug 2025
@hylary

@anonym_autor ozaj už keď sme pri voľnach tak aj 17.11. pôjdu deti do školy a aj dospelí do roboty 🥹

@hylary niektoré školy dávajú na protest riaditeľské voľno

elenka.k
7. aug 2025
@lucia13022023

Počkať 1.9. Nie je sviatok? A ja som akurát chcela ísť do actionu...ach budem musieť počet na ďalší 😒

@lucia13022023 a ďalšia novinka - stará , v deň kedy máme sviatky - sú obchody zavreté 😀
už chodievame v sviatočné dní do zahraničia --- ak nie sú cirkevné 😝

lucia13022023
7. aug 2025
@elenka.k

@lucia13022023 a ďalšia novinka - stará , v deň kedy máme sviatky - sú obchody zavreté 😀
už chodievame v sviatočné dní do zahraničia --- ak nie sú cirkevné 😝

@elenka.k ale ja chcem chodiť do obchodov len cez sviatky - malo ludi, odporúčam 🙂

hylary
7. aug 2025
@januska12323

@hylary niektoré školy dávajú na protest riaditeľské voľno

@januska12323 myslíš na 17.11.?

elenka.k
7. aug 2025
@lucia13022023

@elenka.k ale ja chcem chodiť do obchodov len cez sviatky - malo ludi, odporúčam 🙂

@lucia13022023 veď aj ja som to mávala rada 👍

Strana
z2