Kedy začína nový školský rok?
1.9 bol sviatok zrušený tak kedy idú deti do školy? Na edupage mi ale ten sviatok píše, potrebujem si na tento deň vybaviť voľno a neviem teraz na ktorý, či 1.9 alebo 2.9.
V pondelok 1.9.
školský rok sa začína 1.9., tak ako si písala, keďže bol ten sviatok zrušený, tak je to normálne už pracovný aj školský deň 😉
@anonym_autor Edupage je asi este neaktualizovany. Riadis sa platnymi zakonmi. 1.9. v pondelok sa ide normalne do skoly (pokial si konkretna skola z hocakeho dovodu nespravi riaditelske volno... ale preco by mala)...
@anonym_autor Edupage je asi este neaktualizovany. Riadis sa platnymi zakonmi. 1.9. v pondelok sa ide normalne do skoly (pokial si konkretna skola z hocakeho dovodu nespravi riaditelske volno... ale preco by mala)...
@zic uz som aj pocula ze niektore skoly davaju riaditelske volno na "protest". Tak ktovie.
@anonym_autor normalne sa pytam, google ti negunguje?
@guudy no normálne som sa pýtala aj GPT chat ale zmätočne mi to ukazovalo , ak ti to robí problém tak nemusíš reagovať stačí rolovať ďalej ..
@guudy no normálne som sa pýtala aj GPT chat ale zmätočne mi to ukazovalo , ak ti to robí problém tak nemusíš reagovať stačí rolovať ďalej ..
@anonym_autor preco preboha chat gpt? Stat oficialne zverejnuje terminy skolskych prazdnin (aj zaciatok a koniec sk. roka) na niekolko rokov vopred.
@zic uz som aj pocula ze niektore skoly davaju riaditelske volno na "protest". Tak ktovie.
@maryetta na protest voči čomu? Viem že niektoré VS budú mat dekanskw volno 17.11. ale 1.9.? Však drvivá väčšina populácie netuší aký sviatok to je / bol (keďže u Slovákov platí sviatok = deň pracovného volna)
@anonym_autor preco preboha chat gpt? Stat oficialne zverejnuje terminy skolskych prazdnin (aj zaciatok a koniec sk. roka) na niekolko rokov vopred.
@guudy prepáč že som sa ťa dotkla tým, že som sa na verejnej sociálnej sieti opýtala vec , ktora sa dá dohľadať na internete. Snáď to prezijes v zdraví a teraz ma už nechaj.
https://www.minedu.sk/data/att/9cc/33624.568966...
s.3-4 pre tých, čo popri gúglení ešte stále vládzu aj čítať s porozumením 🙂
1.9. idú do skoly
@anonym_autor mne edupage neukazuje 1.9 sviatok, zacinaju 1.9
@maryetta na protest voči čomu? Viem že niektoré VS budú mat dekanskw volno 17.11. ale 1.9.? Však drvivá väčšina populácie netuší aký sviatok to je / bol (keďže u Slovákov platí sviatok = deň pracovného volna)
@pribinak hmmm asi tak. To ja netusim prečo. Len som zachytila že pravdepodobne pojdu do školy aj tak 2.9. 🙈🙊
Pondelok 1.9. je normalne nastup. Niektore skoly uz maju zadany aj efupage tak kto stihol zadat.
@anonym_autor 01.09.2025 pondelok
1.9. Je prvý školský deň.
@anonym_autor ozaj už keď sme pri voľnach tak aj 17.11. pôjdu deti do školy a aj dospelí do roboty 🥹
Počkať 1.9. Nie je sviatok? A ja som akurát chcela ísť do actionu...ach budem musieť počet na ďalší 😒
@anonym_autor ozaj už keď sme pri voľnach tak aj 17.11. pôjdu deti do školy a aj dospelí do roboty 🥹
@hylary niektoré školy dávajú na protest riaditeľské voľno
Počkať 1.9. Nie je sviatok? A ja som akurát chcela ísť do actionu...ach budem musieť počet na ďalší 😒
@lucia13022023 a ďalšia novinka - stará , v deň kedy máme sviatky - sú obchody zavreté 😀
už chodievame v sviatočné dní do zahraničia --- ak nie sú cirkevné 😝
@lucia13022023 a ďalšia novinka - stará , v deň kedy máme sviatky - sú obchody zavreté 😀
už chodievame v sviatočné dní do zahraničia --- ak nie sú cirkevné 😝
@elenka.k ale ja chcem chodiť do obchodov len cez sviatky - malo ludi, odporúčam 🙂
@hylary niektoré školy dávajú na protest riaditeľské voľno
@januska12323 myslíš na 17.11.?
@elenka.k ale ja chcem chodiť do obchodov len cez sviatky - malo ludi, odporúčam 🙂
@lucia13022023 veď aj ja som to mávala rada 👍

@anonym_autor normalne sa pytam, google ti negunguje?