icon

Koľko času by malo 10-ročné dieťa tráviť na mobile?

lili1413
26. jan 2025

Chcela by som sa opýtať koľko by malo mať desať ročne dieťa max. mobil denne?

januska12323
26. jan 2025

Koľko uznáš za vhodné. Za mňa čím menej tým lepšie a samozrejme s kontrolou.

lili1413
autor
26. jan 2025

@januska12323 Ahoj keď máš deti koľko ty dovolìš?

veronika1754
26. jan 2025

@lili1413 myslím že je to veľmi individuálne, moje deti nemajú žiadne obmedzenia ale musia mať splnené všetky povinnosti aby mohli sedieť na mobile, cez týždeň aj tak stihnú byť tak max hodinu, keďže škola, krúžky, učenie, cez víkend je to na nich, čím skôr splnia svoje povinnosti tým skôr môžu byť na mobile, no moji idú aj tak radšej von, prípadne aj v čase kedy môžu na mobile byť tak na ňom nie sú, hrajú sa, kreslia, prípadne iné aktivity. Ak by zanedbávali povinnosti kvôli mobilu tak by som asi mobil nedala vôbec.

evakadlec
26. jan 2025

ja sa snazim detom vyplnit cas tak aby na mobiloch boli co najmenej a celkom sa to dari

nikijezikova
27. jan 2025

@lili1413 ahoj, moja 10 ročná dcéra býva cez skolske dni na mobile 10 minút max hodinku ,cez víkend dlhšie aj dve hodky

mantilka
Autor odpoveď zmazal
momoqui
28. jan 2025

@lili1413 nemalo by ziaden cas travit na mobile … kolko travi je na tebe …

sense
28. jan 2025

Hodinu , cez víkend viac ale nemá voľný prístup ku všetkému , väčšinou pozerá videa o tvorení a maľovaní a podľa nich maluje.
Akonáhle zabudne kvôli telefónu na povinnosť tak sa telefón zabavuje

mantilka
28. jan 2025

Moja 10 ročná dcéra má rodičovskú kontrolu na mobile. Ja som nastavila 1,5 hodiny...v opodstatnených prípadoch predlzujem v daný deň. Ukazuje mi aj štatistiku kolo trávi čas a na akých aplikáciách. Nemá veľa času na mobil...je to skôr preventívne.

ema22270
6. feb 2025

Nas ma len 7, nema mobil ale tablet ma mesiac. Aby sa trosku zoznamil s nim, kedze uz budu mat v 3 rocniku aj informatiku (bude mat 8 syn). Moze byt na tablete max 1hod denne. Ak su prazdniny max 2 - 1 doobeda a 1 poobede. Ked ma trening niekedy nestihne byt vobec na tablete. Ani ked niekam ideme na vylet, pobyt ziadny tablet