icon

Má škola odovzdať pomôcky pri prestupe žiaka?

26. jan 2025

Prosim vas prekladám prváka v druhom polroku. Dostavali zaň prvotná škola dotaciu? Celú však. Druha skola tiez štátna povedala ze si mame zobrat od skoly slabikar 2 aj zvysne písanky 567. Ale riaditelka prvej ( tej nedobrej) skade ideme nam ich nechce dať vraj im to bude chýbať tá druhá časť. Ako to je je tu nejaký ucitel? Akoze nejde mi o tych 17 eur ale o princip. Lebo dostávali to prvakom to skola kupuje... dakujem

Strana
z4
autor
Autor odpoveď zmazal
killfish
28. jan 2025

Čiže riaditeľ vrátil? Podarilo sa?

pes2014
Autor odpoveď zmazal
autor
28. jan 2025

@killfish ano a volal sam riaditel potom tej novej riaditelke, ze ake potrebujeme písanky cize sa naplasil ked som spomenula ze na vyssom mieste som sa pytala. Ale ze bol taky ze nakonci vratit pripadne( pouzite vypisane) ale skola je povinna poskytnut vsetko prvakovi. Ma to 1 rok zivotnost. Cize kazdy so mysli svoje ze pripadnr potom im to dam vypísane ale opakujem musia to vydať ziakovi. Zobrali nan peniaze.

akvi
28. jan 2025

Autorka - super, že si sa nedala a riešila si. Takto to má byť, nie len sa sťažovať a nič nespraviť. Ďakujem aj za ostatných rodičov. 👍

killfish
28. jan 2025

@akvi presne toto som chcela napísať. super, že to riešila, presne kvôli tomu princípu a nepovedala si že kašľať 10eur. Väčšina ľudí si to bohužiaľ povie a potom všetci skáču všetkým po hlavách

autor
28. jan 2025

@killfish dakujem 🩶takí čo nevedia jednat alebo sa lahko vzdajú co by si nevedeli pomoct, snad toto fóru m pomoze.

Strana
z4