Majú vaše deti zaheslované mobily a tablety?
Ahojte..chcem sa opýtať, majú vaše decká cca 9-13 ročné zaheslované mobily a tablety a teda vy nemôžete hocikedy skontrolovať, či je tam všetko okej? Komentáre typu to je ich súkromie a podobne si nechajte pre seba.
@klip0 precitaj si to este raz,, tu cast o inst. .vysvetlila som to viackrat.. zjavne si to nepochopila. Inst. vyuziva len kvoli tomu, ze je sportovec a zaujima sa o dany sport,, preto ma ten inst. - nie je na tom nic zle,, v pohode,, nech sa inspiruje,, to je ok.... no a zaujimam sa o neho, co robia v skole,, aki su kamarati,, a pod,,, myslim, ze som to vysvetlila dostatocne,,.. 16 nesestnast je to stale niekto za koho mam zodpovednost. Myslim, ze som to vysvetlila dostatocne.
@simca06022011 ano, presne, dakujem 🙂
@simca06022011 aha 😂
@midka chápem ja som prečítala ZAKAZALA a nie zakladala 😂 prepáč, ospravedlňujem sa za toto
@midka fuha 16 ročnému čítať súkromné správy a konverzácie? Extrém.
@misanthropicdann no a? Potom sa ľudia chytajú za hlavu, čo to v dnešnej dobe mládež vyvádza...
Extrém je aby 9 ročné dieťa malo heslo na telefóne a tak isto mi ako extrém príde hrabať sa 16 ročnému dieťaťu v mobile (bez dôvodu).
Kým je dieťaťa dieťaťom tak určite by rodič heslo mal vedieť aby si mohol overiť čo dieťa robí. Keď sa z dieťaťa stáva tínedžer tak je na mieste dopriať mu súkromie aj v týchto veciach. Jasne že ak by som mala podozrenie že sa niečo zlé deje šla by som do telefónu aj 15-16-17-18 ročnému ale za normálnych okolností by som mu telefón už nekontorlovala.
Syn ma 9 rokov, heslo na mobile ma take, ake som mu dala, takisto pozna moje, aj muzove. V mobile ma nainstalovanu rodicovsku kontrolu. Daju sa tam vlozit weby, ktore su zakazane. Takisto ma aj navoleny cas, ktory mu umoznuje mobil pouzivat. Ak chce dlhsi limit, musi poziadat. Socialne siete nema ziadne. Z komunikacnych ma len whatsup, ale prioritne ho vyuziva na telefonovanie s kamosmi, ked hraju nejake hry. Nema problem s ukazanim mobilu. Zatial taketo veci ako sukromie neriesi.

ma ale heslo viem ... a to bola bude podmienka elektroniky u nas.. uz sa stalo,ze do nej skakali decka zo skoly v chate tak som robila poriadky .. takze ju radsej budem mat od kontrolou ..