Zaheslovaný mobil

wili100
6. apr 2023

Ahojte, chcel by som vedieť váš názor, resp. ako to máte doma vy. Máte doma zaheslovane mobily tak, že manžel nevie Vaše heslo, teda sa Vám do mobilu nedostane?
Je podľa Vás v poriadku ak má manžel resp. manželka zaheslovany mobil s cieľom aby sa ten druhý nemohol do mobilu toho druhého dostať?

viestta
6. apr 2023

Mame zaheslovane obidvaja a vobec nam to nevadi. Ale my si doverujeme.

laura07
6. apr 2023

@wili100 no nebolo mojim cieľom aby sa mi muž nedostal do mobilu, bolo to mojou najjednoduchšou voľbou - odtlacok prsta. Mam staručký iPhone (kým bude fungovať, nedám ho ani za 5 nových)..- a muž? On ma asi heslo, ktoré poznám, on je zas lenivý si pamätať viac hesiel, tak ma všade 1 🫣 ale ešte som ho neskúšala odomknúť.

Prečo sa pýtaš? 💁‍♀️

simsalabim
6. apr 2023

Mame, ale vieme si navzajom hesla.

katarinka89
6. apr 2023

@wili100 muž heslo nemá a ja mam vzor-koli deťom, vzor muž pozná. Nemám čo tajiť takže ma prístup k môjmu mobilu....

tilly
6. apr 2023

Muž nemá. Ja mám kvôli banke, ale všetci vedia moje heslo. Aj deti. Nemám čo skrývať.
My si s mužom chodíme často do mobilov, nie kvôli kontrole, ale kvôli rôznym apkam, ktoré používame a napr kvôli wa skupinám, kde sa riešia naše deti, futbal, triedne skupiny a pod. Nie sme obaja vo všetkých, máme to na striedačku, tak keď potrebujeme info, zoberieme si telefón, v ktorom je skupina.

sense
6. apr 2023

Ja heslo nemám, partner má otvorenie mobilu na face, ale ma aj heslo a to viem ak si ho nezmenil a to neviem lebo mi tam nechodím. Viem aj heslo do pracovného tabletu, tam občas chodím keď potrebujem jeho plán práce ale vždy o tom vie. Keď nemám svoj mobil pri sebe a niečo potrebujem nemá problém mi ho požičať... Ale ani vtedy som nemala potrebu mu tam lustrovať.

lienka.7
6. apr 2023

@wili100 mame zaheslovane obaja ale nie kvôli sebe ale kvôli okoliu. Pokial čokoľvek, odblokujem mobil ci uz dcére (ktorá sa na ňom hrava) alebo mm, detto opačne. Mimochodom aj kvôli hrám si meníme mobily, cize ziadny problém. Plus mobily si odblokovavame pred sebou, cize ako vidím ja jeho heslo, vidí aj on moje 😉

vikusjk
6. apr 2023

@wili100 my mame zaheslovane vsetci, na odtlacok prsta, alebo dcera na sken tvare, ale mame aj znakove odomykanie a to vieme vsetci kazdeho navzajom, ale nechodime si do mobilov, nemame dovod.

wili100
autor
6. apr 2023

@laura07 Manželka má mobil zaheslovany, ja heslo neviem a ani mi nechce povedať, tak preto som sa pýtal.

zmrzlinka2021
6. apr 2023

@wili100

My mame take "spajanie guliciek" a obaja s muzom si vieme odblokovat takto mobili.
To "zaheslovanie" mam iba z jedneho dovodu, aby sa mi v kabelke proste neotvorila nejaka apka, ci aby si mobil nezil vlastnym zivotom.

Pravdaze mame obaja pristup do mobilov - navzajom, nevidim jeden dovod preco nie.

aduskatt
6. apr 2023

@wili100 nepoviem ani ja, mám tam pracovné veci, ktoré keď sa posunú ďalej alebo stratia, tak prúser........rovnako tak aj manžel......

laura07
6. apr 2023

@wili100 jaj. Tak si zahesluj (novým heslom, ktoré nepozna žena) a cely večer si “píš” s niekym. A dobre sa pri tom bav 🙂 začne sa pytat čo robíš. Aaaale nič, dobre sa bavím..a potom nechaj mobil na stolíku. Bude skusat dostať sa ti “tam” a nepodarí sa. Začne hlodať aj v nej ✌️

sella38
6. apr 2023

Myslim,ze ti je jasne, ze vas problem nie je v hesle... V kazdom normalnom vztahu jeden partner heslo netaji a druhy neziada.

sella38
6. apr 2023

@laura07 boze moj... uroven mojho 13 rocneho syna.

syslik81
6. apr 2023

no ak si prehnane ziarlivy a musis vediet o kazdom je kroku tak sa ani necudujem ze ho ma zaheslovany a chce mat aspon kusok svojho sukromia... ak jej doverujes nemas sa coho bat ... netlac na nu nechaj jej jej kusok a ty si maj ten svoj

laura07
6. apr 2023

@sella38 škoda že nevieš čo je ✌️

Mier..To bolo nadnesene napísané. Ach jaj.

jantuska
6. apr 2023

Máme obaja zaheslované mobily, ale poznáme si kódy navzájom. Ja nemám čo pred manželom skrývať. Do chatov mu nechodím, iba keď sa pozriem na edupage, keď nejde aplikácia v mojom mobile.

bimbambim
6. apr 2023

Muž má ale aké má heslo netuším a je mi to jedno má služobný mobil a nebrblala by som sa v ňom.On moje pozná ,ale do mobilu mi nejde vedia ho aj deti , ale bez opýtania si ho nevezmú.Detom viem tým zvyknem pozrieť mobil či sa slušne vyjadrujú v správach so spolužiakmi.aj to snáď za dva mesiace má napadne im pozrieť mobil

mikadooo
6. apr 2023

@wili100 mobily máme zaheslované, ale vieme si heslá. Na mobily si nedávame pozor, môj muž sa doňho môže pozrieť kedykoľvek chce, samozrejme, keby mi tam snoril kade tade, tak by ma to hnevalo. Ale nemám problém s tým, že si náhodou prečíta nejakú aktuálnu správu, ktorá príde, alebo keď si potrebuje vyhľadať niečo konkrétne, pokojne mu ten mobil dám. Keby som jeho heslo nevedela, asi tiež neriešim, napríklad on vie aj môj pin kód do banky a heslo cca asi by trafil tiež, ja jeho neviem a ani ma to netrápi. Keby ale vyslovene ten telefón predomnou skrýval aby som ani náhodou nevidela, keď mu niekto niečo napíše, tak to by ma trápilo a rozhodne by mi to neprišlo ok. V tom prípade by som asi začala skrývať mobil tiež.

sasa1310
6. apr 2023

@wili100 obaja máme rovnaké heslo všade. Či na emailoch či do PC alebo mobilov. Ale nikto nikomu nechodí nikde. Nie je dôvod ani náznak niečoho prečo by ten dôvod mal nastať. Dokonca máme navzájom aj sledovanie cez Iphone, kto sa kde nachádza. Ani to nevyužívame. Iba keď sa chceme navzájom prekvapiť.

simca06022011
6. apr 2023

mame hesla, a neriesim to. KEd potrebujem dostanem sa do jeho, lebo helso viem, on moje nevie, lebo aj ked mu ho diktujem tak si ho proste nezapamata a je lenivy ho aj tukat.. proste my sa nekontrolujeme. Na co aj.

olivia_s
6. apr 2023

Mne sa paci ako takmer kazda pise, ze mate zaheslovany mobil, viete si hesla, ale nechodite si do mobilov snorit 😀 ja si skor myslim, ze v zdravom vztahu nie je dovod vediet navzajom svoje hesla a dovera je napriek tomu automaticka. Napriklad my mame obaja zaheslovane mobily, ale az do tejto temy ma nenapadlo vobec ziadat od muza jeho heslo a on moje 😊

bloger
6. apr 2023

@wili100 Tak áno je to v poriadku. Každý chce mať určité súkromie. Záleží na dohode a či si veríte.

marca12
6. apr 2023

@wili100 mam zaheslovany,ale kvoli tomu,aby som v pripade straty,zamedzila pristup do mobilu. Ak by chcel muz nieco robit na mojom mobile,nemam problem mu dat heslo. No my si doverujeme a neriesime,ci mame hesla. Nelozime si do mobilov. Ale ja nemam dovod mat podozrenie. Vo vela pripadoch je za takymto tajnym schovavanim mobilu prave nevera.

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
6. apr 2023

@wili100 mame hesla a vieme ich navzájom. Keď potrebujem vezmem si jeho mobil. On tiez môj keď ho ma skôr po ruke.

pralinka25
6. apr 2023

mame hesla. muz ma tusim odtlacok alebo tvar? ani neviem. ja mam len tie gulicky. ja neviem nikdy som to neriesila. nechodim mu do mobilu takze ma heslo ani netrapi.
naco ti je jej heslo? co chces v jej mobile? neveris jej?

1mina
6. apr 2023

Mame obidvaja heslo lebo sme nenasli ako sa to fa nastavit bez neho, ale obaja mame to iste heslo na telefon. Bezne ked si potrebuje druhy zavolat na svoj mobil napr ze hlada, alebo baterku, fotak hocico zoberie ktory mobil vidi prvy. Takisto ma muz heslo na notebook ktore vieme aj ja, aj dcera a on si dokonca nechava prihlaseny fb na pc aj automaticke heslo tam 😂 priznam sa ze ja nie, nie preto zeby som mala co skryvat to vobec, ale pre tie somariny co si vypisujem s kamoskami chcem predsa len sukromie 😂

vroni
6. apr 2023

Mame obaja zaheslovany, hesla si navzájom nehovoríme, mame v mobiloch pracovné veci, okrem iného.

veltraud
6. apr 2023

My mame na odtlacky prstov, jeden sme si obetovali navzajom. Asi aj tym, ze mam tu moznost, vobec mu do mobilu nechodim. Ci on mne, neviem, ale velmi o tom pochybuje.