Mal by sa rodič vyjadrovať k vyučovaciemu procesu?
Ako sa zachovate, ked si myslite, ze nieco co robi ucitel v skole pri vyucbe nedava zmysel, ze je to zastarane a zbytocne pridava k povinnostiam ziakov? Ze je to len hlupe memorovanie a opisovanie pouciek bez realneho benefitu pre rozvoj ziaka. To je len jeden priklad. Prikladov podobneho charakteru je spusta.
Ozvete sa? Spytate sa na to triednej ucitelky? Vyjadrite nejako nazor.
Ja sa na to pozeram ako na prezentovanie ineho nazoru, na iniciaciu diskusie, ktora moze viest k zlepseniu, o ktore by skola malo ist. Avsak viem, ze je to minoritne vnimanie ...
Co si o tom myslite?
Vdaka.
@celasapremenim, je pravda, že je nezodpovedné nechať deti bez dozoru, ale na druhej strane, čo za výchovu si z domu prinieslo dieťa, ktoré spolužiakovi rozbilo "niečim" hlavu a aj tí, čo ho buchli o stenu? My sme ako deti často bývali cez prestávky bez dozoru, ale slušné správanie sme si priniesli z domu, nepamätám, že by bolo prišlo k takémuto úrazu. Lenže vtedy nás vychovávali rodičia, nie počítač a televízor. Každé dieťa je zrkadlom rodičov, i keď viem, že nie mnohým sa toto vyjadrenie bude páčiť.
@celasapremenim no daj - napis IP ...ja som tam robila svojho času, Krišková ,,horenoska,, a ŠKD kralikaren. Ak je teda stale tam v jedalni....
@zltyslonik, hlavná vec, že ty máš čas a hobby tu vypisovať, čo "jedna pani povedala". 🙂
@zltyslonik no pekne....Kontárová tam uz nerobí? Viem, ze tam je stale veduca Miklášová a robí tam aj Kardosová...potom ,,nejaká Dianka,, a uz neviem ako sa to tam v škd pomenilo.
By som tam urobila iné škreky, tomu ver, ja som jak šelma ked sa nass..erem, byt to moje decko...
@zltyslonik, 😀 nemám ani poňatia, kde je nejaká Mierová či Borodáčová. 😀 A už vôbec ma nezaujíma kde patríš. 😀 Ale pobavila si. 😀
@celasapremenim nepoznám ale zajtra sa popytam ak nezabudnem, idem ku kamoške čo tam ma syna...