icon

Mám 12 rokov a 15 ročný frajer mi navrhol sex

maria200
12. dec 2015

Ahojte mam 12 rokov a 15 ročneho frajera----- navrhol mi sex neviem čo mam spraviť

sophieeee
13. dec 2015

@maria200 podľa mňa by ste sa o tom s priateľom ani nemali baviť..ludia v tvojom veku majú riešiť iné veci ako sex..nehovoriac o tom ze tvoje telo nie je ešte na to ani pripravene a urcite by ta to veľmi bolelo. Počkaj si radšej na frajera ktorého budeš fakt úprimne lubit a ktorý ta do toho nebude tlačiť a uvidis ze si to uzijes aj ty aj on 😊.

hiwatari
13. dec 2015

Zamusli sa skor nad tym, ci si pripravena na to, ze u rovesnikov budes "ta co uz dala tamtomu"? Pretoze on sa urcite pochvali aspon jednemu kamaratovi a uz to budu vediet vsetci. mam kamaratku co to skusila v tak skorom veku a aj teraz ju chalani radia do "radodajnych" a to je uz vydata. O inom ti pisat nejdem lebo zakon, tehotenstvo ani nic podobne ta urcite momentalne netrapi.

romina1912
13. dec 2015

podla mna toto ani nie je realna otazka, niekto len zada temu a bavi sa na tom, ci? 😕 ako 12 rocnu ma bavili barbiny, nie tak myslieť na sex ešte ...

nicoll212
13. dec 2015

v tvojom veku na to ani nemysli...

sunnyfunny
13. dec 2015

@maria200 nemas za co 🙂 pises,ze existuje ochrana a vyskusat to raz musis..vies,ale to nie je len o vyskusani..si mladunka,poriadne porozmyslaj

maja367
13. dec 2015

@nk599 suhlasim s tebou

margaretka_9
13. dec 2015
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

nemas sa kam ponahlat 🙂 mas cas.

nk599
13. dec 2015

@maja367 ved ked som si to citala az ma zhrozilo moja sestra je takom veku ale take zmyslanie ako chlapci ju nezaujima . Kolko dievcat jej veku je zneuzivanych a nechcu to . A take mlada dievcatko rozmysla nad tym to ved to je chore kam ten to svet speje . Urcite je s mesta alebo s nejakej rodiny co sa o nu nezaujimaju . Ved co by si o nej mysleli potom chlapci ked bude vacsia no ze je s.... , ja by som mojim dceram nedovolila frajera 12 ale az 15 . Ved to je jasne ze 15 rocny bude chciet nieco viac . Preco si nenajde rovesnika . Ja zo uh nechapem

jeannna
13. dec 2015

@nk599 Dufajme, ze dievcinka sa len nudi 😒
Otvorila tu viacero tem.

maja367
13. dec 2015

@nk599 ved to určie ... mlady chalan mysli len na jedno .. a je mu jedno vyuzije ju a nič ine .. a potom si bude buchat hlavu čo urobila. Nech si este uzije detstvo ..

maja367
13. dec 2015

@jeannna No dufajme 😒

jeannna
13. dec 2015

@maja367 Ty kokos, ja som v 12. rokoch strikovala svetriky pre svoje babiky, ked bezal v telke film s hviezdickou, ak si na to este niekto pamata, otec nas vysackoval do postele, to dnes?

ladywitch26
13. dec 2015

kde ma toto dieta matku? a vlastne....to druhe decko, co prislo s tym "super" napadom tiez?

keby mal mlady len o 3roky viac, tak ho tu uz roznesu v zuboch za pedofiliu. a podla mna mat sex s 12r.deckom sa inak ani nazvat neda.

btw
@maria200 si pripravena na to, ze on si za 5minut uzije (lebo dlhsie mu to mladasovi trvat nebude) a ty z toho "skusania" budes mat super zazitok v podobe bohovskej bolesti, lebo ano, roztrhnutie panenskej blany obcas boli asi tak, ako keby ti tam vrazil noz, vsak kazdopadne pri tom si aj pokrvacas? a ze ono to moze boliet este aj par krat potom? a veru si neuzijes, pretoze tvoje telo na to este nie je stavane.

maja367
13. dec 2015

@jeannna Presne tak ja si pamatam ze ked som mala 12 tak sme si vyrobili mapu a hladali sme poklad za blokom :D och krasne casy 🙂 a v 15tich som mala vecierku do 20tej :D doma som musela byt ako hodinky hehe ale bolo to dobre

smatka
13. dec 2015

@maria200 počkať

nk599
13. dec 2015

@jeannna to dufam ved si moze ublizit telo neni este pripravene na to . To je potom uchil ten jej frajer ze nedostal po papuli aj on ma cas na to kde sa ponahlaju

dablik82
Autor odpoveď zmazal
nk599
13. dec 2015

@maja367 ved to hej ma cely zivot pred sebou kym dospeje potom nech si sexu uziva kolko chce . Boh vie co je cas ked ju nieco pali ci to nebude dalsia co bude na dialnici alebo inde robit spolocnicku

jeannna
13. dec 2015

@nk599 Dnes sa niektore deti prudko nudia a vysledkom byva uzivanie drog a predcasny sex, bohuzial ☹ Moze si privodit nechut k sexu, lebo povedzme si, ze tie prve razy to nebola ziadna slava a boli sme podstatne starsie, alebo to rozbehne naplno a moze byt velmi skoro tehotna.

maja367
13. dec 2015

@dablik82 😀 si ma dobre rozosmiala bobrik 😀 😉

maja367
13. dec 2015

@nk599 No to neviem kam to chce slečna dotiahnut ale takým tempom ? ... 😒

nikuliak
13. dec 2015

V 12tich naozaj nie. A ked na teba tlaci, je to idiot. Ale to musis citit sama. Ja ked som mala 14, tak som bola na "rande" s o rok starsim chalanom, jasne, ze nic nebolo, ani pusa. A on na tretom rande ze "chcem ta do postele". No ja som sa rehotala dobru pol hodinu potom. :D a k dalsiemu rande uz nedoslo. A prvy sex som si uzila v 18tke, a popravde, mozno by som este trochu vydrzala aj bez. :D
@maria200

nk599
13. dec 2015

@jeannna no ved to minule tu bola nejaka tehotna v 14 nieco pisala ved to je chore aby deti maly deti . Asi za chvilu zalozia dalsi serial tehotne 12 a nie 16. Niekedy sa cudujem ze ty rodicia nevedia co ich deti robia . Mna ked som bola jej veku zaujimali hry na pocitaci a nie sex . Chce sa hrat na dospelu nech si to vyskusa a bude ju to boliet a nebude sa jej to pacit . Jej problrm ked ju bude mat ako dialnicu bohvie kolko ich este potom bude mat

nk599
13. dec 2015

@maja367 no ja viem kam asi do bordelu . Co to ma potom za matku ze ju nekontroluje . A 12 mat frajera je skoro .

maja367
13. dec 2015

@nk599 No to je určite skoro ja som mala v 16tich a moja mamka ze to skoro .. a bol starsi .. Ja som sa s maminou vzdy rozpravala .. je to o vztahu tazko povedat

klaudusik7
13. dec 2015
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

malinko rockov mas este na sex 🙂

slivka3
13. dec 2015

@maria200 Je to velmi skoro,ja mam 12 rocnu a si neviem predstavit,ze by nad

nk599
13. dec 2015

@maja367 ja nieco pred 18 az a s mamou sa bavim o vsetkom aj ked som dospela je moja naj kamoska . Lepsie pockat ako ponahlat sa . No vyuzije ju odkopne a bude zakladat temu ze sa chce zabit

maja367
13. dec 2015

@nk599 ja som mala 18 a pol .. a bolo to akurat .. mas pravdu take temy som uz videla tu na fore .. Ja mam tiez s maminou super vztah a nemenila by som ju .. 🙂

slivka3
13. dec 2015

@maria200 sa mi to prerusilo,ale moja 12 rocna dcera si neviem predstavit,ze by nad takym niecim uvazovala a to je riadne vyspela,nastastie ju chlapci ani moc nezaujimaju,ma vela kamaratiek,sport,to jej zatial staci,na chlapcov ma este cas.
Moja neter sexuje od 12 a co jej to dalo? Strieda chlapov a co z toho? Teraz ma sice takeho normalneho,ale ci im to vydrzi ktovie.
A dalsia vec dotycni si musi uvedomit,ze ak sa to prevali,alebo ho natries skonci v base.