Mám 12 rokov a 15 ročný frajer mi navrhol sex
Ahojte mam 12 rokov a 15 ročneho frajera----- navrhol mi sex neviem čo mam spraviť
Bože...ja som v 12 rokoch kočikovala babiky...behali sme, hrali skrývačky, nahanačky, skakali gumu, bicyklovali....slovo SEX sme ani nemali v slovníku...
Čím skor začne dievča sexuálne ziť tým skor bude len vyžitá a napr. v 30tke uz ani nebude mať čo objavovať. Nech si mladý zašportuje a tak vybije energiu...15 ročné deti nie su pripravene na sex a na zodpovednost s tým suvisiacu.
@nk599 Je to uz na nej ... asi sme jej dali jednoznačne najavo čo si o tom myslime ... ako na jednej strane si uz mysli aka je ona hrdinka alebo čo sa moze stat ved je uz velka ale to pochopi neskor nie teraz nie o rok ani o dva ale o desat. A az potom pochopí to čaro ake bolo detstvo skvele a netrebalo sa ponahlat... Drzim jej palce nech sa rozhodne ako chce ale ked ju fakt lubi jej frajer tak počka par rokov 😉
No ved pocka hadam pockaju a bude to mat svoje caro . Kazdy je iny ale v tej to dobre najst normalne chalana bude mat tazke cim viac je slobodnych , narkomanov, alkoholikov, psychopagov, pedofilov, uchilakol . Hadam si nasla normalneho ale pidla toho co sa jej spytal tak normalny neni . Laska neni len o sexe a pre deti sex neni prejavom lasky
Mile zienky, mozno ste ju zle pochopili. Ak by bola taka chtiva, tak sa tu nas nepyta, ale suhlasi so svojim frajerom bez nasho suhlasu ci odsudenia.
Nejaky 15 rocny ju bali a balamuti jej hlavu a chce ju dostat. A ona nevie, co ma robit.
Nam je to samozrejme jasne, co by mala robit, lebo nemame 12 rokov. Ale ona je v tejto situacii asi sama a je bezradna. Tak sa tu pyta v troch temach, tak jej skuste poradit. 15 rocny chalan moze byt fesak, ale aj nevyspytatelny grázel.
@jeannna a ako nam super bolo ... Pamatam jak sme po ulici babiky kocikovali ... 😉
No damy, to ze ste sa v 12 hrali s barbinami je fajn, ale problem je ten, ze dievca hlboko zalubene riesi dilemu. Je chvalyhodne, ze aspon pouzila pred tym hlavu a spytala sa. Je blbe, ze sa to nemoze spytat mamy, ale aspon nas sa spytala. Neukamenujte ju preto.
@maria200 v kazdom pripade pockaj so sexom. Aj ked sa ti zda, ze bez toho ho stratis, chlapec, ktory polozi takuto poziadavku 12 rocnej je uplne nekompletny a nestoji za to. Lebo aj keby tu nebola hrozba basy natvrdo, tak by mal mat aspon trosku ucty k tebe a presvedcit svoje vzburene hormony, ze si maju dat volno.
Takze mu ty len penke povedz, ze zo sexu nic nebude. Ked to pochopi a bude to akceptovat je to v pohode a je aspon trosku chlap. Ak nepochopi, kopni ho do prdele celou silou. Sice to bude boliet, hlavne teba na srdiecku, ale taky chruno nestoji ani za jednu jedinu slzu.
zlate..a ze prave MK si vyhladala pre takuto radu
@maria200 je sice krasne,ze ste spolu,ale mas 12 rokov a teda rada by som sa spytala,ci uz si mala menzes...druhá moja otazka znie: Vy tomu hovorite SEX? Lebo ked si ja spominam,ak som mala frajera / v tvojom veku vrcholom mojho sexualneho zivota bola v 12 tich pusa od frajera na lico/ takze o dalsich niekolko rokov dalej som mala frajera a s tym som sa milovala a nie,ze chcel mat sex😉 ako povedal moj otec " dievča rob co chces, decko urobíte za 5 minut,ak bude co vcul ale starat sa budes cely zivot".... A okrem toho mame este na SVK aj zakony a pokial viem od 15 tich je zodpovedný a bude sa to brat ako zneuzitie...
@maria200 maš dievča čas neblázni
mam spiatocnicke nazory ked poviem, ze 12 rocne dieta by ani toho frajera este nemalo mat? Tu sa len potvrdzuje teoretizovanie o negativnom vplyve medii, ked bieber a spol. predavaju sex detom, potom ma dvanastka pocit, ze uz by mala skusat...ja som v 13 dostala prvu menstruaciu a v 14 prvu pusu a to hovorim o cmuk, nie o jazykoch krista krizom a aj za to sme sa pred sebou este tyzden hanbili...dnes su 13 rocne diecata tam, kde by sa aj 20 rocna habila byt...takze dievcatko ty radsej skusaj doma nasobilku a gramatiku a nie sex, popripade ked mas vela energie chod si zahrat s kamoskami vybijanu
dievča zlaté ak nedajbože, otehotnieš narobíš si problémy a aj svojim rodičom... ešte si pod zákonom... chlapcovi povedz, že je to trestné... inak pýtam sa baby to už sú v dnešnej dobe také vyspelé 12-ročné dievčatá, že už riešia takéto veci??? v porovnaní z môjho detstva to boli len lístočky som do teba atď... ale sex ani vo sne... 😕
Omg😲 ja len dufam ze je to iba v doslecku prazdnin vyplod bujnej fantazie. Ja som v 12 este ani menses nemala, a na frajerov som ani nepomyslela a nie este na sex.
No a ak je to pravda, tak sa necudujem ze sa neopytala mamy. Lebo keby to bola moja dcera tak jej dam taku "vychovnu lekciu" ze sama pocka do 18 na prvy sex.
fuuuha, že 12, a 15?? na to mate kooooopeeeec času, ani by som sa nepytala, treba sa viac venovat škole, kamaratstvam, zalubam, športovat. 🙂 🙂 🙂
@maria200 : pozri je to síce trestné ale nejdem nič hovoriť ... ja mám teraz 13 a keď som mala 11 tak som mala sex , znásilnil má jeden 14 ročný a nedalo sa nijak brániť ...
Btw : nedávajte jej rozumy veď má ten svoj
@maria200 alebo mu povec hej a zajebkajte si
No jasné že to raz musíš skúsiť....načo čakáš....a načo si čakala do teraz už máš 12....už aj 2 roky dozadu kľudne si mohla....sa nepýtaj že čo mám robiť ty to musíš vedieť nie tety z MK....držím palce uži si....
@122839393827338
@jeliz59
to dievča má teraz 17 rokov, myslím, že už má po 😉 píšete do 5 rokov starej diskusie
@kokotka 😫😫😫
@maria200 kopni ho doprdele nech si ide, mam 14 a viem že v tomto veku je to hlúposť. (som chlapec) ak ta ma rad tak pocka "par" rokov kym dospejete. ak nie, je to grazel a chce sa len chvalit, chvastat- aj tak by ta potom odkopol. porozmyslaj, aj tak by to velmi bolelo. o sexe viem skoro vsetko, cital som aj lekarske clanky. aj v 16 je to skoro, najlepsie je to v 18+ a aj tak po prvom sexe to bude niekolkokrat velmi boliet. 🙂 nemaz zac za radu
Rozhodne mu daj a hotovo
Všetko je raz poprvé
@maria200 na sex v 12 mas este čas. Pride ta chvila ked si to vyskúšas ale este počkaj.

Ja som v 12 tahala este kacera po dvore zasebou a to dole som vedela ze mam tak na pišanie... nie to este ze sex...
Prazdniny uz zacali ci co?