Mám problémy s 12 ročným synom
dobrý vecer mam problémi s dietatom má rokov 12 a nechce doma poslúchat odvráva svojmu otcovi.mne nie .nedá sa mu nic dat roskázat ked pride zo skoly tak sa naje ani sa neprezlecie a ide vonku a príde domov pozde vecer niekedy sa aj stalo ze len v noci prisiel domov obávam sa o mojho syna ..a som nestastna ze sa mu nedá roskazat nic aj v skole sú uz sním problémi aj tam sa uz stazuju na mojho syna ,,,ak vie niekto mi poradit tak dakujem ako si mám dat rady s mojím synom ...
@lindussa12 nemas zac ... 🙂
@erikanezbedna pozri, mne osobne nevadi....ja ti rozumiem 🙂 Je mi suma fuk ci pises odpredu dozadu abo naspak...
@lubkavargova1 ale viacerim vadim tu a velmi
@erikanezbedna draha, nevadis, len sa snazime pochopit nepochopitelne...
@lubkavargova1 ano viem ze neviem tak napisat ze aby sa dalo porozumet anooo viem ale ja zato nempzem ze sa tak neviem vyjadrovat ze ako bi si to tu zelali mamicky ...a s mojim synom zase som si nevedela dat rady ..ani dneska ...
@erikanezbedna ale my sme ta aj tak pochopili, toho sa ty neboj. A kasli na ostatne mamicky, nie kazdy zjedol slovnik cudzich slov abo neviem co...haaat igen, mindenki ugy ir ahogy tud 🙂 🙂
No, kde ti teraz krasavec zmizol???
😝
som to celé dočítala a dievčatá, moja rada - skončite to tu
tu sa jednoducho NEDÁ
ona NECHÁPE, NEVIE a NECHCE
tak už ju nechajte na pokoji 😅 😀 😉
@lubkavargova1 ano viem ze ste ma zopar pochopili aj ste mi dali dobre radi a som velmi rada ze ste mi dali vela radi anoooo som rada dakujem ti ze mi tak pekne pises malo ktora ste tu take mile zeni...no moj syncek rano vstal o deviatej bolo zamknute dvere ..a rosculoval sa a povedal mi ze chce ist na zachod ja som mu povedala ze skorej sa pekne porospravame a zacal uz aj kricat ..ja som spet kricala na neho..a normalne mi otvoril dvere aj ked boli zatvorene a siel na zachod a bol tam dlho aj polhodinu a pokial som mu pripravovala jedlo... aked zase isla som pozret na vece a uz tam nebol a poslala som hned mojho muza za nim a bol u mojej svagrini ale ze nebol tam na dlho zase je vonku od rana este ani sa neprisiel najest obed....v noci som chcela snim kricat ale ...hned siel do postele a schoval si hlavu po paplonom lebo som sa chcela snim pekne rospravat ani ma nechce pocut asi aj moj hlas ......kösziö neket hogy értesz engem...de ha kinevetnek akor mo mért nem írjak nekem magyarül?
@macamac preco bi som nevedela chapat alebo ze nechcem???ako to len toi vies?to neni pravda zato som tu abi som dostala radi a ano dosatla som radi a som velmi rada ze niektore z vas mi dali nejake radi...kto nechce pisat nenutim ...
@macamac dakujem 🙂 kebi ze dobre pisali ale nieee su tu aj vela bezocivich ludi noooo suuuuu 😒
@erikanezbedna pozri, teba aj tak sociálka/polícia neobíde. tomu ver.
jednoducho váš syn má smolu na rodičov. nevedia ho vychovať. to je fuk, že bol ako dieťa dobrý. on už nie je dieťa - malé. ale pubertiak. a má problémy. a jeho rodičia nemajú potenciál - schopnosti - pomôcť mu.
takže pokračuj ďalej. a nám zostane veriť, že naozaj niekto upovedomí sociálku, alebo že vyvedie niečo a začnú sa o vás zaujímať kompetentní. lebo - bez urážky - ty a muž nie ste kompetentní a asi ani kompletní.
aby so mnou mávalo 12 ročné decko, aby sa mi túlalo celé dni a noci, bez jedla, bez toho, že viem, kde je...akože prepáč.
nie je problém vychovávať bábätko alebo bezproblémové deti. ale kvality rodiča sa ukážu práve v situáciach, kedy dieťa má problém.
vaše dieťa má problém a tvoj muž spí a ty nervačíš doma, pri PC. to fakt takýmto rodičom dokáže byť ktokoľvek. 😝
Opäť tá romka- maďarka s cystou Co je tehotná A nevie pre čo sa rozhodnúť či cystu alebo dieťa? ??😀 stačila mi na identifikáciu jediná veta😀
@sono2 vedľa v svojej ďalšej téme píše, že potratila
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mam-problem-so-spanim-stratila-som-vnuka/
@macamac nepovec uz ..take veci 😀 ze sa neobidem policii ci socialke a policia stim nema nic spolocne pokial moj syn nerobi krimiliti..nie dobre pises ze mu nechcem pomoct ved je to moj syn do frasa co si len mislis hm ze ja nechcem sa starat o syna ze abi sa nieco zlepsilo hm ...neviem uz preco tak pises neviem ja som sa starala stale dobre o deti ale to robi aj povaha preco tomu sa neda pochopit ze ta povaha je k tomu viac ako ze bi sme sa nestarali ako tu pises...a bohuzial hm mam znamosti na socialke ...a znamosti vela robi a ja nepoberam nic so socialki ..a mojmu synovi chcem pomoc zato som tu prisla abi ste mi poradili ano uz ste mi vela poradili ved sa budem snazit tieto radi pouzit na syna ...
@sono2 nepovec uz tolko ...a potrat sa stal samo ...bohozial potratila som a netreba tu mlet o inych veciech ak mozes bit taka laskava ..tu je ina tema ..o mojmu synovi ak si si dobre vsimla ...
@sono2 ano mas dobru ppravdu o inej debate a prave tu co som dala koment o mojom synovi tak bi sa tu malo pisat o mojom synovi a nie o mne ...
.zisti u neho co ho zaujma napriklad kreslenie alebo aj sport hocico a ked zistis ze co ho bavy tak mu sprav povoly len tak sa zbavy toho..len tak a ti mu musis pomoct si aj ti pre neho laska ver deti lubia svojich rodicov len musis byt sylna na vsetko co by aj nebolo mozne ...zisti to cim skorej co ho bavy uvydis ze sa zmeni uvydis...tak by som ti velmi chcela pomoct a velmi len to ze ja tu stale nebudem ...
@sono2 presne aj mna to napadlo,rovnake vyjadrovanie,aj pravopis
@wetka bavil ho sport ale uz ho ani to nebavi ked sa ho pitam a povie ze mama ale uz ma nahaj ..a kreslenie bohuzial to nieee to vobec nema rad ale som aj to chcela ze bi vedel kreslit tak som po tom aj tuzila to kreslenie hm moje deti su cudne stvori ...a to kreslenie ani jeden nezdedil po mne bohuzial ani ten sport no len to ucenie to zdedil moj syn .aspon ze to ...proste ho nic nebavi aj teras neni doma ...
@wetka hmmm z kona??ßhoooohohohoho ze skona napisala bi som ti nieco ale radcej nie no nejak som aj vychovana hm veru
no to su veci ako sa dobre viete bavit nieze bi ste tu riesili mojho syna a vi hmmm sa tu bavita ..hmmm bavite dobreeee ....SI ZABIL... 🙂

@lubkavargova1 jaaaaaaj ta gramatika ako vam len vadi hmmm vadi 😀