Mám problémy s 12 ročným synom
dobrý vecer mam problémi s dietatom má rokov 12 a nechce doma poslúchat odvráva svojmu otcovi.mne nie .nedá sa mu nic dat roskázat ked pride zo skoly tak sa naje ani sa neprezlecie a ide vonku a príde domov pozde vecer niekedy sa aj stalo ze len v noci prisiel domov obávam sa o mojho syna ..a som nestastna ze sa mu nedá roskazat nic aj v skole sú uz sním problémi aj tam sa uz stazuju na mojho syna ,,,ak vie niekto mi poradit tak dakujem ako si mám dat rady s mojím synom ...
@erikanezbedna Prekvapím ťa. Nevedela!
@erikanezbedna si trapna, ako vzdy, stale tocis to iste dokoliecka, napises vela, ale v podstate nic, som zvedava, kedy ta admin zase zmaze a z akou prihodou prides nabuduce
@cerez co ma chces prekvapit?
@moni244 prepac teba nic do toho ze ako sa vratim sem ..co chhces?hm?co sa ti nepaci?ved som tu preto aby mi vedel niekto poradit ze co mam robyt synom co?ti nemas deti?ze to nevies ppochopit?
@erikanezbedna tebe neverim ani bodku vo vete 😀
@moni244 skoda ze neveris skoda ale je to tak mam problemi so synom ...
my máme niečo podobné doma s dcérou. má 7 rokov, ale ja sa neondím. Jednu sprava, jednu zľava a vyriešené. Dieťa poreve a hotovo. Niektoré deti potrebujú pevnejšiu ruku....
@erikanezbedna ty si fakt madar.
Ospravedlnujem sa.
@erikanezbedna ked si madarka, tak napíš jeden celý príspevok po madarsky 😉
@moni244
Myslíš že to je @anastacia321?
Ona bola madarka
@bonaqa2013 tebe je hej ze tak vies si dat rady nie ako ja ze nie ...
@anatalia77 ano som madarka a tasko sa mi pise po slovensky a som velmi rada ze aspon takto viem pisat po slovensky a dakujem ti ze ma chapes ze som madarka
@erikanezbedna necitala som vsetky prispevky, ale z toho com som si precitala som zhrozena...Jednoznacne (a to sa Vas nechcem dotknut, ani podcenovat) ste vo vychove vasho syna zlyhali. Neviem ake stare mate starsie deti, no zrejme je tam dost velky vekovy rozdiel medzi detmi a syn bol milacikom rodiny, ktory mohol vsetko a tu je vysledok. Stare dobre - ohybaj ma mamko pokial som ja Janko, ked ja budem Jano neohnes ma mamo - vo vasom pripade zlyhalo. Deti treba vychovavat od malicka, viest ich k tomu ako sa maju spravat, upozornovat co je neslusne a pod...v pripade vasho syna, uz asi pomoze len poriadna ocovska za ucho, alebo len polepsovna.
@moni244 a co ked ten isti?stil?prepac omluvam sa ze skorej neviem pisat .
@erikanezbedna ze uz je to trapne a cudujem sa, ze ta stale.bavi si vymyslat dalsie rodinne problemy
@miminkacik dobre napisem po madarsky......mért namakarjak nekem hidni?mért én nem roszat írom nekei de nembaj valahogy lesz hogy valaki segít hát ha jó lesz hogy segít mo valaki nekem ...én magyar vaygok
@lulu369 ale ked bol mali moj syn tak bol vynikajuci bolo to vzorne dieta a jeho netrebalo byt ci trestat ked bol mali neboli vobec problemi len teras su ako dovrsil 12 rokv len teras
@moni244 to nie su vymisli veru nie ..naozaj niee su pravdive len vtedy sa tu objavym ked potrebujem pomoc a ti ze pises ze vymisli?neviem uz len naco narazas neviem
No veru.. Ani po madarsky dobre neznie :D
@miminkacik hm nepovec uz?tu nemam na pocitaci tie veci ze by pisalo pravopis madarcini ..a ti vies?e tak pises?aj ti nieco napis ak vies ovsem madarsky...mti akarsz?akor írjal te magyarül oszt job lesz nekemmagyarül. ha ínad nekem
@miminkacik este som zabudla napisat ze nie dobre vydim na oci ...no nevies mi ti poradit s mojim synom?ti mas deti?ze nevies ma pochopit?
@erikanezbedna este raz mi budes pisat sukromne spravy, tak sa nezdrzim a napisem ti nieco omnoho tvrdsie, ako som napisala, nezavidim ti, len mi lezies na nervy, si chora a mala by si sa liecit. Ani verejne sa nevies obhajit, len pisat bludy a moju dceru si do huby neber, ty chudera
@moni244 tvrdcie?hm chcem to napis mi to tvrdcie budem mi s potesenim .a nauc sa slusne spravat nie zato som tu aby si hluposti pisala .zato som tu lebo potrebujem radu ci pomoc k mojmu synovy ...ved sa zbadas aj ti o zivote ked narastie ti dcerka ....deti sa vedia rychlo menit a nadarmo ze sa slusne stara o ne ..viesco ja nie som chora veru nie aj ked sa to tak zda ..ale nie som chora len potrebujem pomoc nic viac a stale co ked sa tu objavym stale pravdive veci napisem ze ake potrebujem pomoc a nie som zvedava na tvoje komentare netreba pisat ved ja nepotrebujem hlupostu ja potrebujem rady alebo ze pomoci ..a stym ze som aj dneska pisala o mojom synovi je pravdiva ze potrebujem pomoc aleboo dobru radu ...len to je ze nevies pochopi cloveka asi ani seba nevies ovladat chapat kto vie uz aka zenska si ti ktovie ked pises ze ja som chora ..hmm zaujmave ze inych sa da pozerat a samich seba nie to je uz naozaj zaujmave a to velmi
@moni244 hm ze chudera .zaujmave ze to pises na verejnost zaujmave a preco nemozem pisat ze krasnu dcerku mas?hm to ked napisem ved to neni zle ze tak napisem ze dcerka ti je krasna ...
@moni244 nepovec asi si ti narusena ako sa vydi krasavica a ti mi nebudes rozkazovat ze co mam a co nema robyt rozumies a viesco ti si narusena tak to vyzera ver tomu len sa sama bnevydis bohuzial sa nesledujes ze ti aka si ci nie si chora hmm mala by si sa viacej pozerat na zrkadlo ci nie si chora ..
chces radu? ok...chlapca do napravno-vychovneho ustavu, a ked uz tam budes, nech sa nejaky ten psycholog pozrie aj na teba
@gladys_07 hm dakujem za radu a vynikajucu hmmm dobre ..si zabil....a syna si nedam nihdy od seba ti ak mas tak rozmyslaj od tvojho a nie o to ze ine dieta ze by malo ist prec od matky fuuu aj ti si chora zenska fuuu ste tu asi viacere chore a na mna pisete do kelu ..hmm nie som chora nezabudej ..nieeee ja som potrebovala dobru radu ci pomoci neviem ze ako si aj rti uz vychovana ale nie asi nie ako by trebalo prepac ze tak pisem ale aj ti si chora zena mozno ze aj viacere ste tu kto vie ...

@jeennyv nie nebojim sa mojho decka to nie len mu nechcem ublizovat akom on mne ublizuje ...ale ked zamknem na niskom byvame a stalo sa ces leto ze mi vyskocil vonku ...a mna nezahlasia u nas lebo vedia ze sa staram dobre o syna len ten je problem ze chodi ponociac domov