icon

Maminky tretiakov na základnej škole

kucminka
18. okt 2012

Mám tretiačku na základnej škole,chodia necelé 2mesiace do školy a už píšu písomku z násobilky,delivky,dokonca im pani učteľka kázala založiť čitateľský denník,robíme projekty,píšeme príbehy,proste náročnosť nemá hranice.A to majú každý týždeň jeden deň nejaký športový,deň zemiakov,a my potom doma všetko musíme dobiehať.Rada si prečítam aj vaše názory,ako sú na tom vaši tretiaci.

Strana
z22
vinkel
27. okt 2021

@kucminka . Viem , že to stará téma, sle
Tiež mám ten pocit že fakt je toho veľa a že to dieťa nemá ani kedy žiť !! Vidím že sa za 7 -8 rokov nič nezmenilo a to už tu boli reformy od Pavla do hlavla.. 😢

kucminka
autor
27. okt 2021

@vinkel no veru, mám teraz štvrtáka doma, ale nič sa nezmenilo, veľké nároky stále na tie deti

vinkel
27. okt 2021

@kucminka Verím. A Napr majú anglinu a pýtala som sa ako mám synovi vysvetlit že ináč sa to píše a ináč číta. Že mám mu tie slovíčka napísať a on ich prepise cca 5-10x potom pauza a znova. A syn píše veľmi pomaličky jemu to dlho trvá!! Ako on nežije a tým pádom ani my. Lebo stále to iste dookola.

peterjakub
20. nov 2023

@kucminka pani zlata moj syn v škole robí to iste ale od 2 ročníka a citatelsky museli robit od 2 ročnika každy pol rok 2 knihy a to moj ma treningy 4 krat do týždna a v pohode stíhame

kucminka
autor
20. nov 2023

@peterjakub tak asi je šikovnejší vás syn pani zlatá 🤣
Dcéra už je chvala bohu na vysokej škole 😉

Strana
z22