icon

Masturbácia u 8 ročnej dcéry

17. júl 2020

Ahojte maminy, prosím Vás poradte mi, čo mám robiť, moja dcéra, kazdy jeden deň, keď idem uspavat mladšiu, si vezme paplón a pod ním si robí dobre. Ja viem, že je to akože normálne, ale mne to vadí, pride mi to nechutne... Už som jej párkrát hovorila nech to nerobí, a vždy ze ved ona nue, ale vidím to na nej, je celá dopotena, hneď sa mikne, keď prídem. Teraz som zase prišla do obývačky a zase, dnes mam naozaj zlý deň..

Strana
z4
veronikanikka
19. júl 2020

@dkethe neviem je to mozne,treba viac pozornosti urcite sa o tom hlbsie porozpravat a preventivne antikoncepcia teraz je uplne ina a tazka doba a dievcata dospievaju velmi skoro.

makova333
19. júl 2020

@dkethe ty o com?🙈 Ako s tym suvisi masturbacia 8 rocnej?

veronikanikka
19. júl 2020

@makova333 to reakcia na 13 r dievky???? Takze o tom???! K 8 r som sa vyjadrila citaj vsetko a pozornejsie :-*

makova333
19. júl 2020

@veronikanikka ???? ja som ta niekde oznacila?

veronikanikka
19. júl 2020

@makova333 ja som napisala ze si ma oznacila?proste som napisala svoj nazor ved to nieje sukromna diskusia a v tom co som pisala som.zabudla napisat ze ant.pre 13 ked uz inac nebude. Mm kaslime na to to nema vyznam.

anjelaa
19. júl 2020

@petulda333 ja pracujem v škôlke 8 rokov a doteraz sme mali iba 3 prípady detskej masturbácie. Úplne bežne to nie je.

autor
19. júl 2020

@veronikanikka ďakujem 🙂

petulda333
19. júl 2020

@anjelaa tak v nasej ich bolo viac. A aj tu na mk asi 2 ucitelky pisali o tom

makova333
19. júl 2020

@veronikanikka 🤦‍♀️

dkethe
19. júl 2020

@veronikanikka preboha to nie je o antike. 8 rocne stastne, hrackami a rodicmi zamestnane decko nebude masturbovat ani to 13r sexovat. Deti deprimovane, na mobiloch, s rodicmi v robote do tmy, co ine maju robit? Ved len chcu nieco prijemne.

veronikanikka
19. júl 2020

@dkethe to odkial mas???? Ano to vsetko ma zazivat dieta aby malo stastne detstvo ale to nemeni fakt o tom ze v tedy to dieta nerobi prave naopak KAZDE ZDRAVE DIETA TO ROBI.ak nahodou ste vseobecne svoje dieta nevideli tak to neznamena ze to nerobi. Tak ako to pride tak to aj odide.je to uplne normalne.no kazdy ma svoj nazor ci uz je taly alebo taky a uz to nebudem dalej rozoberat lebo to je uplne detinske sa tu dohadovat.

veronikanikka
19. júl 2020

@makova333 rado sa stalo 🙂

lucia243
19. júl 2020

Ahoj. My máme syna a pre nás to bolo tiež divné keď sme ho našli ako 3-4 ročného robiť si dobré o koberec, na posteli...a to bol doslova z toho až spotený. Viac krát sme ho na to upozornili tak sa snažil kontrolovať ale nikdy stým úplne neprestal. Rozprávali sme sa o tom s lekárom a povedal, že je to u detí normálne a dokonca to robia aj dievčatá. Len málo ktorý rodičia si to všimnú. Syn má 8 rokov a keď prídem do detskej a vidím, že robí tie pohyby tak len upozorním aby stým prestal. Nekricime, nerobíme z toho vedú.

autor
20. júl 2020

@dkethe no tak v tomto si dobre mimo, ja som s deťmi už 4 roky doma, aktívne s nimi trávim čas, chodíme po výletoch, mobil mala 2 dni, keď sa jej vybil, ani ho už nenabila, hraciek majú toľko, že ani nevedia čo všetko doma maju, lebo sa s nimi ani nehrajú, takze asi tak 🙂 moje dieťa nie je ani smutne, ani odložené, ani frustrovane... 🤔

timi112
29. júl 2020

@sunny8 ja mám 6 ročnú a robí to aj ona dokonca takým štýlom že sa uistí že neidem len do kuchyne ale spýta sa či idem von. Tiež som sňou zvykla kričať . Bola som aj u doktorky povedala mi že s ňou nemám kričať že si to nemám všímať že ju mám zabaviť a že to zvyknú robiť keď sa nudia len mne sa to nezdá lebo predsa sa nemôže nudiť celý deň.

timi112
29. júl 2020

A aj moja má všetko a vždy sa sňou niekto hrá nieje sama dokonca robím s domu takže som s ňou aj keď som v práci a keď robím tak inej chodí aj mamina aby sa nenudila takže to vôbec nieje o tom že je zanedbávané a nieje o ňu postarané.

montemotherone
29. júl 2020

Súhlasím s názormi že toto nemusí byť o sexualite ako takej. Môže to byť neurotický prejav a ventilovanie vnútorného napätia. Takže skôr by som sa zamerala na to, čo ju trápi, preťažuje, s čím si nevie dať rady.... Ďalší dôvod, ktorý vlastne vychádza z podstaty tejto činnosti, je "robenie si dobre", čiže dopĺňanie fyzického kontaktu, lásky, ktorá jej chýba... Máš mladšie dieťa. Dávate dostatok pozornosti, láskania aj staršej? Cca do puberty si mojkanie od rodičov žiada každé normálne, zdravé dieťa... Skús ísť týmto smerom 🤷‍♀️

mimano
30. júl 2020

@montemotherone Výstižné a presne definovanie problému !!!

0silvia0
30. júl 2020

@timi112 to ste obe kricali ci ty si kricala na nu?

timi112
30. júl 2020

@0silvia0 ja som s ňou kričala nech to nerobí. Ale už si to nevšímame a robí to menej asi😃

timi112
30. júl 2020

@nistika Ďakujeme 👍👍

jancazvalova
30. júl 2020

Hmmm mozeno na tom daco bude uvidite ked sa jej budete trocha viac venovat. Mozno len skusa a nic ineho v tom nie je. Deti v tejto dobe dospevaju tak povediac rychlejsie a rychlejsie niektore veci aj skusaju

janapaf
8. aug 2020

moja dcéra 11r. si to normálne robila pred nami

naniki
31. aug 2020

je to úplne normálne,keď hladíte mačiatko,ískate - robí mu to dobre, ak dieťa zistí,čo mu robí dobre a cítí sa príjemne,bude to opakovať,nevidí na tom nič zlé,až keď ho budete zahriakovať - ono aj tak tomu neporozumie - prečo ho zahriakujete - a aj tak bude hľadať možnosť,ako to "prevádzkovať" - lebo mu to lahodí....áno, nerobí to každé dieťa,nie každý má v rovnakom veku a rovnakej intenzite vyvinutú sexualitu,ktorá sa iba formuje...takže paušalizovať sa nedá...a ak teraz to budete "démonizovať" a zahriakovať dieťa,ono si vezme za svoje iba to - že to je niečo zlé,nevhodné a zatratenia hodné - ( nie vždy,ale stáva sa to ) - a to sa jej môže premietnuť aj do jej osobného sex. života v dospelosti....

hrdamamicka1970
4. jan 2022

fuj ale ze velke fuj, toto by sa mi tiez nepacilo ze by moja VLASTNA dcera mastrubovala

luba41
4. jan 2022

@hrdamamicka1970 a robia to aj chlapci..všetky deti to robia..🙂

Strana
z4