icon

Máte skúsenosti s taškami Oxybag pre prvákov?

29. máj 2024

Mate nejakú skúsenosť s OXYBAG školskými taškami pre prvákov ? Na nete som toho veľa nenašla

petrastrbanikova
29. máj 2024

Za nás otras ale tak možno len vadný kus

viestta
29. máj 2024

Nasa posluzila aj druhej triede a este som ju darovala dalej lebo bola vo velmi dobrom stave

autor
29. máj 2024

@petrastrbanikova môžem sa opýtať prečo ?

30katrusa40
29. máj 2024

Dcéra mala v prvej aj druhej triede. A keby nechce inú kôli obrázku tak by poslúžila aj po 4. triedu .

viestta
29. máj 2024

@30katrusa40 presne, aj my sme vymienali lebo "uz som velky"

tanyan
29. máj 2024

Naša s ňou tiež začínala a boli sme spokojní. Ale potom ešte v prvej triede prešla od aktovky na ruksakový typ, lebo to bolo zbytočne široké a formované. Tiež sme ju posunuli v rámci rodiny.

petrastrbanikova
29. máj 2024

Pošlem sem fotky večer … vyzera strašne ešte sa ani skola neskočila a už je taká asi zo dva mesiace isto..a to len čisto za prvý ročník do tuhého budeme kupovať inu

petrastrbanikova
29. máj 2024

Tak asi takto vyzera

autor
30. máj 2024

@petrastrbanikova fúha a nedá sa to reklamovať? Ono su dosť drahé tie tašky 🤦🏼‍♀️

misicka31
30. máj 2024

Reklamovať toto???!!!Samo sa to asi nedostalo do ,,takéhoto stavu"...inak mame Topgal, dcéra ju bude mať aj do tretieho,a mladšej som kúpila aktovku Oxybag,tak sa nechám prekvapiť,snáď s ňou bude narábať normálne 🤷

petrastrbanikova
30. máj 2024

@misicka31 áno reklamovali mi ju uz dokonca po mesiaci ale to sa trhala vnutri nie vonku už vtedy to bolo na reklamáciu.…len my sme to kupovali ako set..narabal s ňou normálne nakolko má kúsok školu aj to chodí pomaly stále autom takze chybný kus to musel byť