Matematika 6 pracovný zošit - máte výsledky?
Prosím vás máte niekto výsledky z matematiky 6 ročník pracovný zošit libera terra
@branislavbalaz Stačí sa registrovať na ich stránku taktik.sk ako fyz. osoba a budeš mať k dispozícii riešenia ku všetkým ich prac. zošitom.
Prosím vás má niekto matematiku 8 liberatera
@natylanka
@branislavbalaz
Na predchádzajúcej strane som dala predsa odkaz na oba PZ z mat. od Liberaterra pre 8. ročník 🤔
@qsookie ďakujem
@natylanka potrebujem aj 1aj 2
Dobrý deň, mohol by mi niekto poslať správne odpovede pracovného zošita Pomocník 6. ročník 2. časť ďakujem.
Potrebovala by som matematiku pomocník 8 ročník časť 2 správne odpovede potrebujem súrne
Dobry den. Prosim Vas, dcera ma Zbierku uloh z matematiky pre 7.rocnik. su tam aj vysledky. Vydavatelstvo OrbisPictus. Ale nevieme postup. Vobec nevychadzaju dve ulohy. Nevedeli by ste nam pomoct ? Dakujem.
Zdravím môžem poprosiť riešenia od taktiku hráva matematika pre 5 ročník ,PZ...ĎAKUJEM
@danulik003 registruj sa tam a budes mat prístup 😉
@qsookie ahoj prepáč ak otravujem prosím náhodou 7 ročník knihu z matematiky od Zuzana Berova vypracovanie nemáš náhodou potrebovala by som a neviem sa k nej dopátrať
@qsookie ďakujem veľmi pekne a prajem pekný zvyšok dňa
@qsookie keby ešte poprosím slovenský jazyk pre 7 ročník kniha vypracovanie bolo by možné,???
@trpasliiiik
@natylanka
Bohužiaľ, nemám
@lucka271 Dobry den Lucka, chcela by som Vas velmi pekne poprosit o vysledky -PZ pre 8.rocnik. Dakujem krasne

Má niekto výsledky z taktiku 8 hravá matematika