icon

Moja dcéra sa predo mnou hanbí

kissymissy
27. sep 2023

Moja dcera 9r je odmalicka hambliva . Cim je starsia tym je to v kolektive uz lepsie ale.. predomnou sa hambi napriklad vystupovat. Ked som sa konecne mohla prist pozret na trening z plavania a ked ma zbadala ze som prisla hned si vymyslela ze sa buchla a nemoze plavat. Na treningoch z atletiky ak behaju vonku je tam mnoho rodicov co sleduju trening no moja dcera si to nezela a nechce tam ani otca. Cim to moze byt? A nie nekritizujem skor chvalim.

vanilkovazmrzka
27. sep 2023

Mozno ta tak velmi nechce sklamat, ze vedomie, ze ju vidis, ju nejakym sposobom paralyzuje od dobreho vykonu. Ma aj surodenca?

venom19
27. sep 2023

Ja som sa tiez tak hanbila pred rodicmi...celkovo som introvert, hanblivy. Teraz v dospelosti je to lepsie. Taka povaha prosye

riesska123
27. sep 2023

u mňa keď som mala 12 r tak otec ma zvykol podceňovať 🙂 čiže pred maminou vystúpenia z tanečnej v poriadku pred otcom som sa hanbila. neskôr keď som prestala aj s kreslením aj tancovaním aj so športom mi otec vravel že nič takto nedokážem, a keď som na strednej začala aj s nejakým hobbym tak som otcovi nikdy neukázala buď výkresy alebo niečo. neskôr aj mamine som prestala a nechávala som si pre seba 🙂

venom19
27. sep 2023

Mna rodicia nekritizovali, nic zle nerobili a predsa som sa hanbila. Nie je to znakom zleho pristupu rodicov

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
27. sep 2023

Ja som ako dieťa vystupovávala a teda za mňa - radšej sa postavím pred stovku cudzích ľudí, než pred 10 najbližších 🙂

lunademonica
27. sep 2023

@kissymissy aj ja som sa pred rodicmi hanbila, na treningu z tanecnej som sa schovavala za stlp...bol to prvy trening nic som nevedela a oni čumeli...hanbila som sa ze to budem robit zle. Ved ju nechaj...
Ono rodic si moze mysliet, ze on nekritizuje ale vacsinou to robi nejakym sposobom len si to nechce uvedomit.

lenka.25
28. sep 2023

Aj moja sa hanbí , tiež má 9 rokov . Na tanečnú chodí 4 rok a minulý rok som ju videla prvý-krát tancovať až na koncoročnom vystúpení 🙈 . Netlač na ňu, lebo sa ti zasekne

kissymissy
autor
28. sep 2023

@vanilkovazmrzka ne nema 🙂

kissymissy
autor
28. sep 2023

@venom19 ano je pravda ze aj ja som taka bola

kissymissy
autor
28. sep 2023

@venom19 tak so ma aspon upokojla 🙂

kissymissy
autor
28. sep 2023

@lenka.25 no super tak aspon vidim ze nejsom sama 🙂

wikiwiki
28. sep 2023

Podľa mňa to proste niektoré deti tak majú Cudzie publikum im nejak nevadí, no rodičia a samotná rodina, tak to proste berú inak. No osobne by som ju zbytočne nestresovala a nechala by som to teda tak, aj keď verím, že ti to je ľúto

vanilkovazmrzka
28. sep 2023

No vidis, kopa ludi to tak ma 🙂 podporuj ju nadalej, chval jej uspechy, aj snahy. Pripadne sa naucte spravit si srandu z toho, ked sa nieco nepodari. Aby menej bala nejakeho pocitu trapnosti, ked v niecom z jej pohladu zlyha, aby to v jej hlave nebol koniec sveta, ale aby sa to naucila brat s nadhladom. Casom sa to zlepsi, uvidis 🙂