icon

Môže dnes riaditeľka základnej školy nariadiť deťom povinné rúška?

ludinka
25. nov 2022

Od pondelka vraj musia deti u nas v skole nosit ruska. 😒
Nariadilo to vedenie skoly, koli velkej chorobnosti

Strana
z3
pragmaticka
25. nov 2022

Drbnuta riaditeľka!!!! Určite bysom sa ohradila. Cima nato právo, netuším

galioska
25. nov 2022

@ludinka to co?😃🫣

ludinka
autor
25. nov 2022

@pragmaticka nechcem robit peklo, ale som z toho nestastna. Je to tyranie podla mojho nazoru a neucinne.

pribinak
25. nov 2022

@ludinka však to ako rodič odmietni. Nemôže poslať dieťa domov

ludinka
autor
25. nov 2022

@pribinak rozmyslam nad tym, len sa bojim aby sa to neotocilo proti nam

pribinak
25. nov 2022

@ludinka ako sa to otočí proti Vám? Nerozumiem ….

mogaa
25. nov 2022

@ludinka ono nie je len kovid....a je pravda že keď sa nosili rúška bolo menej respiračných ochorení....ak je v škole vysoká chorobnosť škola môže byť rovnako zatvorená ako škôlka - a nie len kvôli kovidu ale celkovo kvôli vysokej chorobnosti.....

mogaa
25. nov 2022

@ludinka ono na jednej strane školy nechcú učiť dištančne, to odmietajú aj rodičia a na druhej rodičia odmietajú riešenia za ktorých môže výučba prebiehať....

jarmillka
25. nov 2022

@ludinka ak sa takto bude bat kazdy, nic sa nezmeni.. Nemusis sa s nimi hadat, ani byt neprijemna.. Jednoducho sa opytaj na zaklade coho to vyzaduju.. Kto je zriadovatel? ake ma na to pravo? Slusne to odmietni ze si to nezelas..Dufam, ze ti tu niekto poradi odborne ako postupovat..Kontaktovala si uz nejakych rodicov, ako to vidia oni? Ked vas bude viac, dajte sa dokopy..

ludinka
autor
25. nov 2022

@pribinak pokazenie vztahu ziak-ucitel-rodic

eeffka
25. nov 2022

@ludinka ved normalne jej napis, nech ti posle na zaklade akeho nariadenia to maju nosit. Hned bude z prikazu odporucanie.

jarmillka
25. nov 2022

@mogaa ake to je prosim ta riesenie- nedychat a neprichadzat do kontaktu s nicim, ked sa tym len nadalej oslabuje imunita vsetkych??? kazdy rok boli aj budu respiracne ochorenia.. riesilo sa to chripkovymi prazdninami ,aj to len v pripade, ked chybali 2/3 triedy.. A teraz sa z toho robi divadlo..

luxus10
25. nov 2022

a napadlo vas, ze jej vypadlo viac ucitelov, a uz nema kto suplovat? moze to byt aj odporucenie hygienou...

pribinak
25. nov 2022

@ludinka prečo by sa mal pokaziť? Veď normálne konštruktívne komunikuj na základe čoho to pani riaditeľka požaduje? Kde je zákon či vyhláška? Čo urobí ak nebudete jej návrh rešpektovať keďže fieta domov poslať nemôže? Žiadaj kontakt na zriaďovateľa aby di mihla situáciu konzultovať

Treba asertivny, ale slušný. Myslím di, že ani všetci podriadení pani riaditeľky s takýmto návrhom nie sú stotožnení

Už to máte v EduPage? Či to je len taka fáma?

ludinka
autor
25. nov 2022

@luxus10 ano ja to vsetko chapem, ale mohla dat aspon hlasovat medzi rodicmi ci zavriet skolu alebo toto

ludinka
autor
25. nov 2022

@pribinak edupage oznam ruska povinne ,okrem toho este ranny filter deti -co je podla mna ok
Dalej pozaduju povinnu karantenu dietata ak je chory clen rodiny 8 dni, co tiez beriem.

jarmillka
25. nov 2022

@ludinka prosim ta ako moze skola dat povinne karantenu niekomu kto je zdravy?? A ako sa dopracuju k tomu, ze doma je niekto nachladeny?

eeffka
25. nov 2022

@ludinka na zaklade coho ? Hygiena, vyhlaska?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
miskajerry
25. nov 2022

urad verejneho zdravotnictva-hygiena v obci rozhodoval vtedy o zavreti školy podla počtu nakazených

pribinak
25. nov 2022

@ludinka ranný filter je ok, to je bez debaty

Ale ostatne? Rudka povinne? 8 dni karanténa? To už sudruzka preháňa

ludinka
autor
25. nov 2022

@elizabet173 nie normalne pozaduje aby dieta ostalo doma este3 dni ukonceni karanteny choreho clena rodiny

ludinka
autor
25. nov 2022

@eeffka neviem ci jej to niekto odporucil, alebo je to z jej hlavy, ale pise to formou prosby, aby sme to pochopili....

vroni
25. nov 2022

Nepochopila by som. Smola. Nech pani riaditeľka chodí aj v skafandri, moje dieťa rusko nosiť nebude. A bodka.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
eeffka
25. nov 2022

@ludinka cize prosba, niz zavazne ako sme ti aj povedali viacere. OK dakujem za upozornenie ,nezdielam vas nazor. To je asi tak vsetko.

ludinka
autor
25. nov 2022

@elizabet173 napisem ti do sukromnej spravy

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ludinka
autor
25. nov 2022

@elizabet173 ja nechcem byt ako ignorant, ale asi jej slusne napisem ze ju plne chapem a suhlasim so vsetkym okrem ruska

Strana
z3