Môže dnes riaditeľka základnej školy nariadiť deťom povinné rúška?
Od pondelka vraj musia deti u nas v skole nosit ruska. 😒
Nariadilo to vedenie skoly, koli velkej chorobnosti
@pragmaticka nechcem robit peklo, ale som z toho nestastna. Je to tyranie podla mojho nazoru a neucinne.
@ludinka ak sa takto bude bat kazdy, nic sa nezmeni.. Nemusis sa s nimi hadat, ani byt neprijemna.. Jednoducho sa opytaj na zaklade coho to vyzaduju.. Kto je zriadovatel? ake ma na to pravo? Slusne to odmietni ze si to nezelas..Dufam, ze ti tu niekto poradi odborne ako postupovat..Kontaktovala si uz nejakych rodicov, ako to vidia oni? Ked vas bude viac, dajte sa dokopy..
@mogaa ake to je prosim ta riesenie- nedychat a neprichadzat do kontaktu s nicim, ked sa tym len nadalej oslabuje imunita vsetkych??? kazdy rok boli aj budu respiracne ochorenia.. riesilo sa to chripkovymi prazdninami ,aj to len v pripade, ked chybali 2/3 triedy.. A teraz sa z toho robi divadlo..
a napadlo vas, ze jej vypadlo viac ucitelov, a uz nema kto suplovat? moze to byt aj odporucenie hygienou...
@ludinka prečo by sa mal pokaziť? Veď normálne konštruktívne komunikuj na základe čoho to pani riaditeľka požaduje? Kde je zákon či vyhláška? Čo urobí ak nebudete jej návrh rešpektovať keďže fieta domov poslať nemôže? Žiadaj kontakt na zriaďovateľa aby di mihla situáciu konzultovať
Treba asertivny, ale slušný. Myslím di, že ani všetci podriadení pani riaditeľky s takýmto návrhom nie sú stotožnení
Už to máte v EduPage? Či to je len taka fáma?
urad verejneho zdravotnictva-hygiena v obci rozhodoval vtedy o zavreti školy podla počtu nakazených
@elizabet173 nie normalne pozaduje aby dieta ostalo doma este3 dni ukonceni karanteny choreho clena rodiny
Nepochopila by som. Smola. Nech pani riaditeľka chodí aj v skafandri, moje dieťa rusko nosiť nebude. A bodka.
@elizabet173 napisem ti do sukromnej spravy
@elizabet173 ja nechcem byt ako ignorant, ale asi jej slusne napisem ze ju plne chapem a suhlasim so vsetkym okrem ruska

Drbnuta riaditeľka!!!! Určite bysom sa ohradila. Cima nato právo, netuším