Môže mať dieťa Edupage?

10. sep 2023

Dobrý večer,chcela by som sa spýtať môže mať dieťa edupage? Dieťa je tretiak a chce si ho nainštalovať,vraj to majú aj spolužiaci,ale mne sa to moc nezdá,aby si samo mohlo podpísať známku,prípadne kde sa zadávajú ak ospravedlnenky. Aký máte na to názor?

zuzulka558
10. sep 2023

@belllinka možno o nás to každý vie a nemá problém 🤷‍♀️ poznám ľudí čo ani mobil nemajú a žijú

mircalla
10. sep 2023

@zuzulka558 A co nemas nainstalovane? Ja som to pochopila tak, ze to nepouzivate a ze sa tam neprihlasujes.

zuzulka558
10. sep 2023

@mircalla nemam to ako appku cez web som, vlastne nič také nemám v mobile,, ved bola diskusia o inštalovani 🥰 ja keď odpíšem cez PC na fb po polroku tak všetci tam majú Vianoce zo mňa,,, ja len cez web kým je

simca06022011
10. sep 2023

@mircalla u nás napr dávno zrkadielko a pod nefungujú. Istota je ze je to na edupage 🙂 nenapísali si to, zabudli, neukázali, ... večný problém. Fakt frflat na edupage je smiešne, je to veľká pomoc .
ani ospravedlnenku nevybavim inak, ani potvrdenia takmer žiadne... A nemám pocit ze som strcena v edupage :D ved keď dačo, zobrazí sa upozornenie. Pozriem tak ako iné veci. Je proste iná doba. Papierovat by ma už nebavilo... taktiež obedy objednávať, platby riešiť...:D

zuzulka558
10. sep 2023

@simca06022011 ja mojej nepoviem ze viem a pomohlo naučila sa k zodpovednosti v 2.rocniku co nenapíše nemá, no nikdy jej nechýbalo nič a keď zabudla išla spolužiakovi opýtať sa,, pre mňa je pomoc ze sa nespolieha ved mama vie, potom keď som videla prístup skontrolovali sme spolu,,, ja sa napríklad s pokojom vraciam do prace lebo viem ze sa postrazi z menšiu cez prázdniny a na autobuse k babke do tretej dediny alebo tu na ihriskách, kým prídem z roboty o 3 úlohy viem ze bude mat

mircalla
10. sep 2023

@zuzulka558 Chapem uz, zle som to pochopila, sorac. Appku nemam ani ja

mircalla
10. sep 2023

@simca06022011 Hej, je to sikovne, mne to vyhovuje

simca06022011
10. sep 2023

@zuzulka558 nechápem čo má to čo píšeš s edupage :D ale nevadí... ved to ze mne príde na edupage dcerina uloha, neznamená ze ja jej ju diktujem alrbo s tym na mna caka. Na to ma ona svoj a prwdtym vedela ulohy zo skoly. K tomu odovzdava alebo vyplňuje aj zadania priamo do edu. Ale školské veci všetky "rodicovske" si poriesim cez to. A je to spoľahlivejšie ako zošity... A rýchlejšie. K tomu nemusí učiteľke vypisovať, volať ked nieco. Všetko mam v mobile.

zuzulka558
10. sep 2023

@simca06022011 prepáč, myslím tak ze jej nehovorím aké majú úlohy aj keď viem z edupage a keď zabudne zapísať ide alebo vola spolužiakovi, ja si to však skontrolujem ci ma všetko, nie som zla len zapísať si to ma,, my cez edu nič nevyplnujeme, dostávajú papiere z úlohami ak majú navyše na riešenie domov

letfenixa
10. sep 2023

@mircalla od 5.ročníka nie je papierova žiacka knižka možno na aké Tvojich detí. Každá škola sa rozhoduje sama.
@zuzulka558 nemusíš mať appku, môžeš chodiť cez webstranku.

zuzulka558
10. sep 2023

@letfenixa chodím cez web ale nie cely den

letfenixa
10. sep 2023

@zuzulka558 stačí raz denne.

zuzulka558
10. sep 2023

@letfenixa tiež som toho názoru máva 5 hodín, naposledy pozriem o 14.00,, ale učitelia sú zodpovedný všetko dávajú počas školy, myslim ze boli sťažnosti, jedna trieda si vydobila svoje a majú pokoj

mircalla
10. sep 2023

@letfenixa Prepac, ale nerozumiem tvojej vete ani nahodou. Daka skomolenina z toho vzisla.

letfenixa
10. sep 2023

@mircalla že na škole Tvojich detí to tak možno je.

mircalla
10. sep 2023

@zuzulka558 To je nejaka dedinska skola? Pride mi to mierne neprakticke. Ako sa ucili cez covid?

zuzulka558
10. sep 2023

@mircalla normálne v meste,ale riaditeľka je normálna ľudská ,, ucili sa odflaknuto lebo učiť sa cez PC ani poriadne nedá, nejaký program sme mali no už to nemám v PC

mircalla
10. sep 2023

@zuzulka558 Ale samozrejme, ze sa neda plnhodnotne, ale teda u nas to odflaknute nebolo. Vsak boli mimo skolu x mesiacov. Teda nedivim sa, ze odflaknuto, kedze pouzivat Edupage sa na tej skole moc neujalo a bez toho to nejde

zuzulka558
10. sep 2023

@mircalla u nás sa edupage na skole používa normálne len deti stále niečo iné začali, boli prváci tuším priznam sa ze ani neviem alebo 2,,cez PC to bolo horšie si myslím, jeden sa točil na stoličke, ďalší stále na WC utekal bol sam doma, ďalší zo psom bol sam doma tak sa hral, ďalší kreslil takto ich učiteľ ťažko dá do laty keď je veľa detí samých doma, nie každý rodič mohol byť stále doma

januska12323
11. sep 2023

Tak už sa nečudujem, že máš taký prístup k edupage. U nás sa cez koronu normálne vyučovalo, odovzdávali úlohy, vypracovali zadania plus vyučovanie presne podľa rozvrhu každý deň. Opraviť úlohy učiteľ nemal kedy do 14.

zuzulka558
11. sep 2023

@januska12323 možno si mna myslela, cez PC úlohy nemali, povedala co si opakovať stále a učiť sa 🤷‍♀️ doteraz ma denne 2 alebo 3 mini úlohy zo školy na doma,, u nás sa nechodí zo školy a znova doma do školy ako tu čítam príspevky ako dieťa príde a do večera sa učí,, stíhajú v škole známky majú celá trieda dobre aj na sútaže chodia,, takže to není o edupage ale učiteľovi a rodičovi

simonah73
11. sep 2023

ved ked dali Tebe pristupove kody, vtedy dali aj ziakovi pristupove kody, ved im tam chodia aj ulohy napr, alebo niektore ucitelky tam davaju aj to ze co robili na hodine. Nasa sice uz siestacka tam napr v sobotu robila online ulohu z matematiky.

ivett1
11. sep 2023

už ti tu odpísali mamičky...je rodičovské a žiacke konto...každé má svoje heslo ... naše deti ho mali napísané v žiackej knižke a istý čas sa používala žiacka aj edupage...
Mne edupage vyhovuje - v mobile... na web idem raz za mesiac, odklikať notifikácie😊
S učiteľmi komunikujem výlučne cez edupage - keď treba - cez appku - je to rýchle lebo mobil mám pri sebe...ale naše deti sú už tínedžeri...
keď boli malí školáci - všetko som riešila osobne😁takže úplne chápem mamičky, aj učiteľov, ktorí edupage v nižších ročníkoch nevyužívajú a zvolia si iný spôsob komunikácie