Môžem požiadať o preloženie dieťaťa?
Ahojte máme tento týždeň zápis do prvého ročníka a zistila som že syn bude v triede s dvoma chlapcami s ktorými sa neznesie..jeden ho raz už aj zbil škaredo.. riešili sme to vtedy s rodičmi..myslíte že môžem požiadať ešte o preloženie?.otvárajú tri triedy..
@pribinak chceme ísť hneď zajtra ..poprosiť a vysvetliť situáciu
Ano ja som tiez teraz bola v skole, aby syna nedavali s jeho kamosom do triedy... len by bordel a blbosti robili, neucil by sa nikto... uz na zakladke sme ich rozdelili a aj teraz musime... po skole a na skolskom dvore nech si robia co chcu, ale oni su tak blby a blbsi co sa tyka napadov...
@anjelicek26 a vyhoveli ?..to dá rieši s riaditeľkou ?
Ano vyhoveli, neni dovod, preco nie...otvaraju 6 tried, im je to suma fuk.. ked nieco zavana "pruserom" od zaciatku, zbytocne tie deti nakombinovat dokopi... ved to je aj pre ucitelov zbytocne trapenie furt riesit nejake saskoviny a kraviny... syn a aj jeho kamos su obaja vysoko funkcni autisti - nadpriemerne inteligentne deti - teda pocuvat, co ucitel vysvetluje na dobre znamky nemusia, lebo im to pali... a bohuzial obaja takmer neschopnost sa sustredit, pocuvat, nekecat, realne vyhodnotit rizika a nasledky svojho konania... oni sa proste "nasli", ale toto ako ucitelka fakt v triede nechces dvojmo...

No jasne a čím skôr. Nirmalne vysvetli situáciu