icon

Môžem žiadať riaditeľku o výmenu učiteľky prvákov?

21. máj 2021

Zienky...je mozne ziadat riaditelku ZS o zmenu ucitelky pre prvakov? Mam dceru predskolacku a ma ich od septembra mat ucitelka na ktoru som este pekne a pochvalne slovo ani od deti ani od rodicov nepocula. Kvoli nej presuvaju deti do inych skol. Co robit? Nechcem dat dcerku na inu skolu.

Strana
z2
rajc1nka
22. máj 2021

@pietra no vsak ano, ja chapem, ze nech vyskusa a na zaklade osobnej skusenosti uvidi. Ja som len davala svoju skusenost. Ale zeny tu pisali niektore vyssie ze ich mamy neriesili ani oni neriesili za deti, aj ked uz mali skusenost. Tak podla mna je praveze naopak potrebne, ak je relevantna zla skusenost (nie pre zle znamky, ale ze vidis ze tvoje dieta je az v strese z toho cloveka, pripadne vidis,ze ten ucitel je magor naozaj), tak to riesit. Tolko k tomu 🤷‍♀️ Ale samozrejme, skusenost je dolezita, to suhlasim. Nie len ze jedna pani povedala, ani keby to bola kamoska, tak neviem, aky konkretne problem s nou malo to konkretne dieta, nemusi to byt problem mojho dietata s tou ucitelkou. Mozno si len nesadlo to konkretne dieta s tou konkretnou ucitelkou, aj to sa moze stat.

bagre
22. máj 2021

nuž neviem či pochodíš... ak je taká problémová, že kvôli nej odchádzajú deti, tak by o tom riaditeľka mala vedieť. A ak to nerieši a naďalej je tam...

hettinka
Autor odpoveď zmazal
renab
22. máj 2021

Ja mam opacnu skusenost. Odporucili mi ucitelku pre syna a tak som pri zapise poprosila, aby ho zaradili do jej triedy. Po troch mesiacoch som bola syna preradovat do druhej triedy. Keby neotvorili viac tried, boli by sme nuteni zmenit skolu.

denkanr
5. nov 2024

Môžem sa spýtať ako ste to nakoniec vyriešili?

drakvak
5. nov 2024

@denkanr Aj mňa by to celkom zaujímalo…

maciatkolulu
5. nov 2024

To vážne....spomínam na naše "zatriedenie"a klebety okolo tej našej. Boli desivé a otvárali sa 3triedy,ale teda nikomu neprišlo na rozum niekam bežať a na základe toho,že Anita povedala,že Betty jej povedala,že keď koncil susedovie Marcus,tak ten povedal....úprimne napíšem. Klebety sa síce sčasti naplnili,ale v podstate pre nás len v tom fajn. Slape deckam desne po krku,ale myslím,že sú ako štvrtáci,naozaj prichystani na gymnazia. Tí čo nezvládali,proste odišli. Ale dopredu žiadať zmenu učiteľky? To máte v tom vašom kraji toľko kandidátov na tento post?

Strana
z2