icon

Môžu si vaše deti v škole nechávať učebnice a zošity v skrinkách im prideleným?

bennn
28. apr 2023

Ak tieto skrinky v škole sú samozrejme. Zaujíma ma to, pretože ako študent sme vždy niekde pozapchávavali učebnice, zošity alebo ich nechali doma pretože taška bola už tak dosť ťažká.

jany149
28. apr 2023

Môj syn majú v škole zakladače a tam si nechávajú knihy a pracovné zošity pokiaľ z toho sa nemajú učiť ani nič na DÚ aby to zbytočne nevlácili domov..je druhák

evica17
28. apr 2023

my sme nemohli, na oemrocnom gympli. triedny kontroloval skrinky zo zaciatku. neskor sme si to tam dako poskryvali a nechavali take tazke ucebnice co nebolo treba doma.

prasiatko30
28. apr 2023

Deti maju knihy s kodom - vskole si nechava papierove knihy, doma pouziva ebooks

euka210
28. apr 2023

@bennn v skrinke nie, ale na 1.stupni ma kazde dieta v triede zakladac, aspon moji 3 tak maju, a tam si mozu nechavat ucebnice. Jeden to velmi nepouziva, starsi zase vela nechaval v skole a ked ochorel, tak som musela ist po zosity aj ucebnice. Ale maju toho vela, kazdy predmet kniha, pracovny zosit a maly zosit. Tesila som sa, ze na 2.stupni uz pracovne zosity nebudu a bude mat menej, ale piatak ma toho plno, aj PZ maju a nechavat uz nema kde.

mirka438
28. apr 2023

@jany149 moj to ma presne tak isto 👍👍

bennn
autor
28. apr 2023

Tak to rád počujem, že už majú skrinky a majú to kde nechávať a nenosia učebnice do a z školy každý deň...

ada510
28. apr 2023

@bennn nie lebo ma milión úloh 🤦

deti95060810
28. apr 2023

nie, nosia domov

ukulela
29. apr 2023

@bennn zalezi, aky system zvoli triedny/ vyucujuci. Moj nosi domov len citanku a to, co potrebuje na ulohu. Skrinky nemaju. Ucitelka im urobila priestor v triede.

belllinka
29. apr 2023

@bennn nosi domov, z coho by si inak robila ulohy a ucila sa?

simsalabim
29. apr 2023

MOja dcera na SS ma okrem skrinky aj nieco, co volaju "trezor" - je to vlastne mala skrinka na klucik v Ikeackom KALLAXe priamo v triede a tam si drzia knihy a pod., co neprenasaju zo sebou.