Môžu si vaše deti v škole nechávať učebnice a zošity v skrinkách im prideleným?
Ak tieto skrinky v škole sú samozrejme. Zaujíma ma to, pretože ako študent sme vždy niekde pozapchávavali učebnice, zošity alebo ich nechali doma pretože taška bola už tak dosť ťažká.
my sme nemohli, na oemrocnom gympli. triedny kontroloval skrinky zo zaciatku. neskor sme si to tam dako poskryvali a nechavali take tazke ucebnice co nebolo treba doma.
Deti maju knihy s kodom - vskole si nechava papierove knihy, doma pouziva ebooks
@bennn v skrinke nie, ale na 1.stupni ma kazde dieta v triede zakladac, aspon moji 3 tak maju, a tam si mozu nechavat ucebnice. Jeden to velmi nepouziva, starsi zase vela nechaval v skole a ked ochorel, tak som musela ist po zosity aj ucebnice. Ale maju toho vela, kazdy predmet kniha, pracovny zosit a maly zosit. Tesila som sa, ze na 2.stupni uz pracovne zosity nebudu a bude mat menej, ale piatak ma toho plno, aj PZ maju a nechavat uz nema kde.
Tak to rád počujem, že už majú skrinky a majú to kde nechávať a nenosia učebnice do a z školy každý deň...
nie, nosia domov
MOja dcera na SS ma okrem skrinky aj nieco, co volaju "trezor" - je to vlastne mala skrinka na klucik v Ikeackom KALLAXe priamo v triede a tam si drzia knihy a pod., co neprenasaju zo sebou.

Môj syn majú v škole zakladače a tam si nechávajú knihy a pracovné zošity pokiaľ z toho sa nemajú učiť ani nič na DÚ aby to zbytočne nevlácili domov..je druhák