Na polročné vysvedčenie chce dať učiteľka dcére trojku, aj keď jej vychádza dvojka
Baby, čo poviete na toto?
Učiteľka chce dať dcére na vysvedčenie trojku zo slovenčiny, hoci jej vychádza čistá dvojka. Je deviatačka a toto vysvedčenie ide na stredné školy. Je toto možné???
Taká som vytočená. Ráno idem do školy.
@dominika6 neviem o akej tirednej knihe hovoríš, ale to tej sa píše len dochádzka, ak mysliš klasifikčný tak ten už väčšina škôl nemá v papierovej podobe
@saskia_98 jasne, tu uz sa treba ozvať toto sa tak nedá robiť, že zmením známku o stupeň. A hlavne ak v tom človek vidí aj napriek, lebo toto sa asi inak ani nedá vysvetliť. No držím palce až pochodíš zajtra. Zbehni rovno za riaditeľkou, lebo s p učiteľkou, ak má takýto prístup moc nevyriešis.
Vy nemáte teraz rodičovské v škole? Myslím, že všade býva.. pred klasifikačnou.. tam si môžeš pýtať vysvetlenie.
@jamabe nie, ale ako píšem, zajtra som mala stretnutie so psychologom kvôli stredným školám, každý rodič dostal určitý čas kedy má prísť, tak sa môžem spýtať aj na tie známky.
Možno blba otazka ale ake uplatnenie na pracovmom trhu ma takato škola?
@tmavovlaskakatka niečo podobné práve prežívam ja.Som v 9.ročníku a tiež mi učitelka chce dať 3 na vysvedčení aj napriek tomu, že mám priemer 2,2 a na každej hodine sa hlásim☹️
neviem, co tu vela z vas operuje, ze znamyk maju roznu vahu, dolezitost...drviva vacsina skol pouziva elektroinicku ziacku a tam si tu vahu ucitel dokaze nastavit....priemer je pocitany uz s tou vahou!
@dominika6 nám napr.dal učiteľ na rodičku opis známok z klasifikácnej knihy, kde bol aj priemer z každého predmetu.. a zhodoval sa s tým, čo je v edupage.. v priebehu roka sa občas stalo, že to nezapisoval hneď ako známku dostal, napr.mal ju v žiackej fyzicky ale do edupage zapísal o pár dní neskôr, ako mal čas.. ale teraz pred koncom pol roka to tam zapísať musí učiteľ všetko, pretoze aj tam sa uzatvoria známky a mali by sa zhodovať s tým čo bude na vysvedčení.. môjmu synovi uzatvoril známky už v pondelok, je to tam zapísané ako polročné vysvedčenie - aspoň u nás to tak je, syn je len druhak, bolo to tak aj min.rok..
@tmavovlaskakatka akú ma predstavu dcéra, čo chce robiť keď skončí kynológiu? Čo ja viem,tak tam idú chlapci, čo chcú byť policajtmi. Nechcem aby moja otázka vyznela nejako zle, ale ma zaujíma uplatnenie okrem polície.
@sendy1977 no veď toto, že ja som jej včera povedala, že tu aj mamičky píšu, že tá škola nemá uplatnenie, ona je z toho smutná, ale už to pochopila. Len ona ani sama nevie čo by chcela robiť. To je ťažko. Tak ona si myslela, že si otvorí hotel pre psy, lebo tak im to v škole prezentovali (keď boli na ich zš), ale si to ľahko predstavuje, lebo na to treba aj prostriedky, na taký hotel.
@tmavovlaskakatka kľudne si môže otvorit hotel pre psy . môj ujo ho má pri Žiline , za dedinou , kupil lacno pozemok , najprv jedna maringotka + koterce , dnes to tam má super . Netreba jej brať sny.
www.alfonz.sk/ a začínal úplne z minima.
@maminuska Tak to je super, a on je vyštudovaný kynolog? Lebo si myslím, že ak chce mať hotel pre psy, nie je to potrebné byť kynolog. či? Ak by sa tam náhodou nedostala.
@tmavovlaskakatka nie je vyštudovaný kynológ, ale s psami robil dlhé roky .

@zuzi0911 ved toto ze som vytočena do aleluja. Kedze viem aka je ta ucitelka, s priemerom 1.8 som ratala 2 na vysvedčku a nie 3 .. S tymto spravim ja iny bordel. A bracho ide este na taku tazku strednu ze az a ona mu napriek robi.. Pritom keby siel na komisionalky, mal by 1 lebo to, co sa uci ma v malicku, lenze ona dava otazky mimo toho co je v osnovach. Proste napriek..