Náklady spojené so školou
Syn je prvák a teda toto som nečakala že budeme každý týždeň pomaly na niečo posielať peniaze do školy 🤔
Ako to máte vy ?
Tento týždeň už 23€ nejaký zošit Adamko na budúci rok, 15€ výlet, 8,50€ doplatok na knihy na budúci rok … 🤔a to je len za tento posledný týždeň. + nakúpiť / dobiest nejaké hračky , potreby pre deti , budú si robiť v škole obchod .. ako nevravim že nemáme , ale mi to príde už dosť peňazí.
Máte triedny fond??my sme platili každý mesiac a nebolo treba pomaly nič platiť, iba jazyky učebnice
Časopis môžeš odmietnuť. Zatiaľ čo s ním budú iné deti pracovať, to tvoje bude sedieť bokom a pozerať na ne +a rozmýšľať, prečo on Adamka nemá 🤷🏻♀️ ). Na výlet ísť nemusí. Môže v ten deň ostať doma. Pracovné zošity na nasledujúci šk.rok sa vždy objednávajú na konci šk.roka. Ak by si ich neplatila teraz, platila by si ich v septembri.
S návštevou kina, či divadielka musí rodič písomne súhlasiť. Ak sú to pre vás zbytočné, či zaťažujúce výdavky, dieťa tam nedávaj. Bude zatiaľ v inej triede. Otázkou je, ako bude vnímať fakt, že nebol na divadielku. Mimochodom deti tieto akcie zbožňujú a veľakrát ich dokážu motivovať k aktivitám.
Teraz sa tak zamýšľam, my máme v pondelok akciu na deň detí a pýtali sme od rodičov obľúbené pochutiny, koláčik, či džúsik.. neprehnali sme to??
@nikaeli presne, na jednej chcú aby sa stále niečo robili s nimi a na druhej nech to platí učiteľ z vlastného vrecka
@zuzana76 ano, nejaky feministicky zvast o tom, ako si zena ma vazit seba a ze ma vaginu a ze sme rozdielne, ale rovnake a rovnocenne a rovnopravnne s muzami v spolocnosti ...(a herci boli v kostymoch zaluda a herecky tam boli v kostyme vaginy)🙄🙄🙄 v ramci kultury a kulturneho predstavenia v divadle...
@vevesh tak toto ma akurat vystrelilo zo stolicky v kancli😂😂😂
Aj u nás stále niečo... tak nejak sme si zvykli- máme 1 vysokoškoláka, 2 stredoškolákov a 1 na základke...
Veď mu to neplať. Nemusí mať ani časopis, ani výlet a kľudne aj pracovné zošity mu môžeš niekde zadarmo nakopirovat. Ani družinu nemusíš platiť, môžeš si ísť po vyučovaní po dieťa 😛😃

@zuzana76 ano, nejaky feministicky zvast o tom, ako si zena ma vazit seba a ze ma vaginu a ze sme rozdielne, ale rovnake a rovnocenne a rovnopravnne s muzami v spolocnosti ...(a herci boli v kostymoch zaluda a herecky tam boli v kostyme vaginy)🙄🙄🙄 v ramci kultury a kulturneho predstavenia v divadle...
pane boze 🙈
@vevesh