icon

Narodeninová párty

14. sep 2021

Dcera ma 8,5 roka. Spoluziackina mama poslala minuly stvrtok pozvanku na narodeninovu party dcerinej spoluziacky. Hned sme suhlasili lebo dievcatko pozname, rodicov len z videnia (s tym, ze program bude nasledovat neskor, predpokladala som, ze to bude u nich doma).
Vcera dostala mala pozvanku na party na tuto stredu - zajtra (2 dni pred tym). Deti maju byt vyzdvihnute po skole a ist nejakym vanom (ma ho soferovat spoluziackin otec) 72 km od mesta k jazeru a tam sa maju kupat, torta atd. a potom 72 km naspat.
Je to cele na poslednu chvilu, v strede tyzdna sa mi zda byt takato "party" nevhodna. Neviem ako soferuje spoluziackin otec (mam z toho strach).
Co si o tom myslite?

Strana
z2
marcellka32
14. sep 2021

Tak nepustila by som, bohužiaľ mám strach z utopenia dieťaťa, moju som 12 ročnú samú nepustila s triedou na kúpalisko, 1 učiteľka na 18 detí, porevala si a prešlo to, nakoniec vysvitlo, že viacerí nešli a pochopila, že sa o ňu bojím...skúste jej to nejako vysvetliť, určite podľa mna viacerí nepôjdu

janulka1802
14. sep 2021

Nepustila by som a to ja veru mám na míle ďaleko od nejakej hýčkajúcej mamičky.

amelie2017
14. sep 2021

Na oslavu, kde sa bude dieta kupat by som ju bez dozoru mna, muza alebo niekoho z nasej rodiny nepustila, ani keby to bolo u suseda na dvore. Nieto este cestovat 140km. Rodicia toho dievcatka jej bud chceli splnit sen alebo ohurit "paradnou" oslavou, ale za mna nie. Ani by som nad tym neuvazovala.

evka_3
14. sep 2021

Ani náhodou by som nepustila svoju dcéru...

evka_3
14. sep 2021

Trosku si poplače aj keď viem ze to pre teba nebude príjemné ale radšej taky placik ako nedajboh s a niečo stať tvojej dcérke pri dajako hlupom jazere kde bude kopu deti a určite ich nikto neustrazi vsetky, zabudne časom aj na to... Poplace a raz už len plakať nebude no, základ že bude v poriadku pri tebe.. V žiadnom prípade nepustit vôbec sa mi to nezdá... A ako sa pise vyššie to kvôli dajaké u jazeru tak ďaleko tam a späť? Čistý blud drist

autor
14. sep 2021

Dakujem vsetkym za nazory. Mala na oslavu nejde. Tak ako som bola od zaciatku vlastne rozhodnuta, len som chcela pocut aj nazory inych mam.
Poplakala si, vysvetlovali sme jej, navrhli program na vikend. Trosku sa ukludnila. Je velmi sklamana (chapem, ale fakt nejdem riskovat). Uz samozrejme spi.
Asi aj zajtra bude tazky den, ale fakt mi to neda. Nemam z tej party dobry pocit.
Ci z organizacie (na poslednu chvilu), nacasovanie (stred tyzdna, tu nie je sviatok), celkovo aktvita (plavanie...) a lokalita (2x72km!).
(Dufam, ze ju to nejak nevydiskvalifikuje z kolektivu v skole). 🙄

Kazdopane vam vsetkym dakujem. Velmi pomohlo. 🙂

Strana
z2