icon

Nebojíte sa, že sa vaše deti v škole nakazia Covidom-19?

8. jan 2022

Ahojte, keďže deti v pondelok nastupujú do škôl a škôlok, chcem sa spýtať, či nemáte strach, že sa tam nakazia covidom? Lebo teda všade čítam, že ten omikron je oveľa viac infekčnejší ako napr. delta a že mu neunikne nikto. Uvedomujem si, že deťom treba socializáciu, že ich nemôžem držať zatvorené doma, ale som dosť úzkostlivá a bojím sa o ne. Ako to máte vy?

Strana
z4
simsalabim
25. jan 2022

@aristka ved ty sa rozhodni, ako chces... Ja som bola pred par dnami s mladsou u pediatricky, co je zaroven aj obvodackou, ockuje deti aj dospelych. Ona mi povedala, ze vo svojom rajone neeviduje nikoho so zavaznymi vedlajsimi ucinkami a ze medzi ludmi s 3. davkou je ZATIAL na Covid nikto neochorel. Rozpravali sme sa o tom, lebo som s nou riesila uznanie jednej davky do Covid pasu - synovec dostal jednu davku v Raksuku a 2 u nas a ma problem ich spojit do jedneho Covid pasu. O tych sialenych a pocetnych vedlajsich ucinkoch pocuvam zo zasady iba od ludi, co su proti vakcinam. Ako - ja verim tomu, ze vedlajsie ucinky su. Ale v sirokom dalekom okoli nikoho takeho nepoznam a teraz mi to pvoedala j lekarka, co ockuje aj deti aj dospelych....

simsalabim
25. jan 2022

@shee11 prosim??? Ja strasim? Kde? Ved ja som pisala, ze sa mi to nezda a nech mi da link na to, kde si to viem overit. Ja som nasla uplne ine cisla, s poctom menej ako 10 pripdov v USA u deti! Ved som to tam postla! Okrem toho som pisala, ze v okoli poznam 2, kto mal po Covide zapal osrdcovnika. Po vakcine takeho nikoho nepoznam.

shee11
25. jan 2022

@simsalabim aha prepac, zle som si to interpretovala, len som videla ze to riesite.

Strana
z4