Netestovani rodiča a dieťa v domácej výučbe - aký je prístup školy?
Ahojte, je tu niekto, kto nechodí na testy a ma dieťa na prvom stupni doma? Ak áno, ako s vami spolupracuje škola a triedna učiteľka? Akým spôsobom sú Vám zasielané úlohy? Robia Vám problémy, či nie? Vopred ďakujem za odpovede a poprosila by som zástancov testovania, aby sa zdržali nevhodných pripomienok. Ďakujem
@whitejasmin a prečo teda s týmto presvedčením tam pracuješ???
@whitejasmin - nie, poznám pani, ktorá to osobne deťom dávala kloktať.
@whitejasmin Pockaj, ale ja ti teraz nerozumiem. Mas svoje nazory, presvedcenia, atd. a stojis si za tym. Teda na oko. Napises nejake tvrdenie, chcem o tom vediet viac, ale to uz nenapises, nevysvetlis.
Svoje dieta odmietas pustit do takej skoly, kde su testovane a ockovane ucitelky, nepodriadis sa, atd. Ale na druhej strane, pracujes pre niekoho, kto je dosadeny vladou, proti ktorej si. Cize totalne si sliapes po svojich hodnotach? Preco nepracujes pre niekoho, kto sa zhoduje s tvojimi hodnotami a presvedcenim?
Vyzeralo to chvili, ze naozaj si stojis za svojim, ale ty to robis len kde ti vyhovuje, tam sa rozkrikujes a robis ramena a potom v praci stiahnes usi, nepovies na rovinu ze vam kaslem na testovanie ale sfalsujes si papier a pekne pracujes pre niekoho, proti komu si.
@whitejasmin Aha, doteraz si pisala v pritomnom case, ze moj zamestavatel, tak to znelo, ze tam pracujes. Nepisala si ze byvala praca a byvaly zamestnavatel, tak to znelo inak... ale pol roka si teda mala stiahnute usi a podriadovala sa.
@maciatkolulu ja necitam celu diskusiu, fakt netusim, kto co pise. Ale inak - ked je v domacnosti jeden pozitivny, su spravidla vsetci (ak nie su izolovani), ale ano, su aj vynimky. A radsej sa budem testovat ja, ako nutit moje male dieta. Neviem si predstavit, pchat mu stale palicku do nosa. Z vlastnej skusenosti, on doniesol, vsetci chytili. Aj u vsetkych znamych. Testovat by sa napriklad vobec nemuselo, keby kazdy, co ochorie a vie o tom, urobil dobrovolne prislusne opatrenia proti sireniu. Ale to rozpravame o nejakej uvedomelej fiktivnej spolocnosti.
@whitejasmin - jednoduché riešnie - nepáči sa Ti tu? Presťahuj sa tam, kde Ťa vláda nebude šikanovať 😉
@maciatkolulu - škoda strácať čas a energiu na osobu, ktorá má taký spôsob komunikácie.
K téme, naša pani učiteľka aj pred pandémiou posiela denne všetko prebraté učivo vrátane prípadných v škole doplnených materiálov cez Edupage a duplicitne pre istotu aj cez mail úplne všetkým, aj s pokynmi, čo sa robilo v škole a čo je z toho DÚ. Častokrát to stíha hneď po danej hodine cez prestávku, niekedy aj ráno pred vyučovaním. Keď niektoré deti museli cca pred mesiacom ostať doma, pripojila sa počas hodiny a tie deti doma sa pripojili online na vyučovanie v škole. Deti sú prváci. Ale staršiu dcéru učila predtým 4 roky, takže viem, ako fungovala.
@whitejasmin Nie, nepotrebujem vidiet dohodu. Len som vysvetlila preco som to pochopila inak, nemohla som tusit, ze si v praci skoncila, lebo cely cas si pisala akoy si tam stale pracovala.
Testovanie bolo povinne uz od zimy, ty si skoncila teraz, namiesto toho aby si sa drzala svojho prsvedcenia si sama napisala ze polroka si mala falsony papier o teste - takze asize polroka si to znasala.
@whitejasmin ano, jasne, vela ludi je bezpriznakovych a prenasacov. Predpokladam, ze by im test ukazal pozitivitu. A ze sa netestovali, je v poriadku, ci nie? Vsak boli 14 dni v karantene, to by uz neboli infekcni ani v jednom pripade.
@whitejasmin prepac ale v ociach vsetkych si ovecka aj ty... lebo sa snazis ten papier ziskat. to ze uz ho ziskavas podvodne je tvoje rozhodnutie... niekto ma na to falsovat uradne tlaciva niekto nie... ale v ociach zamestnavatela, ucitela riaditela a statistiky si rovnaka ovecka lebo proste robis nieco preto aby si ten papier ziskala...
ked niekto ovecka nieje je npariklad @dadula83 ktora sa netestuje, a znasa nasledky. Ta ma obdiv lebo nieco preto robi co aj vidiet. 😉
@whitejasmin trosku sa ukludni a precitaj si co tu píšeš za bludy, v zahraničí to nevyzerá o mnoho inak, všade sú opatrenia. To ze u nás celoplošne bude skôr z toho, ze nás je par miliónov, kým v iných štátoch by sme sa do par miest vpratali. Keď ti táto vláda tak ubližuje, čo takto ísť k susedom niektorým... Uvidíš ako si s tebou poradia 😂 ako ta nebudú obmedzovať... A nie si čestna k vláde a neviem čomu, ale k luďom okolo seba. Tak bud frajerka a ukáž že sa netestujes a áno protestuj 😂 takto si len podvodnícka so silnými rečami.
@whitejasmin uz zo seba prestan robit macherku, vacsine zien si tu na smiech, tvoje prispevky mas nahlasene a namiesto vypisovania na kona si radsej hladaj pracu a chlapa 😉😉😉
@whitejasmin A ty si potom preco 6 mesiacov nosila falosne potrvdenie, ked povinne bolo az 3 mesiace? Len sa pytam, kedze mne to trosku nepasuje, ze ked si proti, tak preco si si zohnala papier a nestala si za svojim... ja sa cudujem, lebo co mam v okoli ludi, ktori su proti, tak proste su a maju argument - nie je to povinne, tak nemusim, cize si nezhanalai ani ziadne papiere.
@whitejasmin Autorka sa pytala ohladom skoly, nepytala sa ani na nazory za testovanie a aockovanie ani proti.
@whitejasmin 😂👌🏻 jasne... Nik tu nič nechápe, len ty.
Ja netvrdím, ze som z neho nadšená a ze každý týždeň stojím v rade, ale nehrám sa na najmudrejsiu a už vobec nemam potrebu si doma vyrábať výsledky testov 😂 (myslím, že tie peniaze mohli lepšie investovať ako do takýchto somarin, aj tak bolo všetko zavreté)

@whitejasmin opäť vyhovorka😂😂😂, ved chod s kožou na trh a povedz to zamestnávateľovi takto isto, zamestnávateľ nie je vláda.