icon

O škôlke ani počuť

rebeca196
2. sep 2018

Kočky, máme doma 3 ročnú dcérku, ktorá nastupuje do škôlky. No o škôlke nechce ani počuť, dlho sa tešila a asi 2 týždne vzad nám zrazu povedala, že ona nechce ísť a stáleju to drží. Škôlka nám začína 10.09.2018 tak ešte mám týždeň aby som ju pripravila, len ani sama neviem ako, skúšam všetko a nič nezaberá. Aké máte skúsenosti, ja viem, každé dieťa je iné .....

Strana
z2
rebeca196
autor
3. sep 2018

@evalin88 ďakujem pekne, dúfam, že áno. Má rada deti, dokonca ani proti škôlke nič nemala... To prišlo zrazu

rebeca196
autor
3. sep 2018

@ivanapetrasova to je aj môj názor, pri staršej sme to tak urobili. Len teraz veľmi taká možnosť nie je :(

rebeca196
autor
3. sep 2018

@cervenaruza123 tak ja som to robila presne ako tvoja mamina, daj vedieť ako ste dopadli.... No to ti verím, že Ti je do plaču :D Chúďa mamina dve plačúce deti doma :D

rebeca196
autor
3. sep 2018

@hettinka nie,aspoň neviem. A my doma o škôlke len v pozit.

cathy26
3. sep 2018

@rebeca196 ahoj...išli sme s plačom už domu, celú cestu mrncal že on tam nejde a nebude...v šatni sa intenzita plaču stupňovala a plakal až kým som neodišla z triedy..potom som už len cez okno videla ako si s učiteľkou pozerá autíčka a už neplače. Teraz som biola pre neho, spokojne sa hral dokonca sa ani nerozplakal keď ma zbadal. Učiteľka povedala,že to bolo celkom dobré,aj keď ráno bolo uplakané. On sám mi rozpráva aké tam majú autíčka,tak dúfam že zajtra bude o niečo lepšie. Vy ako?

rebeca196
autor
3. sep 2018

@cathy26 tak ste to zvládli, aj keď s plačom, super je, že neplakal keď bol s učiteľkou. My sme ešte neboli, až od 10.09.2018 lebo robia rekonštrukciu.... Ale bojím sa už teraz .....

cathy26
3. sep 2018

@rebeca196 aha, tak túto informáciu som asi nepostrehla ...dúfam,že zajtra bude lepšie,už sme museli nachystat veci na zajtra do skrinky 😁
Neboj dobre to dopadne ak u vás...budem na to na myslieť, potom sa ozvi že ako ste to zvládli.😉

Strana
z2