icon

Odolné kružidlo pre školákov

ewellina
1. jún 2025

Aj u vás je to tak? Zakaždým, keď deťom kúpim kružidlo, vznikne nejaký problém, napríklad tuha nedrží dobre, koliesko odpadne, vrch kružidla odletí ... Kúpim nové a po chvíľke znova. Poraďte, aké kružidlo mám kúpiť, aby vydržalo aspoň jeden školský rok.

tulipanik12
1. jún 2025

@ewellina zn.Maped

madeincssr
1. jún 2025

@ewellina najst nieco stare, este kvalitne, celokovove, presné, na bazarovych portaloch?

eeffka
1. jún 2025

@ewellina kruzidlo decka pouziju mozno tak mesiac zo skolskeho roku, ked mas take problemy ako pises chyba bude v uzivateloch, kvalitne kruzidlo celokovove prrzije 10rocia

sella38
1. jún 2025

mám 12 a 15 ročného a za tie roky, čo používajú kružidlo v škole môžem s čistým svedomím skonštatovať, že v dnešnej dobe už také kružidlo proste neexistuje...

ewellina
autor
1. jún 2025
@eeffka

@ewellina kruzidlo decka pouziju mozno tak mesiac zo skolskeho roku, ked mas take problemy ako pises chyba bude v uzivateloch, kvalitne kruzidlo celokovove prrzije 10rocia

@eeffka Také drísty nepotrebujem. Pýtala som sa na kvalitné kružidlo

ewellina
autor
1. jún 2025
@tulipanik12

@ewellina zn.Maped

@tulipanik12 Ďakujem za odpoveď 😊

ewellina
autor
1. jún 2025
@sella38

mám 12 a 15 ročného a za tie roky, čo používajú kružidlo v škole môžem s čistým svedomím skonštatovať, že v dnešnej dobe už také kružidlo proste neexistuje...

@sella38 Tiež mám ten dojem

bibina32
1. jún 2025

@ewellina Najlepšie je čo je celé kovové, ale či také vyrábajú netuším.Kedysi boli len kovové a tie nám vydržali. Teraz sú väčšinou len umelé a po pár použitiach sa rozpadnú.

eeffka
1. jún 2025
@ewellina

@eeffka Také drísty nepotrebujem. Pýtala som sa na kvalitné kružidlo

@ewellina tak citaj s porozumemim kvalitne celokovove

ewellina
autor
1. jún 2025
@eeffka

@ewellina tak citaj s porozumemim kvalitne celokovove

@eeffka Nepotrebujem ani nevyžiadané rady

selema
1. jún 2025
@ewellina

@eeffka Nepotrebujem ani nevyžiadané rady

@ewellina musí to byť technické krúžidko. Dcéra má od Faber-Castell, má ho druhý rok a zatiaľ ok.

simoli
2. jún 2025
@selema

@ewellina musí to byť technické krúžidko. Dcéra má od Faber-Castell, má ho druhý rok a zatiaľ ok.

@selema súhlasím. Kupovali sme dokola a nevydrzali nič. Potom som kúpila https://www.alza.sk/hracky/faber-castell-quick-... a odvtedy máme pokoj - cca 6-7 rokov.

prosimopomoc
5. jún 2025

@ewellina Koh-i-noor kovové