Pani učiteľky, aké darčeky máte radšej?
Prosím, aby sa vyjadrili uciteľky v škole. Akému “darčeku” sa radšej potešíte? Rezaný kvet?
Kvet v črepníku?
Čokoláda, bonboniéra?
Med, oriešky?
Tabuľky s venovaním
Poukážka do knihkupectva, nákupného centra?
Prosim nepísať, že nakreslený obrázok od detí a tak, proste z týchto možností vyberte.
Ďakujem 😀
Žiadne kvety. A tým myslím naozaj žiadne. Radšej spotrebný tovar- káva, čaj, med, oriešky.
Žiadne sošky, vankúše s fotkou dieťaťa a pod.
@belllinka svagrina je ucitelka na 1 stupni...naj ma co sa dá jest, minút...cize med, oriesly, caje, cokoladu, krem na ruky a pod...
Kvety vôbec, žiadne...a najhorsie co je sú tabuľky s venovanim, jrnceku, ramiky s foto a pod...to rovno hadze do kosa ...
Poukážky si nikdy neberiem, tie odmietne z vracia rodicom
Ja ziadne. Som minimalistka, nerada doma hromadim veci. Jedle darceky za mna tiez nie, lebo rozne alergie a tak. Tiez to len posuvam. Personalizovane idu bohuzial vzdy do kosa. Ked uz tak ta poukazka do knihkupectva.
Kamoška je učiteľka v Mš a teda najradšej má spotrebný tovar niěco čo sa dá zjesť pripadne sporebovať v domácnosti
žiadne upomienkové predmety a lapače prachu ( klučenky, magnetky, hrnčeky )
ja budem dávať na začiatok roka ( pondelok ) takú voňavú zmes ( sušené kvety ) keď prídem pre syna
a učitelka naznačila že najradšej by bola keby sme doniesli nieco do triedy čo deti využijú 🙂
Žiadne kvety. A tým myslím naozaj žiadne. Radšej spotrebný tovar- káva, čaj, med, oriešky.
Žiadne sošky, vankúše s fotkou dieťaťa a pod.
@anonym_2203e5 to naozaj niekto ucitelke podaruje vankus s fotkou dietata? 😃😃😃
Môžem ti napísať za kamošku.
Naozaj žiadne osobné veci s fotkou.
Kamarátka má alergiu na med aj oriešky, ale tak to daruje ďalej.
Kvety ju potešia skôr črepníkové ako rezané.
Ona je kvetomaniak, má plný byt.
A keď už niečoho má veľa, necháva v škole na chodbe.
Tiež si myslím, že kvety vôbec. Fakt že žiadne, už ani my nedávame.
@belllinka svagrina je ucitelka na 1 stupni...naj ma co sa dá jest, minút...cize med, oriesly, caje, cokoladu, krem na ruky a pod...
Kvety vôbec, žiadne...a najhorsie co je sú tabuľky s venovanim, jrnceku, ramiky s foto a pod...to rovno hadze do kosa ...
Poukážky si nikdy neberiem, tie odmietne z vracia rodicom
@rachel36a to fakt hodí do koša? Diky za takú učiteľku. Nevravím, že to má skladovať, ale radšej poviem dopredu, napíšem nejaký oznam...aby nič nenosili.
Inak ja dávam učiteľom zväčša mixit - caj a mrazom susene ovocie.. snáď ich to neurazilo.🤪
@anonym_2203e5 to naozaj niekto ucitelke podaruje vankus s fotkou dietata? 😃😃😃
@colsami predávala som v predajni s darčekmi, suvenírmi atď. Rodičia dávali robiť aj osušky s menom dieťaťa, "pre najlepšiu pani učiteľku od Miška Mrkvičku z 3.B 🤣 alebo fľašu s vínom a tam venovanie. Darčekové koše a vo vnútri všetko s venovaním. Koľkokrát som ich od toho odhovarala, ale tak... Šéf chcel tržby, tak som poslušne predávala 😀
@rachel36a to fakt hodí do koša? Diky za takú učiteľku. Nevravím, že to má skladovať, ale radšej poviem dopredu, napíšem nejaký oznam...aby nič nenosili.
@kavasmliekom prepac ale ak dostanes ramik s foto cudzieho dietata a dalsie podobne kraviny, fakt si to doma vystavis na policku? Uplne chapem ze taketo veci vyhodi do kosa. Okrem toho, ze je to absolutne nevhodny darcek, tak kto na to ma mat miesto doma? Alebo komu to ma akoze podarovat dalej? 😃 Alebo fakt ma dat oznam na nastenku, ze "prosim nenoste mi vankusiky s potlacou vasho dietata, ani fotky v ramcekoch? Ja by som cakala, ze to realny a pricetny clovek vie a je to prirodzene.
Rodicia zabudaju ze dieta je mozno pre nich stred vesmiru, ale ucitelka jeho fotecku ani vankusik s fotkou urcite doma nepotrebuje 🙈
@colsami predávala som v predajni s darčekmi, suvenírmi atď. Rodičia dávali robiť aj osušky s menom dieťaťa, "pre najlepšiu pani učiteľku od Miška Mrkvičku z 3.B 🤣 alebo fľašu s vínom a tam venovanie. Darčekové koše a vo vnútri všetko s venovaním. Koľkokrát som ich od toho odhovarala, ale tak... Šéf chcel tržby, tak som poslušne predávala 😀
@anonym_489eb7 🤣 poviem kamoške, že osušku ešte nedostala.
Ako byvala ucitelka - kava caj
@kavasmliekom aj tu sa viaceré už pýtali či je ok dať šálku s fotkou, tabuľku " najlepšia učiteľka".
Keď sme písali viaceré že je to nevhodné, že tí učitelia si byty/ domy nenafúknu tak sprdla autorka nás.
" veď na pamiatku "..
@kavasmliekom x krat ziadala rodičov aby nekupovqli take veci, dokonca aby nekupovali nic, väčšina ucitelov to vyhodi...ty by si si doma odkladaka všetky tabuľky, hrnceky a dokonca fotky cudzhch deti? Ked každý rok dostane len 5-6 takychto blbosti, a učí už 24 rokov, tak kam to ma dávať? Ľudia sj neuvedomujú co je za hlupost dávať takéto dary, minu kopu penazi a učiteľov to len obtazuje...takze ano, väčšina týchto veci skončí v koňoch u väčšiny ucitelov
Nam pani ucitelky v skolke na konci roku pisali, ze ak niekto chce nieco priniest, potesia sa orieskom, cajom…
Dáva sa aj na začiatku roka ?
Osuška s venovaním... konečná. 😂😂😂
Urcite len caj , kava,,oriesky, cokolada. Nic viac. Ak,,tak este pero, hocijake....tych nie je nikdy dost 🙂 🙂 🙂
Dáva sa aj na začiatku roka ?
@anonym_f4404a jasne, na zaciatku, na konci, na den ucitelov, vianoce, meniny, narodeniny. A nezabudni na vychovavatelky, kucharky a upratovacky.
@anonym_f4404a jasne, na zaciatku, na konci, na den ucitelov, vianoce, meniny, narodeniny. A nezabudni na vychovavatelky, kucharky a upratovacky.
@belllinka vám už asi naozaj šibe všetkým.
Minule mi kamoška ukazovala na čo sa skladali učiteľke v škôlke. Skoro ma vykotilo zo stoličky. Chudák učiteľka.
🫣🤣
@anonym_e98843 tak toto je topka, strasneee 😂 to vazne s tymto rodicia suhlasili a skladali sa na to?? Ludom uz fakt j…e 🤦♀️
@anonym_e98843 tak toto je topka, strasneee 😂 to vazne s tymto rodicia suhlasili a skladali sa na to?? Ludom uz fakt j…e 🤦♀️
@belllinka ja som ostala ako obarená...chcela by som vidieť výraz pani učiteľky v ten moment. 😂
Ja nechápem, že prečo by sa mali učiteľom nosiť nejaké darčeky?? To aj účtovníčke nosíte darčeky? Alebo šoférovi autobusu?

@belllinka
Nie som ucitelka ale oriesky potesia. Moja sesterka je ucitelka a vsetky darceky nám potom rozdáva, ako asi kazda ucitelka.
Aj kvety potesia, dávame na cintorín.