Pitný režim v škole - majú právo vydať zákaz doniesť si vodu z domu?
Ahojte, rada by som sa spýtsla, či nemáte niekto skúsenosti alebo či ste nepočuli o podobnom prípade...
Deti navštevujú ZŠ a obaja sú dochádzajúci. Dostali sme zákaz dávať deťom do školy fľaše s pitným režimom z domu! Nesmieme im dávať fľaše. Je to pre mňa nepochopiteľné...
Pitný režim dieťaťa je veľmi dôležitý! Škola im ho zabezpečuje počas vyučovania, ale čo majú piť deti po vyučovaní, keď čakajú na bus?! Alebo majú mimoškolskú športovú aktivitu...
Má na to škola vôbec právo?
@zuzkajan tak sa decká opijú pred príchodom do školy. Takýto zákaz nie je riešenie. Riešiť sa to má s rodičmi. Zvolať mimoriadne rodičko, odchytiť konkrétnych rodičov a ostatných upozorniť na stav. Takéto zákazy ešte nikdy nič nevyriešili. Zaujímalo by ma, či škola vôbec nejako potrestala konkrétnych žiakov. Lebo dnes už za cenu, len aby im neodišli zo školy peniaze spolu s deťmi, neurobia radšej nič. A tak sa im tam rozpadá morálka :-/
Takže dnes som sa dozvedela, že prázdne fľašky si doniesť môžu, a učiteľka im nacapuje vodu z vodovodu pripadne sirupovu každé ráno myslím, že sa jedná o túto školu, takže deti smadom neumru 🙂
@zuzkajan mu zas máme v škôlke na nástenke oznam že každý deň máme doniesť fľašu s vodou 😃
@arasidka123 iný kraj, iný mrav, asi im ide do peňazí, keď si deti naberu vodu 🙂 splachovat môžu??
@alaguema presne a to je to, co ucitelia chcu..ziadna zodpovednost, ale vyhody to ano...tiez si memyslim, ze je to riesenie, staci exemplarne potrestat tie vinne deti a inym nechat normalny pitny rezim..

@lilka5566 za mojich cias na strednej sa na zachodoch fajcila marihuana