icon

Podložka do školy na zem do triedy

denkatn
9. feb 2023

neviete mi dat nejake tipy, na com by sa deti hrali v skolksom klube? totiz poobede je ich v tirede 28 a stoliciek 20 - su spojeni aj z inej triedy, takze ked nejdu von, ze je sychravo, sedia aj dlhsie na zemi. ( my rodicia to radsej nechceme vediet )
chcela som kupit koberec, ale ucitelka povedala, ze skola nema vysavac a ze upratovacka ledva umyje (sme v BA hlavnom meste, niet upratovaciek a pomocnych sil v kuchyni lebo ze malo platia) takze podla toho mame sa zariadit, chcela som kupit male koberceky chlpate, ktore sa daju raz za cas brat domov, tiez sa nestretlo s ohlasom. takze len tie puzzle penove, to sa mi zda pre tretiakov cudne, keby na tom bola ason mapa, ale su len cisla ako pre babatka.. aj tazko sa to bude skladat a rozkladat...
nenapadne vas nieco?

Strana
z3
dadis
12. feb 2023

@loliki je to mozne, nvm posudit, lebo my sme koberec nemali. moje deti ani nvm ci mali 🤦‍♀️, asi ani nie, na nic podobne sme sa neskladali.

loliki
12. feb 2023

@dadis Voľakedy sme nemali PC, deti už majú. Rodičia v detstve nemali TV, no a teraz deti v školách majú aj koberce. Taký je život. 😉

carmenuska
12. feb 2023

Nám kúp riaditeľ do každej triedy na prvý stupeň skladacie podložky, penové , s motívmi ....Sú výborné ,deti si samé rozložia ,aj schovajú. Je na to aj taká taška, výborná vec. Potrebovala by si dve.Lezia mi na Tom cez prestávku sa tam hrajú a dá sa to umyť a vydezinfikovať. Oveľa lepšie ,krajšie ,hygienickejsie ako koberec.

oblecenie99
12. feb 2023

@pietra tuto značku ma môj syn už tretí rok doma a potvrdzujem, že je nezničiteľná, nevyblednuta a pekne izoluje od chladu. Dá sa poskladať na menšie/väčšie, je to relatívne veľká plocha a najmä: veľmi jednoduché čistenie a dezinfekcia. Podľa mňa do školy ideálne

dadis
13. feb 2023

@loliki Moje deti nemaju 70 rokov 🤦‍♀️. A pc mne a mojmu bratovi nasi kupili, ked som mala 8 rokov. Ako to s tym suvisi?

simca06022011
13. feb 2023

@denkatn zaujímavé, prečo skoly mimo BA na to majú? asi robia niečo u vas zle. To sú iné galeje keď nemajú ani na upratovačku a vysávač. Hanba. My v škole kupujeme minimum veci, na bežnú prevádzku nič. Dokonca aktuálne lyžiarsky hradila škola komplet, bežne veľkú časť výletov, učebnice kazdy rok nejaké zaplatia ( z jazykovych). Ešte aby fixy na tabulu deti do školy nosili :D poskladať sa na PC učiteľke netreba? :D koberec na prvom stupni je úplný základ...

nexuska
13. feb 2023

Podlozky na yogu su v ponuke v roznych hrubkach a lahko skladovatelne

denkatn
autor
13. feb 2023

@simca06022011 mozno preto ze V BA je aj kopa inych deti ako povodom z BA, handikapovanych, socialne uplne slabych, jedna cela trieda je pre specialnych pedagogov, konkretne triedy D, teraz aj ukrajinských deti a na dedine to tak nie je. preto nemame ako rodicia problem sa na to poskladat. preco mas s tym problem? alebo mozno pre iny dovod, je to velka skola a mne sa to nechce analyzovat. mne nevadi skladat sa na podlozku.

simca06022011
13. feb 2023

@denkatn no byt na tvojom mieste, mam s tym problem. Nejde len o tu podlozku a o to ci s tym ty mas problem. A teda nie len skola, ale aj to ze ostatnym rodicom je to jedno co ich deti robia cely den, lebo realne prvy stupen sa este stale ak su v druzine vacsinu dna hra. A sedia na pvc predpokladam cele dni.
Ale ako zabezpecia hygienu a starostlivost o prvy stupen ked nemaju ani na upratovacku? co ked treba povysava koberec? predpokladam, ze skoly dostavaju rovnake peniaze a je jedno z kade tam tie deti dochadzaju, tiez mam dceru na skole nie najvacsej ale podla poctu tried tam cca 550-600 deti je. Cize nie malo, a teda ani nahodou nie na dedine :D Na dedine mame malotriedku, kde rodicia si vymaluju, rodicia pomozu, dvor urobia. OZtko sa spravilo, 2% sa zbieraju aj na dedine a deti koberce maju v kazdej triede, aj hracky, aj zariadenie a vsetko :D Pamatam aj velku sidliskovu skolu, vzdy sme mali koberce na prvom stupni, ci som chodila ja, alebo brat (-15rokov odo mna)... A to boli teda tie mestske obrovske skoly so 4-5triedami v rocniku. CO nepamatam, aby detom rodicia hry nosili do skoly, koberce... ako som pisala, podsedaky sme kupili z triedneho fondu, kazdemu v prvom rocniku. TO pouzivali aj na stolickach aby im nebola zima a aj na kobercoch.
tak tym detom kupte za 50EUR vysavac na triedu a povysavaju si ten koberec. 3tiaci v druzine to v klude zvladnu... lebo popravde, teraz do kancelarie kupovala mama velkoplosny za 6EUR/m2 to vyjde lacnejsie ako kopa podloziek :D

sidicek
13. feb 2023

Prečo si nezoberu stoličky z inej triedy?

denkatn
autor
13. feb 2023

@simca06022011 ano, aj u nas kazdy z rodicov riesi nieco, ja riesim tuto podlozku.

loliki
13. feb 2023

@dadis Súvis: Ty si nemala koberec, možno ani tvoje deti nemali koberec, ale moje deti už koberec majú. To, čo si ty v detstve nemala, môžu mať iné deti. Je zbytočné sa proti tomu búriť. Apropo, máš niečo s hlavou?

dadis
13. feb 2023

@loliki Dochadzaju argumenty, tak utocis osobne?

loliki
13. feb 2023

@dadis What? Aké argumenty? A aký útok?

dadis
13. feb 2023

@loliki Ked sa pytas, ci mam nieco s hlavou..Nie, nemam a ani sa mi takato komunikacia voci mne nepaci. Ja som do osobnej roviny nezachadzala, nijako som ta neurazala. Je neskutucne, ako dospely clovek - rodic, sa nevie vyrovnat s odlisnym nazorom, ci postojom. Tymto moja komunikacia s tebou konci. Pekny vecer.

loliki
13. feb 2023

@dadis No vieš, keď ty sa v príspevkoch stále za hlavu chytáš, ako by ťa bolela. 😉 Dobre, nepochopila si, nevadí. Dejú sa aj horšie veci. Pekný večer aj tebe.

dadis
13. feb 2023

@loliki Hmmm..myslis asi emojis a nie mna

denkatn
autor
15. feb 2023
adriana141990
1. feb 2025

@skolara dobry den, mam trosku otazku mimo temy, ale zvazujem objednat nieco z tejto stranky flomat.sk, avsak nenasla som ziadne recenzie. Objednavali ste podlozku priamo cez tento link? bolo vsetko ok? dakujem

skolara
2. feb 2025

@adriana141990 nám to objednávala škola, takže neviem z ktorej stránky to bolo objednané.

Strana
z3