Pomoc s matikou pre dcéru
Potrebujem pomoc s matikou pre dcéru,ja si vôbec nepamätám že sme niečo takéto preberali v škole.Pridam fotky,ako to vyrátať ?Pýtam sa dcéry ona nevie

@daria337 Nikto nie je dokonaly. Ale ja sa ludi ako ty desim. Desim sa tej strasnej, gigantickej stupidity a modlim sa, nech napr. moja dcera nestretne niekde pocas zivota tvoj klon a nebude to mat v triede napriklad....
Preto budem dufat, ze si skor troll a ze toto co si tu popisala bola len provokacia. Nebolo to vazne, ze? Prosim povedz, ze nie.
@daria337 Pravidla stranky si necitala a rozculujes sa, ze ich niekto dodrzuje. Je tam napr., ze si tu vsetci tykame. Takze zapracuj na svojej prezentacii, mozno budes v kolektive oblubenejsia😉
@daria337 a tu kto o tebe pisal?
@dskjhfdlkdjhl Musela by som sa tlačiť do zadku oblúbeným,aby ma brali,tak to isto nie.
@daria337 Netreba vzdy vidiet chybu len na druhych, treba zacat od seba. Nezvaluj svoj neuspech na to, ze sa nepchas do zadku.
@daria337 toto napísala osoba,ktorá nechce byť medzi ľuďmi, ktorí len urážajú?
"Nerobte si nič z týchto "múdrych" zakomplexovaných kráv. Nevedia nič lepšie len ponižovať a urážať normálnych ľudí,ktorí chcú iba poradiť.
Na modrý koník chodia väčšinou primitívky,ako tu v tejto diskusii až na pár výnimiek.
Mne robia problémy aj rovnice a nerovnice,mocniny a odmocniny,ale zas výborne ovládam slovenčinu.
Tieto chudery potrebujú stále do niekoho kopať,kto má iný názor,ako ony,lebo si tým niečo kompenzujú.
Je mi zle z týchto názorov,len samá zloba a nenávisť,výsmech.
Niektoré by fakt mali zájsť za psychológom.
Vy ste sa normálne spýtali a chceli ste pomôcť s príkladom a tieto fule bez empatie vás pomaly idú ukrižovať.
"Dokonalé" matky na modrom koníku si očividne myslia,že zožrali všetku múdrosť sveta"
Ehm,ehm..ako nehnevaj sa.. toľko urážiek, nenávisti a osočovania srší z tohto Tvojho jedného komentu, že dovidenia.. máš čo najmenej písať niečo o urážaní🤪cmuky cmuk
Prišla som neskoro? Už sa nechválime mierami? Síce nemám zelené oči, ale miery som mala super 4/5 svojho žiota. Až v poslednej 1/5 sa to zlomilo.
@dskjhfdlkdjhl Každý by si mal pozametať pred vlastným prahom.
Áno,bola som tvrdá na matky z modrého koníka,ale je to všetko pravda po tom,čo za hrôzy som sa dočítala na iných diskusiách.
@abbey1 sem sa neda prist neskoro, ja Ti mam dojem, ze tato diskusia ma ohromny potencial-v kazdej n-tine😉
@daria337 Vies, vyzera to ohromne, ked niekoho nazves kravami a pritom im vycitas, ze su hrozne. Chapes?
@dskjhfdlkdjhl V práci som sedela s jednou mladou kočkou,mohla mať do 25 rokov.
Správala som sa k nej priatelsky a ona ma úplne ignorovala,ani pokecať sa s ňou nedalo.
@daria337 A preto si prisla vynadat zenam na MK?
@dskjhfdlkdjhl Pretože to,ako ste reagovali na pani,ktorá sa sem prišla spýtať iba na posraté zlomky bolo príšerné.
Veď ste ju tu totálne zhovadili akoby chodila do pomocnej pomaly.
A to je skoro v každej diskusii očierniť niekoho čo najviac a znemožniť pred ostatnými. Nič iné.
Nepoznám človeka,ktorý by ovládal komplet všetko z matiky na 100 %.
@daria337 No, ja myslim, ze uplne najhorsie v tejto diskusii si reagovala prave Ty, ale evidentne to nechapes a teraz sa mi nechce kreslit😉
@dskjhfdlkdjhl To je pravda,bola som hnusná,ale právom. Lenže to tak je,že pravda oči kole.
Pravdu nikto nechce počuť.
Je mi ľúto autorky,ako ste sa do nej pustili.
Asi je vám všetkým premúdrelým mamičkám úplne dve tri,ako sa ona musela cítiť.
Ja mám dcéru druhacku pre ktorú je už teraz matematika hlúpa zbytočnosť. Stále jej opakujem,že matika základnej školy je matika do bežného života. Nič viac nič menej. A potvrdzuje sa mi to keď vidím čo sa učia siedmaci.
@daria337 Snazila som, ale zrejme Tebe nie je sudene pochopit pisany text😉
@daria337 v mäsiarstve som robila rok tiez si pytal jeden pán tak krkovičku si myslel ze neviem a už sa škeril, odkrojila som mu a hotový koľko to váži ze toľko nechcel býva sam a co s tým bude robit,, moja odpoveď len ved ste toľko chceli dáte do mrazaku,, nuž sprostý ostal on nemal odhad na kg zas 🤣,

@qetka Nie som si ista, ci si bola dostatocne priama😀