icon

Pomoc s prvoukou

10. sep 2025

Ahojte niekedy mám pocit že som tupejsia ako prváci ..ako by ste prečítali vetu v rámčeku? V škole sa budeme učiť čítať, písať, počítať, cvičiť, kresliť, spievať, náboženstvo a prvouku.
Alebo v škole sa budeme učiť slovenský jazyk a literatúru prípadne čítanie a písanie, matematiku, telesnú výchovu, výtvarnú výchovu, hudobnú výchovu náboženstvo a prvouku. Akosi mi to nedáva zmysel asi je to zamerané aby poznali predmety ale teda neviem

Pomoc s prvoukou
sajmonka_1216
10. sep 2025

asi to prvé.. čítať, písať.. ale srdiečko by som možno chápala ako oblasť človek a spoločnosť? priateľstvo? ale ako to napísať? :D ale možno aj to náboženstvo môže byť

sara07
10. sep 2025

však sa pozri na eudpage aké máte predmety a tie tam napíš, podla mna je to etika, teda my sme pisali etiku , prípadne to môžu byt ranne kruhy len neviem či ich máte tam sa citove veci, väzby, kolektiv atd rieši

lukbe
10. sep 2025

Asi to vyplýva z tej predchádzajúcej úlohy, je tam rozvrh, len to nevidím na tej fotke.

ivka225
10. sep 2025

Čo tak normálna ľudská odpoveď: V škole sa budeme učiť čítať, písať, počítať, hrať, kresliť, spievať, mať sa radi, o prírode?

januska12323
10. sep 2025

Nechala by som to na dieťa, dospelý človek zbytočne všetko komplikuje.

euka210
10. sep 2025

@anonym_autor a dieta to samo nevie povedat? To je pre neho uloha. Pokial nemali nieco ze naucit sa, zopakovat ci DU, tak som prvouku pri mojich 3 detoch neriesila.
Podla mna je uplne jedno ako to povie, len aby pochopil o com to je.

bolarazjedna
10. sep 2025

Myslím si, že je to dobrý príklad naučiť dieťa, že na mnoho otázok neexistuje jedna správna odpoveď, ale rôzne odpovede sú správne. Len dúfam, že aj učiteľky deti vychovávajú v rovnakom duchu.

anonym_2b44fe
10. sep 2025

@anonym_autor ja som srdiečko dcére vysvetlila ako náboženstvo, sme na cirkevnej škole
Tiež to je aj etika ,kde sa učia empatii a porozumeniu, slušnému správaniu.
Ostatné znaky sme vedeli.
Pomenovanie predmetov,aby vedeli ako sa volajú, nie že budeme sa učiť písať, čítať ..

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
deedol
11. sep 2025

Niekedy aj viac moznosti je spravnych. Napr. v tejto ulohe

ivka225
Autor odpoveď zmazal
ivka225
11. sep 2025

@anonym_2b44fe Niekde tam sú základy zlých výsledkov v rôznych testovaniach našich žiakov. Že sa neučia písať, ale sa učia písanie, neučia sa čítať, ale sa učia čítanie, neučia sa pekne sa k sebe správať, ale sa učia etickú výchovu.

katrin21
12. sep 2025

@anonym_autor dole vo farebnom ramceku su instrukcie. Ale za mna,, ak je toto pre vas tazke,co budete robit neskor. Nekomplikujte si to. Robte podla toho, co maju mat bud v rozvrhu ako predmet ( hore vodim v rozvrhu aj ❤️), alebo cinnosti , co tam robia
Srdiecko moze byt aj etika aj nabozko , ucia sa navzajom spolu vychadzat a mat sa rad, pomahat si.