icon

Postup dieťaťa na okresné kolo Pytagoriády

16. dec 2025

Ahojte
Kedy a kde sa dá zistiť, či dieťa s počtom bodov 21 na P4 umiestnené na 4.mieste školského kola, postupuje do okresneho kola? Je to skutočne tak, že škola nemá na to vplyv koho pozvu a koho nie?

oriesocek
16. dec 2025

toto sa zobrazi potom rovnako v casti, ktoru vidis na edupage. oni vyhodnotia kolko deti a ako urobilo v rámic okresu a potom pozvu. Napr u nas bezne zo skoly, kde chodi dcera chodili aj 4-5 miesta. Tuto info dostanu koordinatori na skolách...

autor
16. dec 2025
@oriesocek

toto sa zobrazi potom rovnako v casti, ktoru vidis na edupage. oni vyhodnotia kolko deti a ako urobilo v rámic okresu a potom pozvu. Napr u nas bezne zo skoly, kde chodi dcera chodili aj 4-5 miesta. Tuto info dostanu koordinatori na skolách...

@oriesocek ďakujem a kedy asi tak pozývaju? O mesiac?

oriesocek
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor viem, ze nam sa to stale zobrazilo par tyzdnov pred okresným kolom... urcite nie teraz tesne po výsledkoch.

anonym_824dd7
16. dec 2025

@anonym_autor ja som to nedotiahla ani na pomyslenie zeby ma tam chcel niekto poslat😂
Gratulujem💝

anonym_824dd7
16. dec 2025

Furt som tie deti obdivovala ze idu , ale tak zas ja dnes vediet divadlo a na javiskach som spievala s legendami💝vsetci mame nadelene inak💝💝💝💝

anonym_83991d
16. dec 2025
@oriesocek

@anonym_autor viem, ze nam sa to stale zobrazilo par tyzdnov pred okresným kolom... urcite nie teraz tesne po výsledkoch.

@oriesocek synovi povedali dnes, že ide

anonym_83991d
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor synovi povedali dnes, že ide na okresné

slavomira236
16. dec 2025

@anonym_autor moj bol vzdy treti na skolskom a zatial sa nikdy nedostal. Vraj pojde a nakoniec vzdy slu len prvy dvaja..vzdy mu to uslo o chlp o bod

patka06
16. dec 2025

4. miesto do okresného škola nepozývajú. Postupujú 1. a 2, miesto.

oriesocek
16. dec 2025
@patka06

4. miesto do okresného škola nepozývajú. Postupujú 1. a 2, miesto.

@patka06 u nás pozývajú. Z našej školy bežne išlo aj 5-6 deti.

patka06
16. dec 2025
@oriesocek

@oriesocek Možno záleží od počtu zúčastnených škôl. U nás najviac 2 v jednej kategorii
Neviem si predstaviť, že 20 a viac škôl pošle 5-6 detí

lilke
16. dec 2025
@oriesocek

@oriesocek zvyklo byť , že škola, ktorá organizuje okresné kolo, si môže viac domácich detí zobrať. Ale bežne zo škôl chodil iba 1., občas aj 2. Ledaže sa v poslednom čase nastavili inak pravidlá.

sorciera24
16. dec 2025

toto záleží na usporiadatelovi v jednotlivom okrese....naozaj to škola neovplyvnuje, ani nevie.....v 1 okresse môžu postupiť aj prví 5., v inom žiaden (ani 1.)

oriesocek
16. dec 2025
@lilke

@oriesocek zvyklo byť , že škola, ktorá organizuje okresné kolo, si môže viac domácich detí zobrať. Ale bežne zo škôl chodil iba 1., občas aj 2. Ledaže sa v poslednom čase nastavili inak pravidlá.

@lilke pozerala som pytagoriadu pre naše okresy BA I-BA V a z niektorých škôl bolo v okresnom aj 14 deti. Napr v starom medze je 6 štátnych a niekoľko súkromných/cirkevnych ZŠ a 65 deti na okrese. Decká majú na školskom kole veľa bodov a napr vyhodnotia, že všetci nad 20 bodov idú a pod .

euka210
16. dec 2025

@anonym_autor u nas postupuju dalej prvi traja zo skoly. Ked maju vela deti, tak mozu brat aj menej.

slavomira236
16. dec 2025
@lilke

@lilke je to tak atale v nasom okrese..zatial co syn xhodi sli vzdy len 2 ja vzdy pojde a nakoniec nejde. Lebo nevedia ci zavolaju 2 alebo troch. Posledne roky len 2ch

rachel36a
16. dec 2025

@anonym_autor nas bol minulý rok 4 zo školy a nevolali ho na okresné kolo, tento rok bol druhý a uz my povedali ze ide

lilke
17. dec 2025
@oriesocek

@lilke pozerala som pytagoriadu pre naše okresy BA I-BA V a z niektorých škôl bolo v okresnom aj 14 deti. Napr v starom medze je 6 štátnych a niekoľko súkromných/cirkevnych ZŠ a 65 deti na okrese. Decká majú na školskom kole veľa bodov a napr vyhodnotia, že všetci nad 20 bodov idú a pod .

@oriesocek dcéra je tiež BA I. Na 1.st. chodili zo školy iba 1., nikdy nie 2., hoci rozdiel bod, a oba roky vyhrali okres ona a jej spolužiak. Aj napriek umiestneniu školy nikdy nedostal možnosť ísť ďalší rok aj 2. Na 2.st. už bola na Gamci, ktorá organizuje okres. Iné školy vraj 1-2-3 decká, ostatné všetko gamčáci, tu bol postup podľa počtu získaných bodov... Syn bol najprv BA III, potom II, vždy len 2 išli, postúpil každý rok, tak viem... Podľa všetkého to závisí naozaj na usporiadateľovi a jeho podmienkach.