Potrebujem poradiť ohľadom školy

kaja246
22. aug 2016

Dobrý deň ,
Mám 14 rokov bývam v Nemecku 6 mesiacov. Chodím tu do školy od Marca. No a na Slovensku som si dala ako druhy jazyk Ruštinu tak z nemčiny neviem ani zaťať. Tak z vyučovania som neako extra nevynikala. Na Slovensku mi pani riaditelka vravela že rok nebudem klasifikovaná .A ja nechapem tomu či sa da prepadnuť bez klasifikacie alebo nie pretože ked bol ocino na rodičovskom tak pani učitelka vravela že prepadám ale o pár dní som mala hodinu s inou pani učitelkou a ona mi povedala že neprepadam tak mam to teraz trochu pomotane 😒 či idem alebo nejdem. Na Slovensku idem do 8. triedy a tu v Nemecku by som mala byt v 7. triede.

valy
23. aug 2016

@kaja246 preco nebudes klasifikovana? ked ste odchadzali, rodicia mali dat ziadost o plnenie skolskej dochadzky v zahranici. teraz v lete by si potom mala urobit komisionalne skusky a dostala by si slovenske vysvedcenie na zaklade tych skusok.
prepadnut mozes asi ked tie skusky nespravis.

m_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaja246
autor
23. aug 2016

Dakujem za rady. Mamina sa dohodla s pani riaditelkou ze nakonci 9. Triedy mam robit komisionalne skusky ja sa do toho moc nerozumiem ale prepadnut nechcem a podla mna by to mali chapat ze ked som prisla zo Slovenska v polke roka a neviem ani zatat nemecky tak nemozem mat jednotky atď aby som prešla. A ked mi ocino povedal ze predam tak to bolo pre maminu sklamanie a ja sa aj snazim v skole ich pochopit aspon kusok ale ked oni spustia tak nerozumiem ani kde je R a to som mala pisavat diktaty. Oni sa nebudu prisposobovat jednemu ziakovi ked v triede je 22 ziakov ktory rozumia 😔

m_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaja246
autor
23. aug 2016

Len ma uvolnovali zo 6. hodiny inač žiadne take kde by sa neak extra venovali možno v meste ano ale keby som mala dochadzat do mesta to by nebolo dobre pretože mesto mame 23 km daleko mi byvame na dedine a dochadzam do druhej dediny na skolu. A tam je dost zo syrii,rumunska deti a tiez moc dobre nevedia tak este s nimi to maju takzie kedze tie deti nevedia pisat oni pisu takymi vlnovkami tak neak extra hodiny pre mna sa nedali dat. A mamine ked som povedala za dochadzanie do mesta tak nedovolila lebo sa boji. Tak neviem dufam ze neprepadnem.

valy
23. aug 2016

@kaja246 aha, prepac, nepochopila som tu otazku, myslela som, ze Ta nebudu klasifikovat na Slovensku. V Nemecku neviem, ake su podmienky. Ale aj keby si musela v Nemecku opakovat rocnik, tak si z toho nic nerob, o par mesiacov uz budes hovorit tak, ze ani nebude vidno rozdiel.

m_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz